Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Istanbulspor (5-0)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Istanbulspor maçi için endiselerimiz vardi.Ancak maç baslamadan önce Tv'den stadyumun atmosferini görünce dedim ki bu aksam önümüzde hiç bir takim dayanamaz.Çok duygulandim ve maç baslayip golü atinca da gözyaslarima hakim olamadim.Çünkü bu takim,bu taraftar sampiyonlugu hak ediyordu.

Futbol olarak olsun taraftar olarak olsun tüm Türkiye'ye degil,açik kanaldan sifresiz oldugu için tüm dünyaya muhtesem Trabzonsporumuzu ve taraftarini izletmis olduk.

Bir çok yönünü elestirdigimiz hocamiz Senol Günes'in maç sonu açiklamalari ise tam bir dünya üçüncüsü apoleti tasiyan bir teknik direktöre yakisir cinstendi.Seninle de gurur duydum Senol Hocam.

Senol hocanin dedigi gibi Istanbulspor maçinin sonucu bu yilin bardagi dolduran son damlasi ve gelecek sezonun ilk damlasi oldu.Gerisi bizim isimiz...Güveniyoruz hocam.
    ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Bu seyirci olduktan sonra,sirtimiz yere gelmez.Iste gerçek taraftar iste sampiyon
      Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
      Kobra

Yorum

• Bu sezon bitti herkes büyüklügümüzü gördü. Artik degil Levent Biçakçi Cumhurbaskani gelse bile bi dahaki sezon bizi durduramaz...
        Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• her bokun altindan bicak cicikyior bu köpek gitmesi lazim göndermemis lazim yoksa daha cok bizekarsiseyler yabacak[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          FIRTINA61

Yorum

• HIÇ üzülmüyorum içimde buruklukbile yok.. helal olsun takima bu FEDERASYON ile bukadar olur ancak.. birdahaki sene bunun hesaplari sorulacak.. bütün intikamlar alinacak.
            Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
            Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• gerçekten muhtesemdi hersey. maçla ilgili yoruma gerek yok zaten.
              ama benim takildigim bir kaç nokta var. amacim kesinlikle birilerini yargilamak degil TS için en dogruyu bulmak. trabzondaki arkadaslar kizmasin.yoksa trabzondaki taraftara kizip kendisi takimi senede birkez izleme firsati olup ona gitmeyen istanbullular da yok degil. ben taraftar organizasyonunun yeniden yapilandirilmasi için bunlari dile getiriyorum.
              iki senedir olimpiyatta farkli kazaniyoruz. bu bir tesadüf mü yoksa muhtesem bir taraftar katkisi mi(yada a.aker deki konya maçi ). simdi taraftarin ne kadar önemli oldugunu herkes anladi. yillardir avni aker de neden zorlaniyoruz. rakibi baski altina almak yerine kendi takimimizi yönetimimizi baski altina aliyoruz. maçlarda sadece sarki türkü söylüyoruz. stadi doldurmuyoruz. (bütün bunlari genel bir taraftar kitlesi için söylüyorum istisnalar kaideyi bozmaz)
              evet istanbul TSseyircisi organize degildi ama açligi istegi ve nefreti ile takimi atesledi. m.demirkol da söyle diyo bu organizesizlik taraftarin sarki söyleme yerine direkt oyuna müdahale etmesini beraberinde getirdi.
              sikayetçi oldugumuz bir olay da su maçtaki çök-çök muhabbeti. oturanlar bundan sonra numaraliya gitsin yada ayri biyere.
              neticede yönetim teknik kadro ve futbolculara güveniyoruz geriye sadece bir tek sey kaliyor o da taraftar. bu taraftar her maç olsun sonrasi inanin çok kolay. hakem de federasyonda viz gelir tiris gider.

ayrica stadda BMN üyelerinin yaninda degildim alt katta kaldim mecburen ama oradada bir tetikleyici lazimdi. sesim kisildi kimseyle konusamiyorum. ve resimlerinizi de çekmeye çalistim. nasil buraya ekleriz bir bilgi verseniz en kolayindan. Edited by: TSunami
              :::TS:::

Yorum

• Maç çok güzeldi. S.L. finalinden sonra izledigim en güzelmaçlardan biriydi belki de.

Ama bu maçta bir seyi gördüm. Yattara küçük maçlarin büyük oyuncusu. Tabii kendini gelistirmedigi sürece. Insallah gelecek sezona kadar maçi 15 metrekarede oynama aliskanligindan kurtulur...
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• çok harika bir maçti bu sene izledigim bel kide en keyifli maçti bize 5-0 lik galibiyeti yasatan FATIH SULTAN TEKKE önderligindeki tüm futbolcularimiza sonsuz tesekkürler! ve bir tesekkür de BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARINA onlar kimin daha büyük oldugunu bütün türkiyeye gösterdi!

FATIH SULTAN TEKKE !
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• iste Istanbulspormaçinin golleri,tribün videolari.

Tolga 1-0

Yattara 2-0

Szymek 3-0

Fatih 4-0

Szymek 5-0

61. dakikada gurbetçi gençlerin tribün show'u

Yattara Show

Fatih oyundan çikarken tribünlerin show'u
                    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• saol hasan abi!

FATIH SULTAN TEKKE
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• tigin [img]smileys/smiley32.gif[/img]Tsk.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• maçtan hemen sonrada eklemistim anlasilan kimse farketmemis.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• ben hayatimda boyle bir sey gormedim, maca gidiyorken o kadar seyirci beklemiyordum. helal be trabzonum sana. bi de sultanim 3 gol daha atsa cok iyi olacakti yaaa
                            PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• herseyiyle muhtesem bir maçti maç öncesi maç sonrasi hersey çok güzeldi ama benim kizdigim bir nokta var basin oraya gelen taraftarin saysini küçülttükçe küçülttü bugün bi baktim yaklasik 40 bin trabzonlu wardi diyor böyle yalan olurmu marataon full doldu biz maratonda okadar kalabaliktikki üstüste otumak zorunda kaldik merdivenler bile full doluydu numaralinin yarisindan çogu doluydui kale arkalarinda da wardi tarraftarimiz ee bu stadin kapasitesi 80 bin se ordaki trabzon taraftari çok rahat 50 bini geçmezmi be insafsiz köpek istanbul basini

Yorum

• Tigin Öncelikle Çooooook tesekkürler...Devamini murlaka bekliyoruz....

Tribünler konusunda:

Szymek bir açiklama yapti Taraftarimiz böyle destek verdigi sürece kimse bizi yenemez....

4 aydan bu yana burda olan Szymek bunun farkinda ve de sonuna kadar
                                hakli...Simdi o futbolcularimizin yerine kendimizi koyalim....

Arkamizda 60.000 kisilik bir destekle kimden korkabilirdik ki....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X