Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç oynanmadan önce dedi, diyeceğini.

Sezon sonunda da Fenerbahçe ile Süper Kupa'da oynayacakmışız. Demezler mi adama, nasıl bu kadar emin oluyorsun diye!

İçimi tek huzursuz eden şey, o cümleler şu an! Midem bulandı!

Ama Trabzonsporun güzeeliğini bilyorum, oynanan oyunu biliyorum, onun iççin hak ederek aldık bu maçı, biliyorum!
    Son hafta biz Fener'i yeneriz, BJK da Bursa'yı

Yorum

• İlk olarak KeShin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkdşım yenilsekde Biz zaten Süper Kupa Oynucaktık.

O kadar bilgim var

Cümlenin can alıcı noktaıs, Fenerbahçeyle süper kupa yı oynayacağımız.
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Ömer üründürden bugünkü yorumlarından dolayı nefret ettim,
        onun için 1 ay burger kıng'ten yemek yemicem
        ne alaka diyeceksiniz ortaklarından.

Yorum

• dun yazmıstım rahat olun 3 1 mac dıye sonuc ortada eyt beee
          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim bu adam
            Geovanni .

Hull City'de oynuyor , 10 numara mevkiinde.

Yorum

• KUPA GEYİKLERİ

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-1 yenilerek Türkiye Kupası'na olan hasretini 28 yıla çıkarmasının ardından internette kupa geyikleri dolaşmaya başladı...

İşte o geyiklerden bazıları:
              -Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA...
              -Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa mahkemesine'ne başvuracak...
              -Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
              Bana Türkiye Kupası'nı anlatsana dede...
              -Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne yapılır?
              Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir.
              -Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak hatırlıyor?
              Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...
              -Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor, neden?
              Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
              -Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
              Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
              -Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta geçer?
              Rüya tabirleri kitabında...
              -Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar?
              Playstation'ı kapatır ve yatar.

Haber61

ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aziz yıldırım olası bir ankara faciasından sonra daumu vurur 2. lik madalyaları verilirken görüşecez senle der gibiydi suratına bile bakmadı

Hakemi satın alır her zamanki gibi, zorlanmazlar.

Yorum

• Geovanni Deiberson Maurício Gómez
                  M.City ve Barcelonada oynamis...kariyerli adam...iyi isler yapacagindan emiim
                  Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
                    I am titanium

Yorum

• TrabzonSpor'a Büyük Şok!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının kural ihlali nedeniyle tekrar oynanması için Fenerbahçe Yönetim Kurulu yayın TFF'ye başvuracak. Fenerbahçeli Yönetici Mahmut Özgener yaptığı açıklamada ; " Maçın 31. dakikasında ceza alanı içinde top 2 kere yere koyulmuş ve kaleci Onur topu 2 kere eline almıştır. Bunun kural hatası olduğu açıktır. Gerekli işlemleri yarın gerçekleştireceğimiz toplantıdan sonra yapacağız." dedi. Haberin devamı linke için tıklayın.

NtvSpor
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bana bu hazzı yaşattıkları için her birine tek tek teşekkür ediyorum. Biraz da olsa geleceğe umutla bakmamı sağladılar.

Yorum

• Ömer Üründülede iyi kapak oldu hele 3. gol maçın 3 dakika uzamasını kısa bulmuştu, fb golleri yedikçe sesi kesildi pıstı kaldı.
                          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• maçın tamamını tekrar verecekmi trt
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Tebrık ederım arkadaşlar başarılarınızn devamını dilerım.Alnınızın akıyla GAP arenadan başarıyla cıktınız.... TEK KELIMEYLE Süperdınızzzz ))) sİZE GÜNEYDOĞU ANADOLUDA'DA TRABZONNN...
                              En son Gülay tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 15:23.

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni transferımız hayırlı olsun "10 numara"
                                Kim Abi bu futbolcu ? Acaba bizi aydınlatır mısınız ?
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X