100 milyon dolardan fazla borcu olan GS nasil bu lisansi aldi anlamak mümkün degil. Ama Atay Aktug, böyle olacagini söylemisti. Yani federasyonun bu ise bir formül bulacagini. Zira lisans alamayanlar Avrupa kupalarinda oynayamayacaklar. Benim anladigim kadariyla bu isi de Türk usulü (!) hallettik, her iste oldugu gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Lisansini Aldi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
100 milyon dolardan fazla borcu olan GS nasil bu lisansi aldi anlamak mümkün degil. Ama Atay Aktug, böyle olacagini söylemisti. Yani federasyonun bu ise bir formül bulacagini. Zira lisans alamayanlar Avrupa kupalarinda oynayamayacaklar. Benim anladigim kadariyla bu isi de Türk usulü (!) hallettik, her iste oldugu gibi.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi
100 milyon dolardan fazla borcu olan GS nasil bu lisansi aldi anlamak mümkün degil. Ama Atay Aktug, böyle olacagini söylemisti. Yani federasyonun bu ise bir formül bulacagini. Zira lisans alamayanlar Avrupa kupalarinda oynayamayacaklar. Benim anladigim kadariyla bu isi de Türk usulü (!) hallettik, her iste oldugu gibi.
bende bunu söylüyorum iste.böyle federasyon olmaz yaa
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum