Takimimizi havalimaninda karsilama...
Daraltma
X
-
BMN böyle bir organizasyonu var mi yoki mu tam belli degil galiba.Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENERYorum
-
Ya nerde millet beyler aksam geliyor takim formasini atkisini alan gelsin hayden havaalanina61>34Yorum
-
bende anlamadim yaaa nerdesiniz millet metin abi su ise bir el at yani millet sadece maçi konusuyor bu aksam havaalanini senlendirmemiz lazim..........zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"Yorum
-
Iyi iste ne güsel bise daha çok is düsüyo az ama daha yüksek sesle inletiris havaalini,Biz yine bize yeteriz[img]smileys/smiley1.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Istanbul kanadi performansiniz pek sarmadi valla. Su duruma bi baksan kimsede çit yok.Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...Yorum
-
-
Takimimizi karsiladik yine azdik 15 kisi vardik yoktuk.2 saat bekledik.
Fatih Tekke baya yakindi ilgimizi karsiliksiz birakmadi ayni sekilde Erdinç Hasan Szymekte.
Ancak Emrah ve Tolga çok soguktuklarkeyif adamı ..Yorum
-
İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
Fatih Tekke baya yakindi ilgimizi karsiliksiz birakmadi ayni sekilde Erdinç Hasan Szymekte.
Tesekkür ederim hepinize...Ama açikçasi üzüldüm koskocxa siteden,onu geçtim koskoca istanbuldan bu kadar adamin gitmesine...Ayaginiza saglik beyler..."Orada birisi farklı yürüyordur."Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildiİlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
Tesekkür ederim hepinize...Ama açikçasi üzüldüm koskocxa siteden,onu geçtim koskoca istanbuldan bu kadar adamin gitmesine...Ayaginiza saglik beyler...
Seneye karsilamalarda Tribünün Sultanlarini da beklerizkeyif adamı ..Yorum
-
evet arkadaslar, maalesef 10-15 kisiydik..Zafer (Keskin_61) tümkuzenlerini toplayip getirmis(sitede "keskin" ile ilgili tüm nickler onlara ait[img]smileys/smiley1.gif[/img]) zaten onlar 5 kisi falandi..Gelmeyen arkadaslar neden gelmediler çok merak ediyorum..Zamanin geç olmasini bahane eden arkadaslar olacaktir,ben de onlara bu örnek vereyim;
Bahsettigim arkadaslar (Keskin ler) Leventten kalkip gelmisler, yaslar 14-19 arasinda degisiyo.. o saatte nasil eve döneceklerini düsünmeden havaalanina kosmuslar. Mantiken bakildiginda akillica birsey mi yapmislar? Tabi ki hayir... ama içlerindeki Trabzonspor sevgisi onlari havaalnina sürüklemis.. Neyse ki Süleyman Abi(lazanist) hepsini arabaya doldurdu,Levente kadar birakti.Bence bu tür organizasyonlara herkes sartlarini zorlayip katilmali..Koca Trabzonsporu bu kadar az kisi karsilamamali...Sahsen ben bu konuda üzüldüm..
Gelen arkadaslara, özellikle Keskin lere tesekkürler[img]smileys/smiley2.gif[/img]Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
Ah be Osman,tribünün sultanlari da gelir elbette,emin ol...Belki saat geç oldugu için gelememilerdir onlar,malum yollar,gece...
Ama sahsim adina,Sivasta büyük oteli incelemeye basladim bile,e seneye maçimiz oldugu zaman (düsüncesi bile öldürüyor beni) muhtemelen orda kalacaklar,ve ben de kapida sabahlayaca,Çünkü içeri girmeye bile cesaret edemem.Hos,gerçi,ben direk havaalaninda kitlenirim sanirm =)) YASIYORUM GÜRÜL GÜRÜL,KAÇ GÜNDÜR...UYKU TUTMUYOR SAKIN GELME...bu takimimaydi[img]smileys/smiley17.gif[/img]"Orada birisi farklı yürüyordur."Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum