İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
Daraltma
-
Sayın Başkanımız Muharrem Usta klübümüzü Ondan beklediğimiz şekilde yönetseydi bugün Beşiktaş'ın yerinde biz olurduk Sayın Fikret Bey'de böyle uluorta konuşamazdı......
"Galip her zaman haklıdır " diye bir Roma Atasözü var... Maalesef şimdiki durumda da o geçerli....
" Sana ne " deme hakkımızda saklıdır o ayrı mesele tabi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş. Şu şerefsizlerin ağzına bizi düşüren ne kadar başkan ve yönetici varsa...!
Fikret Orman: Trabzonspor'un şu anda satılabilir tek oyuncuları, kendi ürettiği oyuncular. 30 sene önce doğruyu yapan Trabzonspor şimdi neden bu hale geldiğini sorgulamalı.
Kendisinde Ünal Aysal havaları görüyorum. Aysal da görevde iken şampiyonluklardan, şampiyonlar liginden gelen paradan fazlasını Ontiviero'lara, Tarık Çamdal'lara, Donk'lara paraları gömdü, klüp gelir yönünden en güzel günlerini geçirirken daha da borca battılar. Sonra gelsin men cezaları, finansal fair playler.
Muharrem Usta gerekli tepkiyi kendisine vermeli.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki yıl üst üste şampiyon olunca ki yatıp kalkıp Şenol Güneş'e dua etsinler, kendisini birşey zannetmeye başladı. 2 yıl üst üste şampiyon olduğu halde, 2 yıl üst üste şampiyonlar ligine ülkeden tek başına gittiği halde, forma vs satışları tavan yaptığı halde,Cenk'i 25-30 milyon avroya sattığı halde klüp borcu niye artıyor otursun onu düşünsün. Kimse kadroya yatırım yapıyor falan demesin, mevcut yaş ve kontratlarla ne Medel'i, ne Negredo'yu satabilir. 2 yıldır Oğuzhan'ı avrupaya satabilmek için can atıyor ama ona da doğru düzgün talip yok. Bu yıl şampiyon olamayıp, üzerine de şampiyonlar ligine gidemezse o zaman göreceğiz bu konuşmaları...
Kendisinde Ünal Aysal havaları görüyorum. Aysal da görevde iken şampiyonluklardan, şampiyonlar liginden gelen paradan fazlasını Ontiviero'lara, Tarık Çamdal'lara, Donk'lara paraları gömdü, klüp gelir yönünden en güzel günlerini geçirirken daha da borca battılar. Sonra gelsin men cezaları, finansal fair playler.
Muharrem Usta gerekli tepkiyi kendisine vermeli.
Yorum
-
Trabzonspor'un problemi her zaman yönetim problemi oldu var mı aksini iddia eden ?
Rıza Çalımbay ve bir kesim futbolcunun emekleriyle çöpten var edilen sezon yönetimin devre arasında önce sol bek reformu ardından bu sabah Burak Yılmaz çakallığiyla yerini kaosa bıraktı
Bundan sonra taraftarı susturamazsın
Bjk de derler
Satmak istiyorlar da derler
Burak'a da derler ...
Yazıklar olsunİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
-
2020' ye kadar sözleşmesi olan bir futbolcunun resti vardı bugün.
Nasıl klup haline geldik...
Ağzı olan konuşuyor...
Büyük takım,büyük klüpmüş...
Burak denilen adam bizi gs ye giderken sattı...Selçuk İnan,Arda, Burak çetesinin işiydi...Tabi "jöleli çakma alkapon" da akıl hocalarıydı...
Çinden bizi nasıl gelmişti...Hala anlamak istiyorum...
3,5 milyon euro veren yok muydu...mesela bjk...?
Nasıl işler döndü, dönüyo...
Şimdi gs de dahil bjk ye gitme durumu dahi var...banka hesap hareketleri sözleşmeden kaynaklı haklı maddeyi devreye sokabilir...
Bugünkü Burak kozlar elinde bir adam modundaydı..
Yönetim de sadece " işbirlikçiler" suçlaması yapabiliyor...
Yerle bir bir takım halindeyiz...
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2020' ye kadar sözleşmesi olan bir futbolcunun resti vardı bugün.
Nasıl klup haline geldik...
Ağzı olan konuşuyor...
Büyük takım,büyük klüpmüş...
Burak denilen adam bizi gs ye giderken sattı...Selçuk İnan,Arda, Burak çetesinin işiydi...Tabi "jöleli çakma alkapon" da akıl hocalarıydı...
Çinden bizi nasıl gelmişti...Hala anlamak istiyorum...
3,5 milyon euro veren yok muydu...mesela bjk...?
Nasıl işler döndü, dönüyo...
Şimdi gs de dahil bjk ye gitme durumu dahi var...banka hesap hareketleri sözleşmeden kaynaklı haklı maddeyi devreye sokabilir...
Bugünkü Burak kozlar elinde bir adam modundaydı..
Yönetim de sadece " işbirlikçiler" suçlaması yapabiliyor...
Yerle bir bir takım halindeyiz...
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halbuki şöyle söylemesi gerekirdi "Hicbir oyuncu Trabzonspordan buyuk değildir, oyuncularimizdan Trabzonspora yakışır yorumlarda bulunmalarını beklerim ."
Ben başarıya bizi biz yapan değerlerden sonra önem veririm. Evet ilk yarı Burak iyi katkı verdi fakat belliki kafasında Trabzonsporu küçümsüyor, 32 yaşında bir oyuncunun ona kaptanlık verilmişken bu yaklaşımını sağlıksız buluyorum.
Yorum
-
Trabzon şehrinde büyümemiş, şehrin havasını içine çekmemiş, esnafı ile oturup çay içmemiş, şehrin sıkıntılarını yaşamamış birisi başkan olursa, çok da bir şey beklememek lazım. Trabzonspor'u diğer takımlardan ayıran en büyük özellik takımın beyninin şehir olmasıdır. Ne kadar iyi bir iş adamı da olsanız eğer bu özelliklere sahip değilseniz bu takımı anlayamazsınız ve başarıya ulaştıramazsınız. Trabzonsporluluk başka bir şeydir, fakat Trabzonspor'u yönetmek bambaşka bir şeydir.SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
Yorum