Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olaigbe oyundan çıkacak en son adamdı, Fatih Tekke Kocaelispor gol atsın diye herşeyi yaptı..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• müthiş bir 3 puan

ligin bence iyi ve zor bir takımı kocaelispor

takım yaklaşık 70 dakika iyi bir tempo ve yoğunluk yaptı

vakayeme daha erken çıkarılmalıydı

tekke hocam sezona iyi başladı

tekke hocam herhalde son 10 günde takıma pres ve yoğunluk çalıştırmış
      TEKKEBALL

Yorum

• 30 dk nonstop atak yedik üstelik evimizde kocaelispora.

Visca oyuna girdi 1 kere topa dokunmadi. Bunu takimda tutani yuuh.

Ayrica bu takim sor galibiyet alir.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rezil bi stajyer td.
          çok söyledik ama sövdüler. Tekke nin bizde hocalık yapması imkansız. Bizden sonra herhangi bir takımda hocalık yapması imkansız.

Hüseyin Cimşirden hiçbir farkı yok.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Rezilik sadece Rezilik.Kümes düsme adayina karsi golden sonra baski yiyip durdum 1 tane bile sutun yok.
            20-25 mio euro para harcadin son 2 transfer sezonu ve böyle rezil bir takim kurdun.Fesler ve ondan öncekim transferleri saymiyorum bile.Takimi soyup sovana cevirip böyle rezil bir Planlama yaptiniz Ugurcan olmasaydi yenilmis olabilirdik ilk yari kurtadi paozisyonda.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Küme düşmeme mücadelesinde en büyük rakiplerimizden birine karşı önemli bir üç puan. Tebrikler yönetim ve hoca.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                visca sahada mı beyler??
                Visca'lık mevzu yok takım orta sahayı geçmedi.

Aynı şekil Felipe Agusto'yu izleyeceğiz dedik takım dan dun top dikiyor.

Asla açıklaması yok şu son 20 dakikanın.

Selçuk birader sen de otur oturduğun yerde artistlik yapma uzun taç dışında bi bok yapmadı takımın

Yorum

• Bu hocaya Madrid, Liverpool karması oyuncu ver. Yine de bir şey yapamaz.

Bugünkü oyuncu değişikliklerinin transferlerle ilgisi yok.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne baski yedik sanki PSG ile oynadık

normal hocam bu durum

60 dakika yüksek tempo yaptık, haliyle yorulduk ve baskı yedik
                    TEKKEBALL

Yorum

• Cham arkada koşu atıyor. Tony maç boyu o kadar koşmadı olum kasma bu kadar.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        müthiş bir 3 puan

ligin bence iyi ve zor bir takımı kocaelispor

takım yaklaşık 70 dakika iyi bir tempo ve yoğunluk yaptı

vakayeme daha erken çıkarılmalıydı

tekke hocam sezona iyi başladı

tekke hocam herhalde son 10 günde takıma pres ve yoğunluk çalıştırmış
                        hahaha kocaeli mi iyi takım.

Banko küme düşer görürsün.

jo dışında kocaeli de oyuncuya benzer adam yok.

jo müthiş transfer ama juve alt yapıdan gelmiş. Folcarelli ile muazzam bir ikili olurlardı.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Geçen sezondan farklı bir şey beklemiyorum. Sadece derinde daha iyi savunma yapalım. Gel bana gol at kapanması görmekten bıktım.

Yorum

• bu takıma acil teknik drektör lazım. Rezil bir hocasın Fstih Tekke. Gene takımı çorbaya çevirdin
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• Orta sahaya tartışılmaz adam lazım ki hoca fazla kurcalamasın oraları. Hocaya rağmen maç kazandıracak kalitede orta sahalar lazım.

Yorum

• Berbat durumdayız, orta sahaya hareket getirecek, oyun zekası yuksek, çevik ve dikine oynayabilen 2 orta saha takviyesi hemen gelmeli. Kocaeli ye böyle oynadiysak diger takımlar bizi zor durumlara düşürür.

Ne olursa olsun 2. Yarı bu kadar düşmemeliydik. Üzüldüm ama tesellimiz 3 puan. Belki A kalite 2 takviye yaparlarsa düzeliriz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim