biz elimizden gelen herseyi trabzonspor için vermeye haziriz ve daima sonuna kadar da dewam edecegiz.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor?um - Istanbulspor (5-0)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Milliyet`ten Mehmet Demirkol`un yazisi...
Yarinlarin sampiyonu
Dün izledigimiz, tüm sezonda oldugu gibi, Türkiye'nin en etkili hücum gücüydü. Simek'ten baslayip Fatih'e uzanan hücum grubu bu ligin en ne yaptigini bilen ekibi. Uyguladiklari iyi yerlestirilmis pas otomatigi Türkiye liglerinde kolay saglanabilir cinsten degil. Is bununla da kalmiyor. Üst düzey yaraticilikla, rakiplerini ve izleyenleri neredeyse her akinda sasirtiyorlar. Hem böylesine keyif veren hem de kazanan olabilmek kolay degil. Bunu çok iyi yapiyorlar.
Eksikleri de var kuskusuz kalabalik çiktiklarinda geri dönmekte, rakibe kelepçeyi taktiklarinda ise kanat savunmacilarini oyuna sokmakta güçlük çekiyorlar, ama bunlar bu takimin vaat ettiklerinin yaninda küçük ve çözülebilir sorunlar. Bu yas ortalamasi ideal takim, sadece bir kaç küçük takviyeyle önümüzdeki 5 yila damgasini vurabilecek bir güç.
Niyet önemli
Istanbulspor'un üzerine gitmeye her niyetlendiklerinde baska bir sey deneyerek kaleye inmeyi basardilar. Rakibin durumunun ne oldugu ne kadar hedefsiz ve güçsüz oldugu önemli degil. Onlarin yapmaya niyetlendikleri önemli olan. Ve niyetleri bu ülkenin futbol fikrinin çok üzerinde. Mesele budur.
Bu takim, 5 milli oyuncusu ve 2 çok iyi yabancisiyla, o efsane sampiyon kadrodan sonra gelmis en iyi ekibin iskeleti olabilir. Tolga Türkiye'de bölgesinin en iyisi, Simek açik ara... Hüseyin de, Gökdeniz de öyle. Sihirbaz Yattara'da da durum farkli degil. Ve Fatih Sultan Tekke... Tanju'dan sonra gelen ilk büyük Türk golcü. Türkiye'nin Terim ve Denizli ile birlikte kalibresi en yüksek hocasinin organizasyonu ve borçsuz mali yapisiyla gelecek vaat ediyorlar.
Dün tribünlerde sov yapan ve çarsamba finalinden sonra bir kez daha bu stadin rakibi bogmaya müsaade etmedigi fikrini yikan taraftar bunu anlamali. Evet bu sezon Trabzonspor sampiyon olabilirdi. Ve belki de engellendi. Buna kizmak bir haktir. Ama ortaya konan büyük umuda kapilmak daha yararli haraket olacaktir.
yaziyi bu konuda andrei07 konu acarak eklemisdi.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
yav kardeslerim o ne muhtesem geceydi,o ne muhtesem renk uyumuydu,o ne muhtesem taraftar profiliydi 7 den 70e oradaydi,,,hay ben sçayim böyle ise;nasil gidemedim ben oraya,nasil olamadim o atmosferde
...oraya gelen herkesin ayagina saglik,durmadan tezahurat eden,oturmayan alkislayan paha biçilemez YÜCE TRABZONSPORLU kardeslerimin ellerine saglik...vallahi tv karsisinda duygulandim o stadi öyle görünce,çünkü kimse inanmadi stadin o halde dolacagina,tv veriyor kimse gitmez dediler..yok lan dedim,BMN te sayfada organizasyona baktim,her kes statta olacak dedim inanmadilar...ta ki trt stada baglanincaya kadar...herkes APISIP KALDI

....ben bunu biliyordum ve herkes gördü TARAFTARI!!!yaw simdi ben ;'bu takim için bu taraftar için varimi yogumu gerekirse canimi veririm' dedigimde gülümsüyorlar,'amaan sende eline ne geçecek' diyorlar...iste bu geçecek;'maçi izlerken yasadigim duygulari bana dünya nimetlerinden hiçbiri yasatamaz'..bir ay önce kiz arkadasimdan ayrildim,4 yillik bi iliskiydi,neden çünkü bi kalpte iki ask olmaz,ikisinden birini aldatirsin,ben TRABZONSPORUMU aldatamam...BIR GÜN KOL KOLA SAMPIYONLUK TURUNA KATILACAGIZ BORDO-MAVI RENKLERLE,HEMDE BAGDAT CADDESINDE
...
bana bu duygulari yasatan;ÖNCE TRABZONSPORUMUZA daha sonra SANLI TARAFTARIMIZA binlerce tesekkür,kalbinizdeki bu sevgi hiç azalmasin....
saygilarimla....
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Maç çok güzeL oLdu.Maçtan sonra nasiL oLurda bu maça gidemedim diye düsündüm. [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Yorum
-
Hersey gercekten harika idi,bize bu güzellikleri görmemize vesile olan
futbolcusun dan teknit heyetine,Baskan ve yönetim kurulundan futbolun
asil güzelligi olan türbünleri dolduran o güzel insanlara tesekkür
ediyorum.Lütfen kimse üzerine alinmasin ,bu sehrin ve bu takimin
taraftari oldugum icin bir kez daha gurur duyuyorum.
Lütfen saha sonuclari ne olursa olsun,bu özel ve güzel takimi daima destekliyelim.
TS üye No:5330
Yorum
-
bu maçi alacagimizi biliyordum da bu kadar kolay alacagimizi bilmiyordum.neyse simdi sira s.l. de ve seneye de hakemlere ragmen sampiyonlukta.ben tesvik primi alirlar diye düsünmüstüm ama görünüse göre almamislar..<font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>
Yorum
-
bu maç için yorum yapmaya gerek yok...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
çok güzel oldu çoooooooooook!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
diger konuda yazmisdim az önce.
Federasyon karariymis. TRT her mac trabzon macini göstermek icin müracaat etmis federasyona ama bu red edilmis sürekli. Son macda Bicakci istemis anlasilan.
Bu sene yapilanlarin hesabini sorma zamani geldi artik bicakci.
Oyana buyana kivir simdi göreyim seni.Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum