Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Lisansini Aldi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

100 milyon dolardan fazla borcu olan GS nasil bu lisansi aldi anlamak mümkün degil. Ama Atay Aktug, böyle olacagini söylemisti. Yani federasyonun bu ise bir formül bulacagini. Zira lisans alamayanlar Avrupa kupalarinda oynayamayacaklar. Benim anladigim kadariyla bu isi de Türk usulü (!) hallettik, her iste oldugu gibi.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Hayirlisi olsun ne diyelim yakisir trabzonsporuma...
      <font color=BLUE>Milyonlarin askisin,</font><font color=RED>sevdasisin...</font>

Yorum

İlk olarak metehan tarafından gönderildi

100 milyon dolardan fazla borcu olan GS nasil bu lisansi aldi anlamak mümkün degil. Ama Atay Aktug, böyle olacagini söylemisti. Yani federasyonun bu ise bir formül bulacagini. Zira lisans alamayanlar Avrupa kupalarinda oynayamayacaklar. Benim anladigim kadariyla bu isi de Türk usulü (!) hallettik, her iste oldugu gibi.

bende bunu söylüyorum iste.böyle federasyon olmaz yaa

Yorum

TRABZONSPORUMUZ için hayili ugurlu olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

valla kale arkalarini düzeltip söle süper bir sey yapilir...seneye sampiyonluk turu atacak fazla yer kalmayacak ama neyse....
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

bizden baska kime verecekler [img]smileys/smiley32.gif[/img]hayirli olsun
              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X