merhabalar..hepinize iyi günler.. ismim Tuna Baran.. Gebze de oturuyorum..tanistigimiza memnun oldum.. forumun ismini genelde duyuyordum ama kayit olmama önayak oldugu için Yener Abime buradan tesekkürlerimi de bildirmek isterim.. kendinize iyi bakin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
mrb.. daha önce kendimi tanitmistim.. makine mühendisiyim.. bmn balikesir in tek üyesiyim.. lakin artik bunu bmn-iskenderun olarak degistirecegiz.. nasipse ayin 19 unda iskenderun demir-çelik(is-demir) de makine mühendisi olarak göreve baslayacagim.. daha öncede yazdigim gibi ilk bir kaç ay yerlesme isleri hallolunca nasipse ekim ayindan itibaren ankara bmn organizasyonlarina katilmayi arzuluyorum..
tekaradan selamlar..#7 King of Kings
Yorum
-
Artik Bende Kendimi Dogru Dürüst Bi Tanitayim..[img]smileys/smiley17.gif[/img]
06 06 1987 Trabzon Dogumluyum Halende Trabzonda Oturmaktayim Bu sene Liseyi Bitirdim(Sükürler olsun) Spor Akademisi Için Sinavlara Hazirlaniyorum.. Sik Sik Maçlara Giderim Kale Arkasinda ÇILGINLAR'da Bana Ayrilan Yeri Doldurum[img]smileys/smiley17.gif[/img]Trabzonspor Sampiyon Görmedim Ona Yanarim AMA çok Yakinda Olacaz buna Inaniyorum.!
Trabzonsporumuz Sampiyon Olsun Türkiyede HAYAT Durur!!Sadece \'\' 5 \'\'
Yorum
-
s.a
bu foruma kendimi senelerdir tanitiyorum bir daha tanitalim ne olacak
))
adim emin uzun . 1983 trabzon dogumluyum. ktu isletme 4.sinifi geçtim 5e yelken açtim!...
TRABZONSPORUMUZUN BASARISI IÇIN SAVASAN SIZ ASKERLERDEN BIRIYIM!..
beni taniyan tanimayan herkese selamlar.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
1974 Ankara dogumluyum.Aslen Arnavutum.Üvey babam Farozlu oldugu ve onunla büyüdügüm için Trabzonu tutmaya basladim.Anneannem yenimahellelidir.
Istanbul B.evlerde oturuyorum.Dogukan adinda 1,5 yasinda Fenerli kesmek için benden vur emri bekleyen bir oglum var.
1988 yilindan beri "gurbetçi gençler "üyesiyim.Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
SLM.19.07.2004 15.27 ITIBARIYLE SON ÜYENIZIM.BIR AYDIR UGRASIYORUM AKTIF ÜYE OLABILMEK IÇIN NIHAYET BASARDIM.
1976 GÖRELE DOGUMLU BANKACIVE MANYAK BI TRABZONSPORLUYUM.KASIMPASADA IKAMET EDIYORUM.
HERKESE SAYGI VE SELAMLAR.Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum