Merhaba arkadaslar TRABZON/YOMRALIYIM 1997den beri ankarada oturuyorum ogrenciyim[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
slm arkadaslar ben Kerim LEVENT istanbulda yasiyorum. Gazi ünv.'si makine bölümünü bitirdim. 1981 istanbul dogumluyum. fanatik bir Trabzonsporluyum bunun ayricalik oldugunun da farkindayim. anne tarafimda Sürmeneli ( sürmeneli pranalar gibi [img]smileys/smiley36.gif[/img]). bu aileye yeni kayit oldum. umarim birlikteligimiz bir ömür sürer. herkese yeniden kucak dolusu selamlaaaarrrr....!Özgür KÜDÜS'e kavuşuncaya dek Hanzala yüzünü dönmeyecek...
FİLİSTİN İNTİFADA...
Yorum
-
SELAM USAKLAR BEN DE ASLEN YOMRALI, ARTVIN ARHAVI 1973 DOGUMLU'YUM. SU AN GÖREV ICABI RIZE'DE IKAMET ETMEKTEYIM.
BOS ZAMANLARIMI RIZELILERI GIZDIRMAKLA GEÇIRIYORUM[img]smileys/smiley17.gif[/img]
TÜM TRABZONSPORLULARA BURADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR ILETIRKEN HERKESI RIZEDE2KI MAÇA BEKLIYORUM.. BURADA BIZI YANLIZ BIRAKMAYIN USAKLARR[img]smileys/smiley18.gif[/img]lazos
Yorum
-
Selam arkadaslar!
Adim: Ibrahim Kilic
30 yasindayim ve Almanyanin Heidelberg kentinde dogup, büyüyüp hala daha yasamaktayim!
Trabzon/Salpazari Tepeagzi köyüne kayitliyim!
Trabzonda ise Ayasofya mah. kaliyoruz!
Fanatik Trabzonsporluyum!!!!!
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum