Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Evet Kılıç Ali...
Güzel yazın için sonsuz teşekkürler..
İnşallah en yakın zamanda tanışırız...
İşte size fırsat..
17 Temmuzda Boğazda yat organizasyonu..
Hoşgeldiniz...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
sende hoşgeldin fatihİlk olarak fatihselim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de bmn de daha yeniyim çok güzel bir site olmuş ellerinize, yüreğinize sağlık
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
- Hoşgeldiniz arkadaşlar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
TesekkürLer sedat hoşbuldum.Eywİlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hoş geldin Emre..senide aramızda görmek çok güzel
- Hoşgeldin Özkan
- Hoşgeldin Furkan..Temennilerin Çok güzel
- İşte bir beşikdüzülü daha..Hoşgeldiniz
- Sanada Selamlar olsun Onur..Sefalar getirdin..
- Aramıza hoş geldin Samet.. Trabzonspor aşığıysan doğru yerdesin
Yorum
-
- Ali abi Hoşgeldin
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ben de biraz geç kaldım
Yiğit Gayretli
İstanbul-Kasımpaşa
Trabzon-Akçakale-MersinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum