Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PAZAR GÜNÜ HERKES PROTESTOYA!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

istanbul nerede toplanacak yawww sölesenize metin abi bir an önce belirle mesela levent metro city alisveris merkezi önü olabilir oradan yürürüz tff ye abi önerimi dikkate alirsan sevinirim... bende MAÇKA bakimli köyü dernegine ona göre yazi asacagim lütfen .......

bir an önce belirlenmeli dedigim yer tff ye yakin ve genis bir meydan oldugu için söledim orada (levent meydaninda) bulusabilir ve yürüyebiliriz ancak polislerede söylenmeli izin alinmali herhalde galiba çünkü yürüyüs yapacagimiz için orada izin vermeye bilirler ve olayi çirkinlestire bilirler..........
    zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

trabzon dernekler birligi persembe saat 11de sirkeci postahanesinden federasyona kina protestosu yapacak...bu organizasyona katilmak lazim...ilk tepki kina göndermek olacak

Yorum

HADI ANKARA ISTANBUL AYAGA HERKES BI TANIDIGINA HABER VERSIN YUKSEK KATILIMLI BIR PROTESTO OLSUN!!!!!!!!!!!
        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
          trabzon dernekler birligi persembe saat 11de sirkeci postahanesinden federasyona kina protestosu yapacak...bu organizasyona katilmak lazim...ilk tepki kina göndermek olacak
          bu organizasyonla ilgili daha fazla bilgi verebilirmisiniz?
          Fanatik Pacci

Yorum

SABIRSIZLIKLA PAZAR'I BEKLEYECEGIM.

BU YILI KAYBETTIK,

GELECEK YILLARI KAYBETMEMEK ADINA...

LÜTFEN!
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Edited by: Emorfo
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
                tek kelimeyla benim efsanem'im taraftari bu iste[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                HARIKASINGÖLGE OYUNU[img]smileys/smiley20.gif[/img]
                BIRDE KINALI BIR RESIM HAZIRLAYINDA GÜLELIM ACICIK[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Emorfo
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
                  İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                  bu organizasyonla ilgili daha fazla bilgi verebilirmisiniz?

tam metin birazdan elime geçer heralde..geçince buraya koyarim

Yorum

[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

ISTANBUL BEKLESIN GÖRSÜN GERÇEK BÜYÜGÜ PAPILA TESLIM EDECEK O DÜDÜGÜ.

60 YTL VERDIK DOSTLARIMI POLISLER ALDI GÖTÜRDÜ MAÇI IZLETMEDEN BUNUN HESABINI KIM VERECEK? HEPSINI ALLAH'A EMANET EDIYORUM.Edited by: Emorfo
                    OFLU...

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi

ANKARA DAKI TRABZONSPORLULAR

Bulusma noktamiz maçlari izledigimiz Büyük Liman Dernegidir.
                      TRABZON BÜYÜKLIMAN DERNEGI
                      Adres : Ziyabey Caddesi 4.Sokak No:1/D Balgat / ANKARA
                      Telefon : 0312 284 69 48
                      http://www.buyukliman.com

Pazar günü saat 14.00'de Dernekte toplanacak ve yürüyerek Balgat Ceyhun Atif Kansu caddesindeki TFF merkezine ulasacagiz.

"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Simdi Metin Abiler GG olarak yarin protesto yapiyorlar.. Pazar günkü olayi yine Metin Abi mi organize edecek yoksa ona katilmayacak mi? kafam karisti[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• benim de kafam karisti arti nerede toplanacagiz yaw bilgi verilsin artik.....
                          zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• GG IÇIN ORADA DA YAZDIM BURAYA DA YAZIYORUM BIZI YALNIZ BIRAKMASINLAR YARINA OK.BENDE GELMEK ISTERDIM.

AMA PAZAR GÜNÜDE BIRLIKTE OLALIM...
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Arkadaslar Herkes Protestoya hazirlaniyor ama Kimse nerede ne zaman toplanilacagi konusunda bir bilgi vermiyor. Mümkünsa Istanbul için de Bir organizasyon yapip Bir yerde toplanalim ve TRABZONLULARIN sesini duyuralim. Bu En So olay Bir Spor Müsabakasinda Yapilmis bir kaç Basit Hata Degil Bütün TRABZONLULARA yapilmis bir karalama veAsagilama operasyonudur...

Gerekli Ilgiyi göreceginden emin oldugum dan Mutalaka Basin Yayin kuruluslarina Futbol Federasyonuna Merkez Hakem Kuruluna Spordan Sorumlu Devlet Bakanligina ve insan Haklari Savunucularina Topluca Protesto Metinleri Gönderelim.

Bu Ülkede Yasayan Sadece 8,5 Milyon TRABZONLU var Kimse Bunu Göz Ardi Edemez.

Yorum

• Ben Yarinda ordayim pazar günü de kafaniz karismasin...

Bir liste yapalim kaç kisi gelecek onu bilelim toplanma yeri basit 4. levent metro çikisinin önünde saat 14:00-14:30 arasi bulusuruz.

sira listede

+1 KülünkogluEdited by: Külünkoglu
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X