Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

merhabalar..hepinize iyi günler.. ismim Tuna Baran.. Gebze de oturuyorum..tanistigimiza memnun oldum.. forumun ismini genelde duyuyordum ama kayit olmama önayak oldugu için Yener Abime buradan tesekkürlerimi de bildirmek isterim.. kendinize iyi bakin

Yorum

ben mustafa t. corum/alacliyim.almanya/ingolstadt´da oturuyorum. herkese sevgiler saygilar .

en büyük trabzon

Yorum

1980 Trabzon Maçka dogumluyum. Ankarada oturuyorum. Devlet memuruyum. Trabzon ve Trabzonspor manyagi bi adamim iste.
        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
        M. Akif ERSOY

Yorum

mrb.. daha önce kendimi tanitmistim.. makine mühendisiyim.. bmn balikesir in tek üyesiyim.. lakin artik bunu bmn-iskenderun olarak degistirecegiz.. nasipse ayin 19 unda iskenderun demir-çelik(is-demir) de makine mühendisi olarak göreve baslayacagim.. daha öncede yazdigim gibi ilk bir kaç ay yerlesme isleri hallolunca nasipse ekim ayindan itibaren ankara bmn organizasyonlarina katilmayi arzuluyorum..

tekaradan selamlar..
          #7 King of Kings

Yorum

Artik Bende Kendimi Dogru Dürüst Bi Tanitayim..[img]smileys/smiley17.gif[/img]

06 06 1987 Trabzon Dogumluyum Halende Trabzonda Oturmaktayim Bu sene Liseyi Bitirdim(Sükürler olsun) Spor Akademisi Için Sinavlara Hazirlaniyorum.. Sik Sik Maçlara Giderim Kale Arkasinda ÇILGINLAR'da Bana Ayrilan Yeri Doldurum[img]smileys/smiley17.gif[/img]Trabzonspor Sampiyon Görmedim Ona Yanarim AMA çok Yakinda Olacaz buna Inaniyorum.!

Trabzonsporumuz Sampiyon Olsun Türkiyede HAYAT Durur!!
            Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Merhabalar. Ben Lemi Atalay. !984 Trabzon dogumluyum. Liseyi Trabzonda bitirdim. 2 yildir ankara'da Odtü'de Siyaset Bilimi ve kamu Yönetimi okuyorum. Trabzon'da iken bütün maçlara giderim. 4-5 kere de deplasmana gittim. herkese tekrar selamlar.

Yorum

s.a

bu foruma kendimi senelerdir tanitiyorum bir daha tanitalim ne olacak))

adim emin uzun . 1983 trabzon dogumluyum. ktu isletme 4.sinifi geçtim 5e yelken açtim!...

TRABZONSPORUMUZUN BASARISI IÇIN SAVASAN SIZ ASKERLERDEN BIRIYIM!..

beni taniyan tanimayan herkese selamlar.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

1974 Ankara dogumluyum.Aslen Arnavutum.Üvey babam Farozlu oldugu ve onunla büyüdügüm için Trabzonu tutmaya basladim.Anneannem yenimahellelidir.

Istanbul B.evlerde oturuyorum.Dogukan adinda 1,5 yasinda Fenerli kesmek için benden vur emri bekleyen bir oglum var.

1988 yilindan beri "gurbetçi gençler "üyesiyim.
                  Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Ben Onur ISKURT Üsküdar'da oturuyorum
                    Elveda sair ceketli çocuk,
                    Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                    Denizin çocugu...

Yorum

• ben akin

trabzon 1976 dogumluyum

subayim ve ankarada görev yapmaktayim

TS manyagi oldugumu söylememe gerek yok herhalde
                      hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• -Ben Fatih,24 yasindayim Trabzon/Yomra dogumluyum Istanbulda yasiyorum ve erkek kuaförüyüm.Bütün arkadaslari Trasa,muhabbete beklerim

-Saygilar..

Yorum

• Yasin Akbulut 1979 Trabzon dogumluyum.Trabzon'da ikamet ediyorum.Eskiz dekor(step hali)da satis temsilcisiyim.Ayrica emerfo nun yakin arkadasiyim ama bütün TRABZONSPORLULAR BENIM ÖLÜMÜNE DOSTUMDUR.

Yorum

• SLM.19.07.2004 15.27 ITIBARIYLE SON ÜYENIZIM.BIR AYDIR UGRASIYORUM AKTIF ÜYE OLABILMEK IÇIN NIHAYET BASARDIM.

1976 GÖRELE DOGUMLU BANKACIVE MANYAK BI TRABZONSPORLUYUM.KASIMPASADA IKAMET EDIYORUM.

HERKESE SAYGI VE SELAMLAR.
                            Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• BEN ALPER PEKEN ÇARSIBASILIYIM KOCAELINDE OTURUYORUM OSSYE GIRDIM SONUCLARI BEKLIYORUM.
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• kani serdar keles 1981 zonguldak dogumluyum aslen TRABZONLUYUM Antalyada ikamet ediyorum istanbul teknik üniversiteinde gemi makinalari okuyorum. bide hastayim acilen sampiyonluga ihtiyacim var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim