Adam daha pozisyonu görmeden, kesinlikle faul diyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Papila dogru söyle kaç para aldin!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bravets61 tarafından gönderildiBasarili bir maç yönettim diyor adam!Bu ne yaaaaaa!!!!!
valla kardes bende anlamadim du bakalim biraz daha izleyelim daha çok sey yumurtlayacak ibne..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
yav ne deyelim kardesler mesaj atiyorum acaba okunurmu yav ne deyeyim allahindan bulsun...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
-
PAPILANIN yorumlari:
serkan balcinin hareketine net faul dedi
yan hakeme b.k atiyo
gol ofsayt ama yan hakem görmeliydi diyor
Aurelio'nun pozisyonuna eline çarpti dedi
Aurelio 'non pozisyonu penalti degil diyo...
Anelka'nin pozisyonu çok net penalti...
Ofsayt pozisyonlari için de "Gökdeniz ofsaytti, Fatih'inki tartismali bir pozisyon" dedi.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
- basarili bi maç yönettigine inaniyomus, maçtan sonra soyunma odasina gittiginde yönetiminden memnunmus...
- Serkan'a yapilan tartismasiz faulmüs....o pozisyonda penalti vermesi gerekirmis
- ilk gol ofsaytmis.. (hayret,itiraf etti[img]smileys/smiley5.gif[/img]) yardimci hakem Luciano pasif alanda oldugu için ofsayti kaldirmamis[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
- Aurelio nun pozisyon penalti degilmis,eminmis,ayni pozisyon olsa yine penalti vermezmis...
- Tehdit almis...ama Trabzon camiasindan ayri tutyomus...
- Zonguldakta da çevresinde çok Trabzonlu varmis,,Trabzon insanini iyi tanirmis, çok severmis.. Trabon sehri futboldan çok iyi anlayan bi sehirmis..
- kimsenin emegini çalmazmis, emegin baskentinden geliyomus.. [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img](Zonguldak maden ocaklarini kastediyo emegin merkezi derken) [/list]
simdiye kadar dediklerinin özeti...Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
ANKARAGÜCÜ MAÇINI HAKEMI DAHA AZ NOT ALMIS.
CEM PAPAZI BU MAÇTA NE YI EKSIK BIRAKTIDA O HAKEMDEN AZ BUÇUK FAZLA ALABILDI..
YADA ÖBÜRÜ ,TARAF OLDUGU TAKIMA BI DE GOL MÜ ATIVERDI?
CEM NEYI DOGRU YAPTIDA BU KADAR PUAN VERDILER...
YOKSA ALENEN DE OLSA SONUÇTA FEBE YE KAZANDIRDIGI IÇIN MI ALDI BU PUANI????fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....Yorum
-
İlk olarak bravets61 tarafından gönderildiBasarili bir maç yönettim diyor adam!Bu ne yaaaaaa!!!!!
adam hakli basarili bir maç yönetti bende katiliyorum.Görevini yerine harfiyen getirdi ve febe kazandi.Cem papila kusursuzdu tek kelimeyle.Buna febe kazansin demisler ve febe kazandi siz ce basarili degilmi?[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61Yorum
-
İlk olarak ozgur tarafından gönderildibirde sorun tamam insandir hata yapmistirda, niye bu 17 hatanin 17side bizim aleyhimizdedir. .
SEN DE ADAMIN GÜNAHININI ALMA KARDES 18 HATADA SADECE 17 SI ALEHIMIZE YANI 100DE100 HATALI SAYILMAZ BU IB.[img]smileys/smiley7.gif[/img]fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....Yorum
-
abi birakin bu .....................tv8 ahmet agaoglu var onu izleyin...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum