Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba

Selamlar, ben Nurullah Aktürk.
    Trabzon'da doğdum ve büyüdüm, Of'luyum. 2000 doğumluyum ve şu an üniversite okuyorum. Kendimi bildim bileli de Trabzonspor'luyum. Ayriyeten ÜNİ-GG üyeliğim de bulunmakta.

Yorum

• Merhabalar, ben yunus. 23 yaşındayım, çaykara mimilosluyum. Ankarada yaşıyorum. Bir süredir forum u takip ediyordum, üye olmak şimdiye kısmetmiş.

Yorum

• Yunus hoş geldin kardeşim...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Herkese Merhaba, ismim Hasan. Ben de Çaykara Mimilosluyum ve Ankara'da yaşıyorum ama yaşım 38. Yunus'tan tek farkım ismim ve yaşım sanırım

Üye alımı açılınca yeni üye olabildim.

İlk olarak egudu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhabalar, ben yunus. 23 yaşındayım, çaykara mimilosluyum. Ankarada yaşıyorum. Bir süredir forum u takip ediyordum, üye olmak şimdiye kısmetmiş.

Yorum

• Hoşgeldiniz.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaşlar.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Hoş geldin Hasan...
                Arafilboylu

Yorum

• Merhaba arkadaşlar. Ben Nihat Emre Haçkalı. Ankara'da ikamet ediyorum, avukatım. Aslen Trabzon-Akçaabat'lıyım. Sizlerle tanışmak ve etkinliklere katılmak isterim. Selamlar, sevgiler.
                  En son Av.Emre Haçkalı tarafından düzenlendi; 27.09.2020, 14:19.

Yorum

• İlk olarak Av.Emre Haçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba arkadaşlar. Ben Nihat Emre Haçkalı. Ankara'da ikamet ediyorum, avukatım. Aslen Trabzon-Akçaabat'lıyım. Sizlerle tanışmak ve etkinliklere katılmak isterim. Selamlar, sevgiler.
                    Pandemi dolayısıyla etkinlik olmuyor ama biter bitmez acısını çıkaracağız. Hoş geldin
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Crujford tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selamlar, ben Nurullah Aktürk.
                      Trabzon'da doğdum ve büyüdüm, Of'luyum. 2000 doğumluyum ve şu an üniversite okuyorum. Kendimi bildim bileli de Trabzonspor'luyum. Ayriyeten ÜNİ-GG üyeliğim de bulunmakta.
                      Sen de hoşgeldin gardaş.

(UEFA)

Yorum

• ismim hamdi karakaya 26 yaşındayım selamlar uşaklar
                        BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• Hoş geldin kardeşim...
                          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pandemi dolayısıyla etkinlik olmuyor ama biter bitmez acısını çıkaracağız. Hoş geldin
                            Hoşbulduk teşekkür ederim. Acısını çıkardığımız günlerde görüşmek üzere diyelim o halde

Yorum

• yeni gelen arkadaşlar şimdiden hoşgeldiniz. forumu ayakta tutmak için günde 5 10 mesaj girelim.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Selam ahali adem ben erdoğduluyum kartalda yaşıyorum hepinize sevgiler saygılar sunarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X