Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MERHABA..
    Adım Taşkın Mexico Cityde yaşıyorum. Tüm trabzonspor aşıklarına yürekten selamlar.

Yorum

• İlk olarak diaspora6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MERHABA..
      Adım Taşkın Mexico Cityde yaşıyorum. Tüm trabzonspor aşıklarına yürekten selamlar.
      Hoşgeldin ailemize bizdende sana selamlar.
      Bmn|Bursa
      Trabzonspor'lular Birliği
      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• ben de yeni kullanıcı adımla yeni bir üye gibiyim artık bmn çok güzelmiş geldiğime pişman olmadım daha ilk günden 1.147 mesaj yaptım herkese tavsiye ediyorum , burada olmaktan mutluyum !!

Yorum

• Ben Serhat Koçali trabzon-sürmeneliyim, İstanbul-sarıyer de oturuyorum 17 yaşındayım kendimi bildim bileli trabzonsporluyum bütün istanbul maçlarına gitmişimdir tabiki beşiktaş maçında inönü deyiz herkeze selamlar...

Yorum

• Trabzonlulara ve Trabzonsporlulara selamlar,

ADIM : Yasin
            SOYADIM : ORHAN
            DOGUM YERI VE TARIH : Fransa / 1989.
            MEMLEKET : Trabzon / Sürmene.
            YASADIGIM YER : Fransa.
            OKUL : Lise son.

Ne mutlu Türküm ve Trabzonluyum diyene !!!!
            Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
            Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
            ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• hoşgeldin tsk61_24 , burada mutlu olacaksın !!

Yorum

• Hoş geldiniz arkadaşlar ailemize...
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlara bi hoşgeldin de benden.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• slm arkadaşlar.
                    adım ercan 18 yaşındayım .
                    gerçek bir trabzonspor'luyum.
                    istanbulda yaşıyorum.
                    (trabzon-beşikdüzü-kutluca)

Yorum

• akşam kayıt oldum. yaş 18 trabzon/araklı ve haftaya deplasmandayım

Yorum

• Adım hakan trabzonluyum ve trabzonsporluyum
                        Trabzon/ Beşikdüzü/İstanbulda ikamet ediyorum
                        Meslek:avukat
                        ve herkese merhabalar güzel site özellikle organizasyonlara bayıldım..
                        Bu organizasyonlara iştirak etmek için ne yapmak lazım nasıl haberimiz olacak valla yeniyim bilgi verilirse özel vs.. sevinirim saygılar..

Son söz şampiyon Trabzonspor

Yorum

• Merhaba

Merhabalar BMN ailesi.Ben Mahmut Guler...Doğma büyüme Sakaryalıyım.Sakarya da ikamet ediyorum..Ölümüne Trabzonsporluyum ve Trabzonsporlu olmaktan da gurur duyuyorum..Ve burada sizlerin arasında olmaktan da çok mutluyum...

BİZE HER YER TRABZON!!!

Yorum

• merhaba ben halit 7.sınıfa gidiyorum...trabzonsporluyumhemde fanetik

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ..

Yorum

• selam

Rıdvan KAKIŞIM 1982 trabzon faroz istanbulda yaşayan aşırı dozda holiganlık seviyesinde trabzon ve trabzonspor bağımlısı
                                bi adamım 2001-2004 yılları arasında trabzon fatih eğitim fakültesinde uni-ts oluşumunda bi takım organizasyonları kampüste organize ettim bunun dışında 1996 yılına kadar sülale erbabının kurmuş olduğu şimdi adını vermek istemiyorum çünkü yeniden yapılandırmak adına düşüncelerim var oluşumdaydık uzun lafın kısası doğduk bordo mavi ölecez bordo mavi bu arada (ÇAKIR ve CAN kardeşlerimle akrabalık babında bi bağımızda bulunmakta) yukarıda yazdığım bazı satırlar rekabet içerisine girme eğilimi olarak algılanmasın neyse son olarakta matematik asla yalan söylemez 61>34 kendini büyütenlere duyrulması dileği ile......
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X