Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ONUR ARSLAN AYIK BİR TRABZONSPOR TARAFTARIYIM İZMİTDE OTURUORM İŞİN KÖTÜSÜ 20 YILDIR BU SEVDAYI KOVALIORM AMA DAHA TRABZONU GÖRMEDİM ŞEKLLİM OLURSA ALLAH KISMET EDERSE SON NEFESİMİ VERMEDEN O STADDA MAC İZLİCEM İŞTE SAGLAM DOSTlAR EDİNMEK İÇİN GLDİM BU SİTEYEEEE ZAMANII GECMEDENN BİRŞEYLERİİİİ YAPMAK LAZIM İŞTE...ne kraL ne tanırım ne kuraL çünkü ben onur arSLanımmm
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 14:14.

Yorum

• İlk olarak Arss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ONUR ARSLAN AYIK BİR TRABZONSPOR TARAFTARIYIM İZMİTDE OTURUORM İŞİN KÖTÜSÜ 20 YILDIR BU SEVDAYI KOVALIORM AMA DAHA TRABZONU GÖRMEDİM ŞEKLLİM OLURSA ALLAH KISMET EDERSE SON NEFESİMİ VERMEDEN O STADDA MAC İZLİCEM İŞTE SAGLAM DOSTlAR EDİNMEK İÇİN GLDİM BU SİTEYEEEE ZAMANII GECMEDENN BİRŞEYLERİİİİ YAPMAK LAZIM İŞTE...ne kraL ne tanırım ne kuraL çünkü ben onur arSLanımmm
      Tam yerine geldin hoşgeldin ama öncelikle sana şu başlığı okuman için vereyim http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=2344
      Forum kurallarını gelir gelmez gözüne sokmak istemedim ama kalıcı olmak için çok önemli seni aramızda görmekden mutluluk duyarız inşallah kalıcı olursun.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tabii KuraLLar coK muhiimmm okuyaLım bakaLım Emirhan

Yorum

• Ars kardeşim foruma hoş geldin en kısa zamanda Trabzon'u görmen dileğiyle
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü ;)

Yorum

• buyuyen aılemıze hosgeldınız arkadaslar
            8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• hayırLıs ya inş. İşte kuruorm kendimi yawaş yawaş ne OLura OLsn gelicem oraya bir maca ya kkoLbasTı showu izLEmeyee

Yorum

• hoşgeldin arss kardeşim...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arr mesajlarını kalın yazma çizerler
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• merhaba bordo mavi renklere gönül vermiş dostlarım

Ben Mustafa BAYRAK 13.02.1982 trabzonzon da dogdum ve o zamandan beri bordo mavili renklere gönül verdim suanda özel bi bilgisayar şirketinde teknisyen olarak calışıyorm.

Yorum

• Hoşgeldin Mustafa abi. Umarım aramızda sık sık görürüz seni de
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• slm kardeşlerim ben muammer genç aslen sürmene yılmazlar koyündenim ( mezire) istanbul pendik te yaşamaktayım güzlerimi acında vuruldum bu renklere bordo ve mavi gördüm renklerde sırasıyla yasıyor işte gonullerde herkese hayırlı olur ınsallah
                        sensiz cennetde yasamaktansa seninle cehennemde yasamayi tercih ederim********TRABZONSPOR*****

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar hepiniz bu sıcak Aile ortamına hoşgeldiniz..

@kukuvaga

Ankaraspor maçında biz seni tanıdık abi.
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• ben üye olduğumda kendimi tanıtmadığımı farkettim.. ben ertekin ipek..1981 Trabzon(Şalpazarı) doğumluyum...5 yaşımdan beri Ankara'da yaşıyorum...endüstri mühendisiyim..bir firmada yönetici olarak çalışıyorum...renkdaşlarımla beraber bişeyler paylaşmak gerçekten güzel...

Yorum

• yalçın ozturk ıstanbul maltepede oturuyorum kadıkoyde reklamcıyım tabela uzerıne 1983 luyum koyu koyu trabzon hastasıyım aranızda yenıyım umarım guzel zaman gecırırız buralarda aktıvıtelerde bulunuruz bırde sanpıyon olursak kım tutar bızı zaten

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arr mesajlarını kalın yazma çizerler
                                Kötü oluyor.Ben biliyorum.
                                #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim