Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir çocuk getirin, formalı olsun..Ayakkabılarını bağlarken fotoğraf istiyorum..Ardından da namaz kılarken bir fotoğraf için odama çıkacağız.(Alinti)
    iho istifa.

Yorum

• hayyt
      FLAŞ! Trabzonspor Yöneticisi Erol Ağaoğlu, AKP'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

bende ümit abi paralel yönetimi saka saniyordum
      erdoganin direk icine giriyoruz, cemaatda kimmis

agir ironi icerir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha önce de belediye başkanlığı için aday adayı olmuş zaten.Şaşırtıcı bir durum değil.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Koca kulübü siyasetin yosması (tırnak icinde) yaptılar

Yorum

• Sayın Başkan ;

1-Önceki yönetimleri çok ve boş transfer yapmakla eleştirdi....... Kendisi Sadri Şenerin 5 senede yaptığı transferi 2 senede yaptı....Üstelik bu oyuncuların en az 10 tanesi önümüzdeki yıl gidecek....

2-Önceki yönetimlerin beceriksizce kupayı alamadıklarını söylüyordu. Durum hepimizin malumu....

3-Önceki yönetimlerin menejerlere para yedirdiğini idda ediyordu kendisinin sadece bu transfer döneminin başındaki menejer harcaması 10 milyon tl nin üzerinde.....

4-20 ayda 5 hoca değiştirdi..... 40 gelen 40 giden transfer yaptı.... Hala oyuna kurtarıcı olarak Zeki Yavru giriyor...

5-Dergimiz bulunduğu ayın ortalarında gelmesinden şikayet ediyorduk... Bazen diğer ayın sonunda geliyor bazen hiç gelmiyor. Kafasına göre takılıyor......

6-Kurumsallaşmayı hiç saymıyorum....

7-Sürekli önceki dönemdeki borçlardan dem vuran başkanımız Sadri Şenerin 5 yılda yaptığı borcu sadece 20 ayda 2 kattan fazla artırmayı başardı.... Şimdi anlamıyoruz ama fazilerin ödenmeye başladığı 2016 yılında neler yaptığını daha iyi şekilde anlayacağız....

8-Başkanımızın hedefleri vardı. Lig kupada iddalı olamazsak güya gidecekti... Lig avrupa Türkiye kupası hepsi gitti... Şimdi 5.lik 6.lık mücadelesi veriyoruz Başakşehir ve Mersin İY ile...

Evet siyasi yönünden hiç bahsetmeden Başkanın olumsuz onlarca icrratını daha sayabiliriz...

A,ncak o arkasını dayadığı siyasi güç nedeniyle hala koltuğunda oturmaya devamediyor ve klübümüzü her geçen gün daha kötü günler bekliyor....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yılmaz savunucular!

Şu m.vekili aday adayı yöneticimizi bir savunun da, savunma avukatlığı açısından bir iki numara kapayım ne dersiniz?
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Erol Ağaoğlu, milletvekili aday adayı olmuş.. Şimdi bunu eleştirirsem solcu damgası yer miyim? Ona göre yorum yapayım.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İstifa etsin bir zahmet.

Yorum

• Bıktım artık.
                    Yalanlardan yalancılardan bıktım. Batıp kulübü kapatalım.
                    Gerçekten isteme noktasına geldim bunu.
                    Kafam kaldırmıyor bu olanları.

Yorum

• Hep siyasi nedenlerle eleştiriyorsunuz !!!

Yorum

• Milletvekili adaylığını koyduysa kulüpteki görevinden istifa etmek zorunda.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erol Ağaoğlu, milletvekili aday adayı olmuş.. Şimdi bunu eleştirirsem solcu damgası yer miyim? Ona göre yorum yapayım.
                          Solcu damgası da olur, darbeci damgası da olur, Sadrici damgası da olur, Özakcı damgası da olur. Tamamen damga vuracak kişinin hayal gücü ile sınırlı......
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Milletvekili adaylığını koyduysa kulüpteki görevinden istifa etmek zorunda.
                            İstifa ederse yönetimde adam kalıcakmı acaba ?
                            İstifasından sonra yönetim düşücekse ben hemen kütüğümü trabzona alıyım

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstifa ederse yönetimde adam kalıcakmı acaba ?
                              İstifasından sonra yönetim düşücekse ben hemen kütüğümü trabzona alıyım
                              Sırada bekleyen yedek yöneticiler var,hey gidi...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sırada bekleyen yedek yöneticiler var,hey gidi...
                                onlar ilk gün istifa edenlerin yerine gelmemişmiydi yav ?
                                hayır okadar çok istifa olduki takip edemiyorum artık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X