fener galatasaraya yatar mi güzel ve yerinde bir baslik..
ancak böyle bir basligi da simdiden açip, gündeme tasimamiz faydali olur diye düsündüm.
fenerin durumu galatasaraya yatacak kadar rahat ve saglam degil. farkli bir durum olsaydi bu serefsizler ucunda para olan her dümeni çevirebilirlerdi. amasu pozisyonda bu mümkün görünmüyor.
ben fener-galatasaray maçini düsünmüyorum. bana göre sampiyonlar ligi yolundaki en kritik maçimiz istanbul'daki istanbulspor maçimiz olacak!..
çünkü, fenerbahçeye sampiyonlugu garantilemesi için bereberlik gerekiyor galatasaray maçinda. hele 5-1 in acisini sükrü saraçloglunda çikartamazsa ve ikinci bir hezimet yasarsa,daum yolcu olacagini çok iyi biliyor. bu maçin sonucu bizim için sampiyonlar ligine çikiyor..
bu durumun galatarsaray'da çok iyi farkindadir kesinlikle. onlarin su siralar sampiyonluktan çok sicak paraya ihtiyaçlari var, S.L. inden gelecek o taze parayi da kaçirirlarsa çöküse dogru gideceklerini çok iyi biliyorlar. sampiyonlar ligi onlar için tek can simidi.
bu durumda yapabilecekleri tek hamle var. vatan haini ergun gürsoy'un su siralar istanbulspor kalecisiyle son hafta trabzon maçi için tesvik pazarligina simdiden basladigina kalibimi basarim. ve o maçta istanbulspor kalecisinin devlesecegini, panter kesilecegini görecegiz hep birlikte.. (buraya imzami atiyorum simdiden.)
eger istanbulspor'un bu hafta küme düsmesi kesinlesirse , sanilacaginin aksine isimiz çok çok daha zorlasacak. çünkü eger küme düserlerse, cinconun tesvik parasini almak için beraberlige direnmek onlarin tek amaci olacak, kapali futbol oynayacaklar. ama kümede kalma umutlari devam ederse ve 3 puan son hafta onlari kümede birakabilecek gibi olursa, isimiz bir nebze daha kolay olacak ve mecburen açik futbol oynayacaklar...
maçtan sonra aglamanin bir faydasi yok!.. yönetimin yapmasi gereken, simdiden gözünü kulagini dört açip tüm imkanlarini seferber edip istanbulspor'un tesvik primi almasini önlemek...gerekirse bizans kulüplerinin yaptigi gibi simdiden ve maç öncesinde bu konuda baziuyarici demeçlerle psikolojik savas baslatmak..Edited by: Aniketus
.....

Yorum