Resmen kulübü batırdı hala savunanlar var aklım almıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Trabzonspor Delegeleri'de Sayın Hacıosmanoğlu'nun sözleşmesini karşılıksız olarak feshederler inşallah.....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.11.2015, 16:52.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Hacıosmanoğlu Sadri Şener'i eleştirdiği ne varsa aynı hataları kendisi de yaptı. Kongreye gideceği belli olan bir başkanın yeni teknik direktörle anlaşması üzerinden de çok vuruyordu. Umarım seçimlere 3 hafta kala kalmışken yeni bir teknik adamla anlaşma hatasına düşmezler...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bosingwa için kafamızı çok duvara vuracağız. Hurma'da zaten sözleşmesi bitiyordu çok önemli değil demiş. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen kulübü batırdı hala savunanlar var aklım almıyor"Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad
Yorum
-
Şuan yönetici yok, doğal olarak yönetim de yok zira hukuken de yok. Gün itibariyle hoca da yok ve kongreye 1 ay var.
Şu milli araya denk getirilemez miydi kongre? Yok arkadaş sadece yetersiz değiller Trabzonspor da umurlarında değil.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum