Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor ! Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS taraftarının sevinci MOBESE'de
    05 Temmuz 2010 / 11:59

Fenerbahçe’yi yenerek kupayı alan Trabzonspor taraftarının zafer görüntüleri MOBESE’de

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek kupayı kazanan Trabzonspor’un Trabzon’a gelişi ve kupa finalini belediye önünden izleyen taraftarların sevinci Trabzon Emniyet Müdürlüğü MOBESE’leri tarafından kaydedildi. Mobil Elektronik Sistem Entegrasyon (MOBESE) tarafından saniye saniye çekilen görüntülerde Televizyonda canlı olarak yayınlanan maçı izleyen taraftarların Trabzonspor gol attıktan sonraki sevinç gösterileri görülmeye değer.

66. dakikada Umut Bulut, 80. dakikada Engin Baytar ve 93. dakikada Colman’ın golleriyle Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Trabzonspor’un kupayı kaldırışının Trabzon Belediyesi önündeki taraftarlarca kutlanması da MOBESE’ye yansıdı. İki yaşlı bayanın Trabzon’a özgü oyun olan kolbastı oynaması ve yanlarındaki taraftarların da onlara eşlik etmesi arşivdeki yerini aldı.

Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda kupayı kaldırdıktan sonra gece geç saatlerde Trabzon’a gelen Trabzonspor kafilesinin Atatürk Alanı’ndaki görüntüleri de MOBESE tarafındah kaydedildi.

VİDEO Haber sayfasında...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek kupayı kazanan Trabzonspor’un Trabzon’a gelişi ve kupa finalini belediye önünden izleyen taraftarların sevinci Trabzon Emniyet Müdürlüğü MOBESE’leri tarafından kaydedildi.

t @Selim_Turan

Yorum

• video yok sayfada sadece yazi var

Yorum

• 2-2 mi çççççç
        hala gülüyorum

Yorum

• an itibarı ile video malum adreste yayında yeniden
          t @Selim_Turan

Yorum

• Harika görüntüler.

Ne gündü ama.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Belediye'nin orada izliyordum ben de (:
              Hamiş

Yorum

• süper kupa maçı ne zaman?
                anti TRABZONSPOR yorumları yazanların dedeleri ömründe futbol topu daha görmemişken trabzon da benim dedelerim röveşata ile gol atıyordular.krampon imal ediyordular ve futbol kurallarını anlatan kitaplar yazıyordular.işte bu yüzden trabzon büyüktür ve daima zirvede olacaktır.

Yorum

• iyi aksamlar abilerim ve kardeslerım Şanlıurfadan selamlar öncelıkle sözlerıme baslamadan once hepınıze selamlarımı iletir canın gönulden iyi olmanızı dılerım daha once burada bırcok konuya zaten yorum getırmıstık ama hıc bır farklılık ve gelısme olmadı sımdı Trabzonlu abılerım ve kardeslerım bılındıgı gıbı 5 Mayısta Şanlıurfa da super Bır Turkıye Kupası Fınalı oynandı ve orda Hem Trabzonsporlular Hemde Trabzonlu Abımız ve kardeslerımızle kardes ılan edıldık ve ettık ama otesındede bu kardeslıgın uzun yıllar surmesı dılegıyle bırbırımıze takım ve kardeslık acısından hep bırbırımızın yanında olacagımızı hep dıle getırdık kupadan sonra ama gelın gorunkı Trabzonspor bu transfer sezonunda kardes ilan ettıgı Şanlıurfaspora herhangı bır destekk yada oyuncu transferı için bır adım bıle atılmamıs tır oysa trabzonlu kardeslerımız ve abılerımızın özellıkle manevı destegıne cok ıhtıyacımz var cunku bılındıgı gıbı Şanlıurfaspor yıllardan berıdır hep ıkıncı lıgde oynayıp ve defalarca 1,lig kapısından dönmustur ve bu yılına kadar da bır ustlıge yukselmemıstır Bır Anadolu takımı olarak Trabzponspor olarak kardes Takımla Bır Hazırlık macı duzenlenıp ve onun otesınde trabzonlu kardeslerımız ve abılerımızle yenıden ıcıce gelmemız daha farklı ve guzel bır duygu olmazmıydı ve Trabzonspordan herhangı bır oyuncu tranfer acısından Takımımıza destek olunmasını bekledık ama sımdıye kadar herhangı bır gelısme ve ılerleme olmadı unuttukmu unutuldukmu acaba sız Trabzonlu kardeslerıme ve abılerıme bırakıyorum yorumları yenıden ıyı aksamlar dılıyorum saglıcakla kalın..
                  En son MadLover_63 tarafından düzenlendi; 17.08.2010, 22:52.
                  İnandık Size Bu Sene Görmek İsteriz Sizleri Şampiyonluklar İçinde Şampiyonn OLunca Tüm Türkiye İnleyecek >ŞANLIURFASPOR< Diyee..

