Olaigbe oyundan çıkacak en son adamdı, Fatih Tekke Kocaelispor gol atsın diye herşeyi yaptı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
müthiş bir 3 puan
ligin bence iyi ve zor bir takımı kocaelispor
takım yaklaşık 70 dakika iyi bir tempo ve yoğunluk yaptı
vakayeme daha erken çıkarılmalıydı
tekke hocam sezona iyi başladı
tekke hocam herhalde son 10 günde takıma pres ve yoğunluk çalıştırmışTEKKEBALL
Yorum
-
çok söyledik ama sövdüler. Tekke nin bizde hocalık yapması imkansız. Bizden sonra herhangi bir takımda hocalık yapması imkansız.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezil bi stajyer td.
Hüseyin Cimşirden hiçbir farkı yok.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Rezilik sadece Rezilik.Kümes düsme adayina karsi golden sonra baski yiyip durdum 1 tane bile sutun yok.
20-25 mio euro para harcadin son 2 transfer sezonu ve böyle rezil bir takim kurdun.Fesler ve ondan öncekim transferleri saymiyorum bile.Takimi soyup sovana cevirip böyle rezil bir Planlama yaptiniz Ugurcan olmasaydi yenilmis olabilirdik ilk yari kurtadi paozisyonda.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Visca'lık mevzu yok takım orta sahayı geçmedi.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevisca sahada mı beyler??
Aynı şekil Felipe Agusto'yu izleyeceğiz dedik takım dan dun top dikiyor.
Asla açıklaması yok şu son 20 dakikanın.
Selçuk birader sen de otur oturduğun yerde artistlik yapma uzun taç dışında bi bok yapmadı takımın
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne baski yedik sanki PSG ile oynadık
normal hocam bu durum
60 dakika yüksek tempo yaptık, haliyle yorulduk ve baskı yedikTEKKEBALL
Yorum
-
hahaha kocaeli mi iyi takım.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüthiş bir 3 puan
ligin bence iyi ve zor bir takımı kocaelispor
takım yaklaşık 70 dakika iyi bir tempo ve yoğunluk yaptı
vakayeme daha erken çıkarılmalıydı
tekke hocam sezona iyi başladı
tekke hocam herhalde son 10 günde takıma pres ve yoğunluk çalıştırmış
Banko küme düşer görürsün.
jo dışında kocaeli de oyuncuya benzer adam yok.
jo müthiş transfer ama juve alt yapıdan gelmiş. Folcarelli ile muazzam bir ikili olurlardı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Berbat durumdayız, orta sahaya hareket getirecek, oyun zekası yuksek, çevik ve dikine oynayabilen 2 orta saha takviyesi hemen gelmeli. Kocaeli ye böyle oynadiysak diger takımlar bizi zor durumlara düşürür.
Ne olursa olsun 2. Yarı bu kadar düşmemeliydik. Üzüldüm ama tesellimiz 3 puan. Belki A kalite 2 takviye yaparlarsa düzeliriz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum