Olaigbe ve Tony sık sık yer değiştirir. Tony düz forvet oynayacak olsa Sikan veya Felipe oynardı orada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ilk 11 enteresan olmus orta saha zaten sıkıntiliyken orayi sadece falco ve oktaya birakmak olmaz ben wakanin yine solda olabilecegini,kazimin dribling hizi ve forvet arkasina sarka bilecek ozellikleri oldugundan ortada degerlendirilebilecegini dusunuyorum yoksa waka forvet arkasida oynasa orta saha bu kadar vasatken 2 kisiyle idare edilmez, yada 3 lu oynayip mustafayi o bolgeye cekecek sanirim baska aciklamasi yok hicbir hoca bu ikiliye orta sahayi teslim etmez yoksa bu kadar zayifken ustelik o bolge hucumcu bir 11 olmus..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Nasıl bir diziliş tercih edeceğimizi kestiremiyorum. Okay yerine salihi görmek isterdim. 2. Yarı umarım salihi koyar.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Canına yandığımın yerinde 1 senede 3 hoca değişti, hala ilk 11'de Okay'a maruz kalıyoruz. Kör hoca getirsek Okay'la olmadığını görürdü ama bizim hocalar görmüyor.
Hadi senden önceki Trabzonspor maçlarını izlemedin, hiç bir şey görmedin diyelim; gs ile oynanan kupa finalinde Batagov sakatlanıp çıkınca yerine kaydırdığın Okay'ın Osimhen tarafından resmen paspas edildiğini de mi görmedin?En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Haidara - Mendes kanadı gayet iyi. Orta sahadaki eleman Maestro'nun milli takımdan abisi +40 maçı var. Nonge Juventus'tan geldi genç yetenek. Forvet Petkovic. Stoper Apindangoye Wietzka. Sonradan girebilecek iki hızlı kanadı var. Yeni çıkan bir takıma göre gayet iyi değil mi kadrosu? Ligde kalması garanti.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak derry61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç ile alakasız ama 61 numaralı Osimhen formalı tipi görünce çıldırdım. Geçen yılki Galatasaray maçı hala gözümün önünde. Biri artık buna dur desin. Bu yılki Galatasaray maçında yine rezaletler yaşanırsa bu şehre yazıklar olsunTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallaha Ufuk hiç bilmiyorum ki. Kimi dinlesem Kocaelinin vasatlığından felan bahsediyor ben de ona binaen yazdım. Bana kalırsa ben şu an gs'de fb'de kim oynuyor ne oynuyor onu bile bilmiyorum 😊( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum