İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
Papila dogru söyle kaç para aldin!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
bizim takim tff'Ye basvurursa bu maç tekrarlanmaz ama insan haklari mahkemesine bile giderim demisti atay baskan eger is oraya giderse kesin tekrarlanir maç ama o zaman ihtilal gibi bise olur türkiyede olursa olsun a.... allah'tan baska kimseden korkmayizYorum
-
Ula bakacam ne diyecek yüzsüz insan haysiyetsiz serefsiz..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
Bu cok iyi olacak..Bizim Yöneticiler kesin telle baglanacak Programma...
insallah Ibrahim Sahin ve Baskanimiz telle baglanir1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildiUla bakacam ne diyecek yüzsüz insan haysiyetsiz ºerefsiz..
ne söylecegi belli kardes.
adam gibi mac yönettim diyecek.
tepemizi cok cok daha attiracak.
yani cumartesti macindan beri sinirini KAT KAT artiracak simdi söylecekleri.
millete ne kadar hakli ne kadar dürüst hakem oldugunu göstermek icin cikacak oraya.
sinirlerinize hakim olun !Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
bu adam Star stüdyolarinda mi katilacak programa..??? Eger orda katilacaksa gece bi güzellik yapmak lazim alsinda ama bu saatte sonra nasil organize olunacak[img]smileys/smiley5.gif[/img]eger program Star binasindaysa; Ikitellide tarafinda oturan arkadaslarin 5-10 kisilik bi grup olusturma imkanlari varsa program çikisini ziyaret etmelerini rica ediyorum...Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
Program basliyor! Istanbul stüdyolarinda!!! Ikitelli civarinda beni duyan birileri varsa duyurulur... Pazar günü avukatligini yapiyodu Serhat Ulueren,, heralde bu programda aklamaya çalisacaklar...Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
babam :
ya istifa eder, ya istifa eder !!!! diyor [img]smileys/smiley32.gif[/img]
aynen kardes.
babalar haklidir [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Berat ona bir kiside yeter - gruba gerek yok bile [img]smileys/smiley18.gif[/img]Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum