İlk olarak Burçin Aydoğdu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurçin Abi çok mutlu oldum buraya da üye olduğunu görünce.Hoşgeldin...İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin abi, hayırlı olsun.El-Adlu Esasu'l-Mülk
Yorum
-
İlk olarak Burçin Aydoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese merhaba,
Beni tanıyanlar Ekşi Sözlük'ten ve Dikoyna.com'dan bilirler. BMN'ye de hayırlısıyla kaydoldum. Herkese selamlar.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Burçin nice güzel yazılar dileğiyle.El-Adlu Esasu'l-Mülk
Yorum
-
İlk olarak Burçin Aydoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese merhaba,
Beni tanıyanlar Ekşi Sözlük'ten ve Dikoyna.com'dan bilirler. BMN'ye de hayırlısıyla kaydoldum. Herkese selamlar.
Hoşgeldin abicim..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeç oldu ama güzel oldu
Hoşgeldin abicim..El-Adlu Esasu'l-Mülk
Yorum
-
* Hoşgeldiniz abiler, arkadaşlar, kardeşlerMerak ettiğiniz konularda yardımcı olmak için burdayız, her zaman bekleriz ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ben Tolga, Kars Sarıkamış'tan katılıyorum,
Annem Muş, Babam Iğdır'lı ama aslen Kütahya'lıyız bendeniz Osmaniye'de doğup Kırklareli'de büyüdüm, umarım uzun süre birlikte vakit geçireceğiz . . .
yada tek başına efsane olacaksınBMN KOCAELİ
Yorum
-
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ben Tolga, Kars Sarıkamış'tan katılıyorum,
Annem Muş, Babam Iğdır'lı ama aslen Kütahya'lıyız bendeniz Osmaniye'de doğup Kırklareli'de büyüdüm, umarım uzun süre birlikte vakit geçireceğiz . . .2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim her şeyi unuttum.9 # Osvaldo'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum