Ergun gürsoy son kozunu oynayacaktir bence. Ama her ne olursa olsun Trabzonsporun maçi alacak gücü vardir.
Istanbulspor tesvik primi alir mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ergun gürsoy son kozunu oynayacaktir bence. Ama her ne olursa olsun Trabzonsporun maçi alacak gücü vardir.Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER -
istanbul tesvik primi alir!..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
SONRA DA ADI "DEVLET TESVIK PRIMI ALDI"YA ÇIKAR.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
Istanbulspor iki sene önce bursadan tesvigi almis ve altayla berabere kalarak küme düsmelerine yol açmisti. Yani tesvige alisiklar...
Ancak arkadaslara katiliyorum, para da verilse istanbulspor real madrid olacak degil ya, yenemiyorsak sampiyonlar liginde ne isimiz var...
Sonuç olarak Istanbul tesvigi, Trabzon maçi alir!..Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....Yorum
-
İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi
Istedikleri kadar tesvik dönsün ortada.Istanbulsporu yenemeyen
Trabzonsporun Sl de isi yok!! Bu kadar basit!!
Aynen ne olursa olsun küme düsmüs bir takimi yenemiyorsan hiç gitme sampiyonlar ligineSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61Yorum
-
ISTANBULSPORUN BIZI YENMEK IÇIN ELINDEN GELENI YAPACAGINA INANIYORUM AMA BU GÜCÜ ÖLÇÜSÜNDE OLACAKTIR ...BIZI YENERSELER GS DEN TESFIKPIRIMI ALDILAR DA YENILIRSELER TS DEN MI ALDILAR OLACAK...TABIKI BENCE YANLIS BUNLAR. BU MAÇIN HAK EDENIN KAZANACAGI BIR MAÇ OLACAGINA INANIYORUM VE KAZANAN BIZ OLACAGIZ INANCINDAYIM AMA FUTBOL BU NE OLACAGI BELLI OLMUYOR IKI HAFTA ÖNCE GÖRDÜK O KADAR PUAN KAYBETMESINI BEKLEDIGIMIZ TAKIMLARA BAKALIM GELDILER GELDILER HIÇ ALAKASIZ HAFTADA PUAN KAYBETTILER KENDILERIDE BEKLEMIYORDU AMA OLDU ISTE. UMARIM BIZ BU SEKILDE DAHA ÖNCEDE YASADIKLARIMIZ GIBI BIR TALIHSIZLIK YASAMAYIZ VE ELIMIZI KOLUMUZU SALLAYARAK GÜZEL BIR FUTBOL GÜZEL BIR SKORLA SAMPIYONLAR LIGINE ADIM ATARIZ...HAYIRLISI OLMASI DILEGIYLE...Alayina SON....
Forza TRABZON...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum