Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
Daraltma
-
borç miktarları dört kulüp içinde son derece korkunç... futbolun şirketleşmesinin çirkin yüzü de bu işte. bir yanda açlık sefalet bir yanda böyle fahiş rakamlarla gününü gün eden kimseye hesap vermeyen, ibra edilen kulüpler... bu rakamlar son derece orantısız olduğu kadar sürdürülebilirliğin olmadığının da göstergesi... beşiktaş mevcut başarısına rağmen 5 senede 3 katına borç çıkarabilmiş üstelik avrupadan gelen diğer oyunculardan gelen büyük meblağlar varken baya borcu var... bizim kulübümüz ise 5 kat borçlanmış ve ne futbolda ne de diğer branşlarda başarının "b" si yok. mali yük oluyor diye sportif branşları kapatanlar bu korkunç rakamı açıklamakla yükümlüdür demek isterdim ama ihonun sıfatı geliyor gözlerimin önüne..."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl kötü giden ilk yarının ardından başkanın tv de konuşmasını hatırlıyorum, "ikinci yarı çıkışa geçeceğiz kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde. Ki haklı da çıktı
Ben katılmıyorum, başkanın konuşmasının takımı kötü etkilemesi olayına. Etkilese jimnastiği etkilerdi, fiko nun sustuğunu görmedim.
kötü giderken cikip konusmak tabiki pozitif etki yapti
biz hic konusmasinlar demiyoruz, dogru zamani secip konussunlar
kupada konya macindan konussa kimse tanimazdi sanki onu
bu is ayni basketbolda mola taktigi gibi, takim takir takir basket atarken mola alinmaz, takim dagiliyorsa mola alirsin
planli programli olmali hersey"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kaç kişi kaldılar bilmiyorum ama yönetimi hanesine + yazacak icraat görelim artık dünya gözüyle
-Takımdan ayrılmak isteyen elini kolunu sallayıp gidiyor
-Federasyon haftalardır sabahın köründe maç oynatıyor
-Bursa ve Konya maçlarında hakemler çelme çakmaya çalıştı uyudunuz
-Berbat transfer politikası ile 3 maç bile oynamayan oyunculara milyon eurolar verildi
-En büyük albeniniz projeleriniz ve ekonomik vaatleriniz idi dibi gördük
Yeni stat yapıldı.Şimdi ocak ayında göreceğim maç günleri parayı tükürük kofteciler mı kırıyor yoksa klüp dükkanları kullanmış mı ?
Maç günü erkenden komplekse gelen kitleden faydalanmak için ne gibi projeler geliştirmiş?En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 05.01.2018, 20:21.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Mas'ı göndermekle belki de geldiklerinden bu zamana kadar ki en iyi icraatı gerçekleştirdiler.
Mas'ın yerine Sakıb veya Mustafa Akbaş oynarsa bize ; Şampiyonluk yolunda başarılar dilemek düşer.
Şüphesiz ki bu icraatlarınızın karşılığını şampiyonluk olarak göreceksiniz sayın yönetim. İyi ki bu kulübü sizin gibi akil insanlara teslim etmişiz, içimiz rahat.
Yorum
-
İnşallah evinizi barkınızı soyarlar da sonrasında ellerini öpmek zorunda kalırsınız.
Trabzonsporun Eskişehir ile hazırlık maçı yapması yukarda belirttiğim durumun tıpkısının aynısı. Sizde beyin erimesi falan var galiba, saçmalıyorsunuz gün geçtikçe!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş. Şu şerefsizlerin ağzına bizi düşüren ne kadar başkan ve yönetici varsa...!
Fikret Orman: Trabzonspor'un şu anda satılabilir tek oyuncuları, kendi ürettiği oyuncular. 30 sene önce doğruyu yapan Trabzonspor şimdi neden bu hale geldiğini sorgulamalı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yönetimin eleştirilecek birçok uygulaması var ancak rekor bedelle oyuncu sattığı hafta 96,4 M $ kredi kullanmak zorunda olan hülleci herifin sataşmasını kale almayın siz de... Adamın tek mahareti bu; kendi rezilliğini örtmek için başkalarına saldırmak.
Fikretçiğim kendi işine baksın, iki sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına, deli gibi lisanslı ürün satmasına ve şehrin göbeğinde yeni stadyum açmasına rağmen artan borcunu sorgulasın. Ha bir de, "bu hal"deki Trabzonspor'u Mete Kalkavan olmasa yenemiyor. Trabzonspor'un dibe vurmuş haliyle yere göğe sığdırılamayan Fikret Orman'ın takımı arasındaki puan farkı bir (1). Otursun buna ağlasın...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.01.2018, 07:45.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin eleştirilecek birçok uygulaması var ancak rekor bedelle oyuncu sattığı hafta 96,4 M $ kredi kullanmak zorunda olan hülleci herifin sataşmasını kale almayın siz de... Adamın tek mahareti bu; kendi rezilliğini örtmek için başkalarına saldırmak.
Fikretçiğim kendi işine baksın, iki sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına, deli gibi lisanslı ürün satmasına ve şehrin göbeğinde yeni stadyum açmasına rağmen artan borcunu sorgulasın. Ha bir de, "bu hal"deki Trabzonspor'u Mete Kalkavan olmasa yenemiyor. Trabzonspor'un dibe vurmuş haliyle yere göğe sığdırılamayan Fikret Orman'ın takımı arasındaki puan farkı bir (1). Otursun buna ağlasın...
2. Durumumuz onlardan pek te farklı değil. Faiz borcunun altında ezilen bir kulüp olarak geleceğimiz çok ta parlak değil. Bunda da Trabzonspor Başkanlarının ve Yönetim Kurullarının sorumluluğu var.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
Yorum