Yorum

• İlk olarak MadLover_63 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi aksamlar abilerim ve kardeslerım Şanlıurfadan selamlar öncelıkle sözlerıme baslamadan once hepınıze selamlarımı iletir canın gönulden iyi olmanızı dılerım daha once burada bırcok konuya zaten yorum getırmıstık ama hıc bır farklılık ve gelısme olmadı sımdı Trabzonlu abılerım ve kardeslerım bılındıgı gıbı 5 Mayısta Şanlıurfa da super Bır Turkıye Kupası Fınalı oynandı ve orda Hem Trabzonsporlular Hemde Trabzonlu Abımız ve kardeslerımızle kardes ılan edıldık ve ettık ama otesındede bu kardeslıgın uzun yıllar surmesı dılegıyle bırbırımıze takım ve kardeslık acısından hep bırbırımızın yanında olacagımızı hep dıle getırdık kupadan sonra ama gelın gorunkı Trabzonspor bu transfer sezonunda kardes ilan ettıgı Şanlıurfaspora herhangı bır destekk yada oyuncu transferı için bır adım bıle atılmamıs tır oysa trabzonlu kardeslerımız ve abılerımızın özellıkle manevı destegıne cok ıhtıyacımz var cunku bılındıgı gıbı Şanlıurfaspor yıllardan berıdır hep ıkıncı lıgde oynayıp ve defalarca 1,lig kapısından dönmustur ve bu yılına kadar da bır ustlıge yukselmemıstır Bır Anadolu takımı olarak Trabzponspor olarak kardes Takımla Bır Hazırlık macı duzenlenıp ve onun otesınde trabzonlu kardeslerımız ve abılerımızle yenıden ıcıce gelmemız daha farklı ve guzel bır duygu olmazmıydı ve Trabzonspordan herhangı bır oyuncu tranfer acısından Takımımıza destek olunmasını bekledık ama sımdıye kadar herhangı bır gelısme ve ılerleme olmadı unuttukmu unutuldukmu acaba sız Trabzonlu kardeslerıme ve abılerıme bırakıyorum yorumları yenıden ıyı aksamlar dılıyorum saglıcakla kalın..

sevgili dostum yazdıkalrında % 100 haklısın...umarım bu stemin yöneticilerimize gider onlarda gerekli yardımları yaparlar...trabzonspoluların verdikleri sözler havada kalmaz sıkma canını...

Yorum

• az önce yine izledim bu maçı

Yorum

• Urfalı Dostlara tekrardan selamlar.. 28. Yılda biz çaktık 30'da Bursa çakacak İnşallah..

Yorum

• Vay be 2 sene olmuş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çok iyi transferler yapsakta hersene şampiyon olsak ne olur diye soruyorum herkese.

Hepiniz tutturmuşsunuz bir maç üzerinden olaya bakıyosunuz.

Senelerdir başarılı olamamamızın nedenlerinden en önemlisi yönetimlerin transfer yapmayı bilmeyişindendir.

Adam gibi takım kursak hersene şampiyon olsak tüm medya önümüzde eğilir.Taraftar sayımız artar.

Yorum

• bize çok haksızlık etmişsiniz maçı forumdan takip ederken ama güneş tamamen karşımızdaydı gündüz maçı taraftarıetkilemişti ama inanın sesimiz kalmadı giderken de bağırmıştık yollarda urfada da bağırmıştık maçta da çoook bağırdık ama bende tekrarı tv den izlerken mikrofonların bizden uzak olduğunu ve sesimizin çıkmadığını fark ettim ama emin olun çoook bağırdık
                              ama şimdiye kadar gittiğim en güzel deplasmandı büyük otobüsümüz full dolmuştu resullll süperdin grersen görürsün buraları inşallah
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Daha yeni askerdim Ankara'da.

Nöbet saati tam maça denk gelmişti, bana yapılacak en büyük işkence buydu.

Saat ilerliyordu ama ne maçın skorunu öğrenme şansım vardı nede maçın gidişatını.

Kolumdaki saate göre maç bitmişti hala haber yoktu, kendi kendime diğer nöbet mangasından öğrenirim diyordum ama kupayı kimin aldığını nasıl soracağımı bilmiyordum korkuyordum.

Nöbet mangası gelmeden korna sesleri gelmeye başladı, kendi kendime dedim ki aha işte maçın skoru geliyor ince demir tellerinde bayraklar görüyordum ama uzaktım tam seçemiyordum.

Seçebilmem için virajı dönüp tam önümden geçmeleri lazımdı.

Öyle de oldu bordo-mavi bayrakları görünce ne yapacağımı şaşırdım, hareket özgürlüğüm malum kısıtlıydı ama ne kadar sevindim anlatamam.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X