Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtaydım.Forumdaki yönetici arkadaşlardan olan Sedat la seyrediyordum maçı.

Bu maça ait hatırladığım tek şey 3. golden sonra bayıldığım.

Hatırlamadığım tek şey ise 3. goldü
    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Evet,bu tip basliklara olumlu sinerjiye ihtiyacimiz var.

Cok özel ve güzel bir macti,her zaman cok iyi bir sekilde hatirlanacaktir.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Evde annem ve kardeşimle izliyordum.

Uzun zamandır bu maçı bekliyordum.

Maçı kazandıktan sonra evin balkonundan avazım çıktığı kadar Trabzonspor diye bağırmıştım. Hey gidi günler hey

Yorum

• Ne maçtı be. 1-0 Olunca umutlarım bitmişti benim.Çok güzel bir gündü.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Maçı askerde Kıbrıs'ta izlemiştim,

Umut'un golünde havada uçan bir sandalye gördüm sakinleşince ayağımın ağrıdığını farkettim,

Nasıl gerildiysem sandalyeye depik atmışım vay be unutamayacağım bir maç.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ordaydım muhteşem bir gündü hatta muhteşem 2 gündü benim için...
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Maçı izlerken annemden dayak yedim, evet bunu başardım.. Dün gibi hatırlıyorum, dayak sonrası televizyonu kapatıp maçı izlememe engel olmuştu annem, daha sonra açtığımda tek tek koymuştuk Fener'e.. Vay be!

Yorum

• Maci bir kac Hollandali arkadasla beraber izlemistik. Bu mactan beri hepsi Trabzonsporlu oldu. Unutulmaz bir gundu
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İzmir Yeni Foçada askerdim, terhise 10 gün vardı
                    maç 1-1 oldu, çavuş içtima var komutan seni de çağırıyor dediler(tek çavuş benim bölükte, birde kısa dönemim ya kesin gidecem)
                    küfür ede ede gittim döndüğümde bitmişti töreni de izleyemedim
                    16 mayısta kutsal topraklara dönünce(buarada pilot anons geçmişti şampiyon bursaspor diye) evde izlemiştim netten

Yorum

• eve yenı geldım gelır gelmezde buraya gırdım ;bır anda fb kume dustu kupayı bıze verdıler sandımm
                      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.O mutluluğun parayla karşılığı yok
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Maçı fb'li arkadaşımla izlemiştim. İkimizin de üzerinde forma vardı. Maçtan dönüşte arkadaşıma laf atan Trabzonspor'lu biriyle nerdeyse birbirimize giriyorduk. Ama müthiş bir gündü.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Ankara'da üniversitedeydim, okuldan erken çıkıp 12'de hazırlıklara başladım, akrabaların dükkana TV kurmuştuk, ilk yarı sonunda adamın birisi laf atmıştı, dalıyorduk adama

Kansızın attığı gol sonrası tüm mahalle dükkana bakıyordu

Trabzonspor beni birçok kez sevindirdi ama bu gerçekten farklıydı, İnter galibiyetiyle kapışır...

Yorum

• Mersinde öğrenciyken 5 arkadaş(2 si fenerli) Urfaya gittk ve benim için inanılmaz bir gündü.Halen tüylerim diken diken oluyor.
                              Otobanda Ts'luların birbirimize korna çalışı bayrak sallayışı sahiplenişi, şehrin yarısının bordomavi oluşu ve Urfa halkının bize misafrperverliği anlatılmaya değer.En önemlisi tam bir şampiyonlar ligi finali havası vardı.
                              23 yaşındayım ve diyebirim ki hayatımın en güzel günüydü.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İş için mardindeydim. Yaklaşık 10 gün kaldım. Uzasın ve maça gideyim isteği vardı. Mardinde otellerde yer olmadığı bir gün sekretere urfada kalayım dedim ve bu şekilde maçtan 3 gün önce karaborsadan bilet aldım. Urfalılar tamamen karaborsaya dökmüştü işi. Maç mesai saatinde olması da sıkıntıydı. O gün işi erken bitirerek mardinden süratli şekilde kiralık arabayla urfaya gittim. Stada girdiğimde şok oldum. Yarı yarıya olmasinı beklemiyordum. Fblilerin coğu urfa ve cevre illerdendi. Bizse resmen çıkarma yapmıştık. Süper oynamıştık ama golü yemistik. Yine mi derken arka arkaya gelen gollerle yanımdaki tanimadığım uzun saçlı bir abiyle birbirimize sarılıp gozleriz yasli maci bitirmemizi hiçbir zaman unutmayacağım. Trabzonsporlu olmak gerçekten çok farklı ve yüce bir duygu. Farkımızın farkında olmayanlar var trabzonsporlu olup da, onlar için üzülüyorum.
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X