Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin aramıza
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Teşekkürler..Bu arada demeyi unutmuşum Selamın Aleyküm (: çok sirkülasyonu olan bi forumdayım sanırım umarım ayak uydurabilirim (:

Yorum

• Hoşgeldin Diego..İyi vakit geçirirsin buralarda.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Zamanla alışırsın

Bence (: yerine daha güzel
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• Ayak uydurabilirsin tabiki burası bir forum değil bir aile
            Burda herkes abi,abla,kardeş
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zamanla alışırsın

Farklı olmak iyidir :P

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zamanla alışırsın

Farklı olmak iyidir :P herkesin bi özelliği olsun dimi (: mesela sen bunu( (: ) her gördüğünde aa harun bu dersin buda benim farkım olur

Yorum

• Herkese Merhaba. Aslında uzun süredir bmn'yi takip ediyorum. Baya uzun zamandır okuyorum, takip ediyorum sizleri. Öncelikle söylemeliyimki, ziyaretçi olarak foruma giden gelen benim gibilere arasıra kapatıyorsunuz forumu, dışarıda kilitli bırakıyorsunuz benim gibileri.

Üye olayım, olmayayım diye çok gidip geldim. Çünkü biliyorum üye olursam sadece okumaya dünya kadar vakit ayırdığım forumunuza birde yazarak geride kalan zamanımı da vereceğim. Ama dayanamadım.

Trabzonspor'un iyi gününde de, kötüsünde de yanıbaşındasınız. Gitmeyeceğiniz maçlar için kombine alıyorsunuz, sürekli dinamik bir şekilde çalışıyorsunuz da çalışıyorsunuz. Trabzonspor yüzünden türlü travmalar geçirmiş, hayatını yokuşa sürmüş benim için Trabzonspor adına umutsunuz.

Bir taraftar sitesi gibi değil burası. facebook vs gibi türlü ortamlarda olmayan bir ciddiyet ve çalışkanlık var burada. Milyonlarca Trabzonsporlu içinde gurur duyulacak taraftarları bir araya getirdiği için, bu camianın parçası olduğum için çok mutluyum.

İthalat - ihracat ile iştigal eden bir firmanın yöneticisiyim. Adım şimdilik saklı kalsın. İstanbul'da yaşıyorum dersem de lafın gelişi. Çok uzun zamanlar seyahatte oluyorum. Bu mesajı yazıp, uzun zamandır kendimi frenleyerek takip ettiğim diğer başlıklara gidip aklımda olanları yazmak istiyorum.

Bu mesaja eklemek istediğim iki şey daha var. Biri Anıt Park Projesi, diğeri Kazım Koyuncu mezarı. Herkesin popülaritesini paylaştığı ama işin (taşın) altına elini sokmadığı işlerde hep siz varsınız. Biliniz ki burada paylaşamamış olsalar da benim gibi takip ve takdir edenler var. Tüm bordomavi.net üyelerine sevgiler, selamlar. Allah sizi Trabzonspor'un başından eksik etmesin.

Sık olmayabilecek olsada yazmaya sizlere destek vermeye çalışacağım. camiamızın sizlere çok ihtiyacı var.

Yorum

• Aramıza hoş geldiniz Ali abi.
                    Sen ağlat biz severiz seni...
                    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                    ts_mania

Yorum

• Hoşgeldin Ali Abi.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• hosgeldin ali abi
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Hoşgeldin Ali abi

Yorum

• Hoş geldiniz,sefalar getirdiniz
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Hoşgeldin Ali Abi

Yorum

• Hoş geldin Ali abi
                                BordoMavi.Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim