Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onlar ilk gün istifa edenlerin yerine gelmemişmiydi yav ?
    hayır okadar çok istifa olduki takip edemiyorum artık.
    Adam çok merak etme.zaten kulübü idare eden 4-5 kişi sıkıntı yok.

Yorum

• Hayır aday olmadan önce neden istifa etmemiş onu anlamadım ben.

Yorum

• İkinci bir uyarı yapmayacağım hakaret vari mesaj yazanlara ceza verilecektir.
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• m.irfan coskun da akp den aday.Bu yönetimdeydi oda.iho ve ekibi kupayi mi alacak dedi birileri.
          iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır aday olmadan önce neden istifa etmemiş onu anlamadım ben.
            Çok basit. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak için.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok basit. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak için.
              Hem o hem de Trabzonspor yöneticisi titri var. Onu kullanıyor.

Yorum

• azizden farki yok benim icin. Ikiside yalanci! Haciosmanoglunun yalanlarini saymiyacagim bile sadece "basarisiz olursam giderim" lafi adam olan biri icin yeterlidir!
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Ya o kupayı alırım yada o kupa beni..

Vahid hoca giderse benle beraber gider..

Bu yıl şampiyonluğa oynayamazsak bırakır giderim koltuk sevdalısı değiliz..

Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar tek yaptığın kulübü gırtlağına kadar siyasete bulaştırmak..

Sözünü tut bırak git başkan olmadı yapamadın sadece azize sallamakla olmuyor bu işler artık ciddiye alanda yok zaten..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• yola devam başkan....

bu kadar transfer parası borç fezaya dayandı..neye güvendin anlamadım ama yola devam

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ah ulan ah,su adam icin Muharrem Usta gibi birini harcadi bu taraftar,neymis siyasi imis Usta.Gördük siyasi kimin oldugunu,adam önünde diz bile cöktü la,uyaninda bu adami ve yönetimini denize dökün.
                        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam çok merak etme.zaten kulübü idare eden 4-5 kişi sıkıntı yok.
                          Sıkıntı klübü idare eden olmadığı için yok zaten boş yçöetim komp0le istifa etselerde fark etmez
                          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Trabzonspor’da sezon sonu elden çıkarılacak oyuncular yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Yaz döneminde aldığı oyunculardan 4’ünü lig başlamadan (Turgut, Serhat, Anıl, Gökhan) gönderen, 2’sine ise (Serdar, Papadapulos) devre arasında yol veren Trabzonspor, ara transferde 4 yeni oyuncu (Erkan, Hakan, Uğur, Aytaç) daha kadrosuna katmıştı.

Transfere 34 milyon 570 bin Euro ayıran Trabzonspor, Sivasspor maçıyla Kupa’da, Napoli hezimetiyle Avrupa’da, puan farkıyla da ligde hedefsiz kalırken, camia içinde sezon sonunda yeni bir operasyonun gündeme gelebileceği konuşuluyor. Buna göre gönderilecek oyuncular arasında Essaid Belkalem, İshak Doğan, Ferhat Yazgan, Fatih Atik, Waris Majeed, Mustapha Yatabare, Kevin Constant, Mustafa Akbaş ve Soner Aydoğdu’nun isimleri ilk sıralara yazılıyor.

Yorum

• Baştan beri söylüyorum bu ibret -i alemlerin Trabzonspor lauzaktan yakından alakası yok takımın hali pperişan herifcinin derdi milletvekilliği Babanem derdi Allah sizi gersin.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ah ulan ah,su adam icin Muharrem Usta gibi birini harcadi bu taraftar,neymis siyasi imis Usta.Gördük siyasi kimin oldugunu,adam önünde diz bile cöktü la,uyaninda bu adami ve yönetimini denize dökün.
                                Denize yazık
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Çalışıyor...
                                X