Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yensek de yenilsek de o stat Ertuğrul Doğan istifa diye inim inim inletilmelidir.

Adam bize 3 senedir 8 alamadı. 2 tane gerekirken 1 tane bile alamadı daha.

Geçen sene kümeye düşmekten son anda kurtulan takıma adam akıllı hiç bir takviye yapılmadı.

Avcı olsa patır patır indirirdin transfleri dimi???

Fatih hoca en az 2 tane orta saha istiyorum dedi, sen 1 tane bile alamadın lig başladı...

Yazıklar olsun senin gibi adama bir an önce defolup gideceksin Aralık ayı olmadan inşallah Allah'ın izniyle.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Kocaeli'yi dinledim biraz da çok vasatmış kadrosu. Zubkov'un kanadı bayağı zayıfmış. Ortasahaları aynı. Belki o kadar da sıkıcı bir şey izletmezler bize. Bir umut azcık olsun futbol izleriz inşallah.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• 3 kanat var kim nerede oynuyor ben anlamadım.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olaigbe sol Waka forvet arkası deneyecek bir ara ama bakalım ne zaman. Ama bugün çift forvet başlamamız gerekiyor. 2. adam Sikan mı olur Felipe mi bilmem.
          Bu maçmış deneme.

Yorum

• Nwaekeme veya olaigbe forvet oynayacak ya da nwaekeme 10 numarada oynayacak
            mendy uyuşuğunum kadroda olmaması olumlu.
            ortasahasız çıkarak mesaj veriyor hoca

Yorum

• Bakalim gene enteresan bir formation. Umarim is yapar. Kanatlar saglam ama merkezde okay folca ya Allah kuvvet nefes versin.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sanırım Vagameyi ortaya atacak. Kimi dinlesem Kocaelinin çok çok vasat bir takım olduğunu söylüyor. Sanırım bu maç kabuslar görmeden başımız ağrımadan bitirirz.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• fatih tekke sikan'dan sonra cham'ı da kadroda düşünmüyor izlenimi aldım. 40 yaşındaki vakayeme bile ilk 11 oynuyor, cham yedek
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                    Bu galeride 1 fotoğraf var.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Okay yerine Salihi koymaliydi. Nwakaeme yerine de Sikan veya Cham olmaliydi. Nwakeme yerine Felipe Agusto da olabilirdi. Umarim Okay ve Nwakaeme ikilisi kampda antremamlarda falan iyi form tutmuslardir.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gurbetciler sayesinde zaten bi aile 4-5 kisi gidiyorlar..
                        Ben yillardir ilk defa bir sezon acilisi macinin trabzonda kapali gise olmadigini goruyorum normalde biletlerin gunler oncesinden bitmis olmasi gerekirdi hala az da olsa hem bilet var hemde maca gitmeyecek olan kombine sahiplerini de hesaplarsak 3-4 bin kisilik bosluk olacak.. hakikaten cok yazik..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bein 4 3 3 dizmiş
                          mallar mı
                          bize uzaklar ondan mı
                          Kaçırdığım bi şey mı var
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kocaeli'yi dinledim biraz da çok vasatmış kadrosu. Zubkov'un kanadı bayağı zayıfmış. Ortasahaları aynı. Belki o kadar da sıkıcı bir şey izletmezler bize. Bir umut azcık olsun futbol izleriz inşallah.
                            Haidara - Mendes kanadı gayet iyi. Orta sahadaki eleman Maestro'nun milli takımdan abisi +40 maçı var. Nonge Juventus'tan geldi genç yetenek. Forvet Petkovic. Stoper Apindangoye Wietzka. Sonradan girebilecek iki hızlı kanadı var. Yeni çıkan bir takıma göre gayet iyi değil mi kadrosu? Ligde kalması garanti.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Okay Folcarelli ile yaratıcılık seviyemiz arşa çıkmış 45 lik wakayeme ile de çilek dokunuşu olmuş bu mükemmel oyuncu grubunu takıma kazandıran ne kadar emeği geçen yönetici varsa hakkı ödenmez. Biz sizi hak edecek ne sevap işledik <3

Yorum

• Yıl olmuş 2025 yok Okay yok Nwakaeme. Midem bulanıyor artık ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X