ezik gs ezik fb
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Lisansini Aldi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1-lisansi uefa mi veriyo yoksa fenerasyon mu veriyo?
2- febe ile gayse seneye avrupa kupasi maçlarini olimpiyat stadi'nda mi oynayacak?[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildiLisansi UEFA veriyor
o zaman piçakçi'ya kalmis bise yok... bazi yorumlar vardi onun için merak ettim...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi
2- febe ile gayse seneye avrupa kupasi maçlarini olimpiyat stadi'nda mi oynayacak?
febe degil FeBes [img]smileys/smiley36.gif[/img]Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildiİlk olarak yattara11 tarafından gönderildi
2- febe ile gayse seneye avrupa kupasi maçlarini olimpiyat stadi'nda mi oynayacak?
febe degil FeBes [img]smileys/smiley36.gif[/img]
güzeldi...[img]smileys/smiley17.gif[/img][b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]YONETIMI KUTLUYORUM TEBRIKLER...[img]smileys/smiley32.gif[/img]Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
İlk olarak muratdinc tarafından gönderildiya bailr bu galatasaray bu kadar borçla nasil olurda lisans alabilir anlamiyorum
Nasil olacak, yine bi çizik atilmistir borçlarinin üstüne.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak erdogdulu61 tarafından gönderildi
2012 de yapilacak avrupa sampiyonasinda trabzonsporumuzun stadi önerilmedi lisans almamiz herhalde ençok biçakçi ............ zoruna gitmistir bana göre lisans vermemek için herseyi yapmistir ama g......... yemedi.
aynen katiliyorum@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum