Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkese selamlar...

Birgün herkes trabzonsporlu olmasın! bırkında o ayrıcalık bize kalsınn!!

Yorum

• selamlar... Hoşgeldin aramıza... Semih albayrak'ın nesi oluyorsun var mı akrabalık?
      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• yenı değilim ama buraya ugramadım hiç selam ben hataydan 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim.herkese selam adım soyadım belli deme geregi hissetmedim

Yorum

• arkadaşlar hepimiz büyüyen ailemize hoş geldiniz.

Yorum

• MehmetEmİN:::
            D.Bakırda yaşayan ve küçüklüğünde Trabzonsporu tutmuş olan,onun için mutlu olan ve üzülen biri olarak bir sitemim var.Benim gibi buralarda Trabzonspora sempati duyan nice insanlar var,ama ne hikmetse Trabzonlular bölgemize karşı önyargılı.Biz türkiyenin g.doğusunda trabzonsporu severken,onlar neden bizi sevmiyor?.Oysaki Trabzonlular bu yanlış düşünceden sıyrılırsa Trabzonspor önce türkiyenin sonra dünyanın takımı olur.Mesela trabzonsporun D.Bakırspora desteğini hiç göremiyoruz.

YAZAN ARKADAŞ AJANSPORDA SİTEMİNİ DİLE GETİRMİŞ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM VE O KARDEŞİME VERDİĞİM CVP:

diyarbakırlı kardeşim ha batman ha rize farkeden ne var vatanını milletini sevdikten sonra kaldı ki biz trabzonlular trabzonsporu başka şehrin insanları destekliyorsa onu başımızın tacı yaparız

Yorum

• Bende yenı uyelerınızdenım.aslında bır cok kez uyelık almama ragmen mynete gelmeyen aktıflık emaıllerı yuzunden uyelıgım gerceklesmemıstı.

Herneyse artık aranızdayım.Ilk olarak Alanzınhohyu karsılamada bırlıkte oldugum kısıler vardı onlara sımdıden tekrardan selamlar olsunç

Adım: Fatih

Karadenız Teknık unıversıtesınde okuyorum fen bılgısı bolumunde 2.sınıf ogrencısıym

sızlerle aynı catı altında toplanmak guzel.en önemlısı trabzonsporumuz ıcın buradayız
              GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

• Ayrıca dıger yenı katılanlarda hosgelmısler sefa getırmısler
                GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

• SLM 24 YAŞINDAYIM ADIM ADEM AKÇAABAT MUZURA(DOĞANKÖY)ündenim KOCAELİDE YAŞIYORUM TRABZONSPORLU OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM KENDİMİ BİLDİM BİLELİ TRABZONSPORLUYUM SÜLALEMDE İST TAKIMI TUTAN BİR TANE EZİK VAR HEMDE TRABZON BEŞİRLİDE OTURUYOR STADIN DİBİNDE BEN BUNLARA TRABZONLU DEMİYORUM AKSİNE NEFRET EDİYORUM BU TİP KİŞİLERİ BARINDIRMAYIN TRABZONDA .FACEBOOKTA GRUP BİLE KURMUŞLAR TRABZONLUYUM AMA TRABZONSPORLU DEĞİLİM DİYE BİDE UTANMADAN ÜYELERİN ÇOĞUDA KANUNİ ANADOLU LİSESİNDEN GALİBA O LİSEDE TRABZONU TRABZONSPORU ÖZÜMSEYEMEMİŞ ÇOK KALIN KAFALI VAR ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak KuTs@L__pLaK@61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    MehmetEmİN:::
                    D.Bakırda yaşayan ve küçüklüğünde Trabzonsporu tutmuş olan,onun için mutlu olan ve üzülen biri olarak bir sitemim var.Benim gibi buralarda Trabzonspora sempati duyan nice insanlar var,ama ne hikmetse Trabzonlular bölgemize karşı önyargılı.Biz türkiyenin g.doğusunda trabzonsporu severken,onlar neden bizi sevmiyor?.Oysaki Trabzonlular bu yanlış düşünceden sıyrılırsa Trabzonspor önce türkiyenin sonra dünyanın takımı olur.Mesela trabzonsporun D.Bakırspora desteğini hiç göremiyoruz.

YAZAN ARKADAŞ AJANSPORDA SİTEMİNİ DİLE GETİRMİŞ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM VE O KARDEŞİME VERDİĞİM CVP:

diyarbakırlı kardeşim ha batman ha rize farkeden ne var vatanını milletini sevdikten sonra kaldı ki biz trabzonlular trabzonsporu başka şehrin insanları destekliyorsa onu başımızın tacı yaparız

herkeze derinden saygılarımla hos geldiniz diyorum ayrıca arkadasım bu yorumu yapan arkadasa ulas sırf BMN adına D.bakıra gidip bu arkadası zıyaret edıp trabzonspor atkısı verecem bu kardesımız TRABZON luları ıyı tanıyamamıs yada ıyı takıp edememıs ..! hıc usenmeyecem emınolun antalyadan d.bakıra gıdecem bu arkadas ıcın bulalım bu arkadası
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Hosbuldum,
                      Ben Murat Yazici Almanyada yasiyorum. Caykaraliyim! Ben de yeni katildim buraya, cok güzel buldum bu forumu süper! Insallah iyi geciniriz ve Trabzonsporun sampiyon oldunu görürüz!
                      #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hosbuldum,
                        Ben Murat Yazici Almanyada yasiyorum. Caykaraliyim! Ben de yeni katildim buraya, cok güzel buldum bu forumu süper! Insallah iyi geciniriz ve Trabzonsporun sampiyon oldunu görürüz!
                        soy isimden çaykaralı olduğun anlaşıldı toprağım. haranikaslısın galiba

armıza hoşgeldin kardeşim.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          soy isimden çaykaralı olduğun anlaşıldı toprağım. haranikaslısın galiba

armıza hoşgeldin kardeşim.

Yok topragim ben sahinkayaliyim (sur)

Hosbulduk kardes.
                          #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• beratt bayraktar
                            trabzonda doĞdu
                            trabzonda bÜyÜdÜ
                            trabzonda yaŞiyor
                            trabzonsporlu
                            anlayacaĞiniz kadariyla hayati trabzon
                            BORDO kanımızla MAVİ gökyüzüne ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazacağız

Yorum

• Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar...
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak beratbayraktar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beratt bayraktar
                                trabzonda doĞdu
                                trabzonda bÜyÜdÜ
                                trabzonda yaŞiyor
                                trabzonsporlu
                                anlayacaĞiniz kadariyla hayati trabzon
                                Hoşgeldin Trabzon'un neresinden?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim