Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Takimimizi havalimaninda karsilama...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takimimizi havalimaninda karsilama...

Arkadaslar bu maç herkesin heyecanla bekledigi bir maç oldu ve bu maça yakisir bir sekil de atatürk havalimaninda karsilama yapmaliyiz.
    Büyük ihtimal yarin açiklanir ne zaman gelecekleri biz simdiden organize olmaliyiz yine mesalelerle gelinmeli ve takimi muhtesem sekilde karsilamaliyiz, diye düsünüyorum ve geleceklerin buraya isimlerini yazdirmalarini rica ediyorum...( bu konunun daha okunur olmasi için genele yazdim)Edited by: KeSKiN_61
    zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

yaw arkadaslar istanbul maçi için büyük ihtimal cuma günü gelecek olan takim için karsilama düzenlenmesi gerekiyor lütfen herkes gelmeye çalissin liste

ben (+2)

Yorum

ve tabi ki ben....
      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

ben(+1)

greywolf

baska...

Yorum

hafta içi ancak aksam gelebilirm gündüz isyerim çok uzak oldugundan gelemem ama sabiha gökçen hava limanina inerseler ozaman diblerindeyim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
          61>34

Yorum

Haydi taraftar bu macta sov yapmaliyiz, takimimizi son derece coskulu bir sekilde karsilayalim.

Zamani müsait olan herkez takimi karsilamaya gitsin.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

evet dogru süper bir karsilama yabarsak bir kat daha motive olacaklar haydi havalimanina sonrada stada[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              FIRTINA61

Yorum

benide katin listeye
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

Istanbuldaki arkadaslara is düsüyo yine tabi hepsinin gereken destegi verecegine eminim...
                  <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

Bende gelmeye çalisacagim
                    keyif adamı ..

Yorum

gelmeyi herzamanki gibi dusunuyorum gunduz gelmesinler dicem fakat bu sefer gunduz gelselerde sinava gore gelmeye calisacagim...
                      Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

ben bir kivilcimla gelcem dedim ama mesaji duzeltiyorum ben ogun manisada olucam tekrar sorry [img]smileys/smiley9.gif[/img]Edited by: baris_aykan
                        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

İlk olarak baris_aykan tarafından gönderildi
                          ordayim bostanciya yakin arkadas varsa arabayla gecicem benle gelebilir .............

Ben Bostanci Köprünün orda oturuyorum, duruma göre seni ararim kardes,sagol.. Edited by: tigin
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim