İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
bunda bir ciddiyet varmı yaİlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin bir haber değil heralde bu.Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
evt ben orda dedım bu mac kesın 3 1 bıter dıyeİlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkorboard laneti.
:
bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
Jester onaylı kesin denilebilir yani.İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin bir haber değil heralde bu.
Yorum
-
Allahım sana şükürler olsun, ömrümden 10 yılım gitti maç izlerken, baştan sona ezdik fb yi ama heyecanım gerginliğim hiç azalmadı hele son dk larda renk alıp renk verdim, çok mutluyum çok bunu tarif etmek imkansız çok büyüksün TRABZONSPORUMMMM ÇOK.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
yeni transferımız hayırlı olsun "10 numara"İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bu adambir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
ömer üründül kadar igrenç bir şahsiyet görmedim...Allaha dua et bir gün bir yerde yollarımız kesişmesin...Bir kafan var bende....MAç harikaydı...maçtan onceki skor tahminimde 3-1 demiştim...golu yeyince 1 geldi sıra 3 de dedim ama bizim usaklar hadi be dedi...Olan oldu...Hepsini tebrik ediyorum futbolcuların...Demekki neymiş İSTEYİNCE OLUYORvolkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Marca Gazetesi:
El Trabzonspor, campeón tras imponerse 3-1
El Fenerbahçe de Güiza se queda sin Copa - El Trabzonspor se ha proclamado esta tarde campeón de la Copa de Turquía tras imponerse 3-1 al Fenerbahçe de Dani Güiza. Se adelantaron los canarios amarillos, pero el Trabzonspor dio la vuelta al marcador y se proclamó justo campeón tras disponer de la mayoría de ocasiones del encuentro.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum