Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Lisansini Aldi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ezik gs ezik fb
    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

Hayirli ugurlu olsun
      keyif adamı ..

Yorum

yönetimimiz her konuda oldugu gibi bu konuda da hassasligini gösterdi ve lisansi aldi..TESEKKÜRLER...

Yorum

hayirli olsun
          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

2012 de yapilacak avrupa sampiyonasinda trabzonsporumuzun stadi önerilmedi lisans almamiz herhalde ençok biçakçi ............ zoruna gitmistir bana göre lisans vermemek için herseyi yapmistir ama g......... yemedi.
            CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER

Yorum

1-lisansi uefa mi veriyo yoksa fenerasyon mu veriyo?

2- febe ile gayse seneye avrupa kupasi maçlarini olimpiyat stadi'nda mi oynayacak?
              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Lisansi UEFA veriyor
                keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
                  Lisansi UEFA veriyor

o zaman piçakçi'ya kalmis bise yok... bazi yorumlar vardi onun için merak ettim...
                  [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

2- febe ile gayse seneye avrupa kupasi maçlarini olimpiyat stadi'nda mi oynayacak?

febe degil FeBes [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
                      İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

febe degil FeBes [img]smileys/smiley36.gif[/img]

güzeldi...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]YONETIMI KUTLUYORUM TEBRIKLER...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

ya bailr bu galatasaray bu kadar borçla nasil olurda lisans alabilir anlamiyorum

Yorum

İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
                            ya bailr bu galatasaray bu kadar borçla nasil olurda lisans alabilir anlamiyorum

Nasil olacak, yine bi çizik atilmistir borçlarinin üstüne.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

İlk olarak erdogdulu61 tarafından gönderildi

2012 de yapilacak avrupa sampiyonasinda trabzonsporumuzun stadi önerilmedi lisans almamiz herhalde ençok biçakçi ............ zoruna gitmistir bana göre lisans vermemek için herseyi yapmistir ama g......... yemedi.

aynen katiliyorum
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

Helal olsun..Kale arkalarinida yapip,atletizm pistinide kaldiriyorlar valla tam bir cehennem olacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X