+1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PAZAR GÜNÜ HERKES PROTESTOYA!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Biz burada yazarken taraftar derneklerimizden bir gurup siyah çelenk birakmis bile ...
Internethaber spor kisminda bu haber var altinda Ib.enin biri bizden ezik diye bahsetmis.Ben bir yorum ekledim köpek için,ama herkes yorum bombardiminina tutsun serefsizin çocugunuBeklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Istanbul?da kina eylemi
Trabzonsporlular?in Futbol Federasyonu?na tepkisi çig gibi büyüyor. Istanbul?daki Trabzonsporlular da Persembe sabahi saat 11.00?de Sirkeci Büyük Postane önünde toplanip Futbol Federasyonu Levent Biçakçi, yönetim kurulu üyeleri ve maçin hakemi Cem Papila?ya toplu olarak kina gönderecekler.Trabzon Dernekler Birligi Baskani Tahsin Usta, Fenerbahçe-Trabzonspor maçinda ortaya çikarilan sonuca böyle radikal bir tepki vermek istediklerini belirterek tüm Trabzonsporlular?i Persembe sabahi Sirkeci?ye çagirdi. Usta ?Trabzonsporlular olarak öfkemiz büyük. Bu skandalin bas aktörlerini her platformda protesto etmeyi sürdürecegiz. Gün Trabzonsporlu?nun birlik ve beraberlik günüdür. Kulübünü seven her Trabzonsporlu bayragini ve formasini alip Sirkeci?ye gelsin? dedi
Yorum
-
İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
Herkese selam...
Arkadaslar biliyorsunuz, bu tür islerde karar verme mekanizmasini hizlandirmak adina sorumlu kisiler seçilirler. Bu anlamda birbirimizden hiç bir farkimizin olmadigini ve bu tür islerin takim ruhuyla basariya ulasabilecegini söylememe gerek yok sanirim... Herkese ve her fikre ihtiyacimiz var.
Trabzon'da Futbol Federasyonu Kalekapi'nin önünden geçen Senol Günes Caddesi'nin sahil yoluyla kesistigi kavsakta, itfaiyenin hemen yaninda biliyorsunuz. Bu anlamda bulusma yeri yine Senol Günes caddesi'nin üzerinde, eski Zindan Restaurant'in önü olabilir diye düsünüyorum. Bulustuktan sonra heyecan kaybolmadan 10 dakika içinde orada olur, efendi efendi derdimizi anlatir ve döneriz. Siyah çelengimiz hazir... En ufak bir taskinligin olmayacagi, hakliyken haksiz duruma düsülmeyecek, seviyeli, kararli ve etkili bir dikkat çekme olayi olacak bizimkisi. Olabildigince bordo-mavi olmamiz gerektigini söylemeye gerek yok elbette...
Görüs ve önerilere açigiz...
İlk olarak tigin tarafından gönderildi
ANKARA DAKI TRABZONSPORLULAR
Bulusma noktamiz maçlari izledigimiz Büyük Liman Dernegidir.
TRABZON BÜYÜKLIMAN DERNEGI
Adres : Ziyabey Caddesi 4.Sokak No:1/D Balgat / ANKARA
Telefon : 0312 284 69 48
http://www.buyukliman.com
Pazar günü saat 14.00'de Dernekte toplanacak ve yürüyerek Balgat Ceyhun Atif Kansu caddesindeki TFF merkezine ulasacagiz.
Yorum
-
Arkadaslar gazeteoku.com.da Internetspor da bizim taraftarlar gurubunun çelenk birkma haberinden sonra bir yorumda Serefsizin biri bizden ezik diye bahsetmis diyorum.FB olmazsa sizde olmazsiniz gibilerinden laflar etmis.Lütfen itoglu ite haddini mesajlarla bildirelim.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
bu topic kapatilip yerine üç ayri topic açilsa güzel olmaz mi(Ankara-Istanbul-Trabzon)? üçü bir yerde olunca karisiklik çikiyo...
bu arada sitede Trabzon için kimsenin bir sey dedigini göremiyorum... ben okuldan bir kaç arkadasi ayarliyorum...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Ankara'da toplanacaklar icin ayri, Istanbul'da toplanacaklar icin ayri topic acilsin, hersey corbaya döndü.
Birisi cikip Istanbul'da ne zaman nerede ve saat kacta toplanilacagini büyük harflerle yazsin, kimisi yarin diyor kimsi pazar diyor herkezin akli karisti.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum