arkadaşlar bu tutarsız yönetim olduğu müddetce biz başarılı olamayız.hiçkimsenin birbirinden haberi yok.başkan taraftara başka konuşuyor.gidiyor istanbula oradaki federasyona ve hakemlere başka konuşuyor.eskişehir maçı için şenol güneş bu maç niçin cuma oynanıyor diyor.yönetim birbirinden habersiz.esip savuruyor.federasyon başkanın ve yönetiminiz bu maçı cuma günü istedi diyor.sivas maçında fenere ne kadar bilet verileçeğini başkan biliyor.bizim yönetimimiz bilmiyor.bunlarmı trabzonun hakkını savunacak.birbirlerinden haberleri yok.2 hafta ara ile bizim maça yunus yıldırım veriliyor.yönetimden çıtyok.2 yarı başladı başlayalı fener maçına niye verilmiyor soran yok.niye verilsinki ilkyarının son haftası fener maçına verildi güya fenerin penaltısı verilmedi devre arası aziz babalarından talimat aldılar korkudan daha fenerbahce maçlarına verilmiyor.yazıklar olsun ben yine iddia ediyorum bu yönetimde azizin himayesi altına girdi şimdi giderler temmuzda bu kişiliksiz fenerbahce sempatizanı adama oy verirler.sivas fener macındaki hakemlere bak fırat aydınus gs fb maçında maç 1-1 iken gökhan gönülün ayağını yere vurarak kaptırdığı top gol oluyor.faul diye vermiyor.serkan ok yardımçı hakem erman toroğlunun söylediği gibi bundan sonra gözüm üstünde olaçağı dediği hakem gençlerbirliği maçında fener lehine penaltı ve ofsaytan fener gol attığı zaman golleri veren yan hakem.aleks taşçıoğlu bakın fener maçlarında en kritik maçlarda bu hakem var.fenerin bayrağını sallayan bir hakem.ey trabzonlular biz içten satıldık.hem federasyon hem bu yönetim başbakan hakemler basın lig tv hepsi sattı bizi.gözünüz aydın şimdi biryerlerinize kına yakın.iş size düştü büyük trabzonspor taraftarı bunları bu yönetimi lig bittiğinde hükümeti 12 haziranda bu federasyon ve kurumlarınıda temmuz ayında değiştirmenin zamanı geldide geçiyor.artık birlik olma zamanı ne gerekiyorsa yapılmalı.artık bu sene geçti bundan sonra trabzonun trabzonsporun ne olduğunu dünya aleme göstermenin zamanı.artık birlik olma zamanı.bu tarbzon isterse yapamayıçağı iş yoktur.herkes ayağını denk almak zorunda.artık kimsenin haksızlıklarla hakem oyunlarıyla sahtekarlıklarla şike ile maçı alamıyaçağı sert karakterli masa başındada güçlü her platformda trabzonun haklarını savunaçak asil trabzonlulara trabzonsporlulara ihtiyacı var.saygılarımla...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
hayatımda senin kadar kötü asbaşkan görmedim, sen 61.000 kişiye oynarken sorun yok, adam isterse tamamını verir, sen aynı konumda olsan sana yapılsa aynısı o zaman ses çıkaracakmıydın. birde üstüne üstüne gidiyor konunun, yok adil olmalı, beceriksizliğiniz başkalarının üstüne yıkmaya çalışırsınız ancak
millet artık kafa bulmaya başladı iyice sizin bu saçma sapan tutarsız konuşmalarınızdan dolayı. Bir kere düzgün açıklama yaptınız ondan sonra hepsi o açıklamaya zıt yöndeEn son hamucera tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 17:20.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
ts yönetimi ts kulübünü ve camiayı yönetiyor mu yoksa başkaları tarafından yönetiliyor mu belli değil !!!
trabzonspor takımı bu kadar başarılı olmasaydı eğer kulüp yönetimi ve başkanı bu zamana kadar koltuklarında duramazlardı.
işte gün geldi ve trabzonsporu yönetmek - haklarını savunmak - futbol kamuoyunda trabzonsporu korumak eğer bazı insanların kişisel çıkarlarıyla ters düştü ve bu kişiler ellerini kollarını bağlayıp camiaya "rakip de şampiyon olsa tebrik ederiz" dediler ; o film orada koptu !
sindirilmiş - susturulmuş - bastırılmış - yönlendirilmiş bir yönetimimiz ve başkanımız olduğu kesin artık.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Tekrar yaziyorum, her zaman icin ilk tercih "Istikrar, Istikrar, Istikrar" olmali. Eger daha iyi bir "alternatif" varsa o zaman "degisim" dusunulur.
Ama "yapmadan" "yikmak" bu klube yapilan en buyuk kotuluktur. Lutfen bu sefer yikmayalim...Yine Yeni Yeniden
Yorum
-
utanmadan faruk özak ve ekibi kulubü ziyarette bulunmuslar bugun.
birde diger utanmazlar kabul edip. basari diledikleri icin tesekkür etmisler
yazik yazik cok yazik.
haftada en az 3 kere birileri ziyarete geliyor kulübe. ne icin sirf reklam yapmak icin.
güzelim trabzonsporumda her seye kaniyor malesef.
Yorum
-
yönetim 22 mayısta istifa etmeli lamı cimi yok bu şartlardan şampiyonluk veren yönetim hangi sene şampiyon olacağız diyebilirki. yönetime daha güçlü insanlar gelmeli sadri şener aralıkta çok yanlış bir ekip kurmuş. hiçbirini istemiyorum.
Yorum
-
Geçen yıl Bursa sessiz sedasız şampiyon oldu.
Çok sessiz kaldı yönetim bu sessizlikten şampiyon çıkarsak başarılı mı sayarız peki?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yönetim basarisiz degil ama eger bu kadroyu koruyamaz ise o zaman yolu acik olsun.
Ben istikrar istiyorum, Avrupa'da basari istiyorum ve bunun icin istikrar her acidan sart...!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu arada bu Basliga ne zaman ugrasam Basbakan aklima geliyor, 2004/05 ve 2010/11, yazik oldu bütün emeklere.
Unutmadik, unutmayacagiz...!
Ayrica Trabzon'daki mitingin neden bu kadar gec yapildigini anlamakta zor degil.
31 Mayis da Trabzonspor icin...!
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 22:15.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu Yönetime basarili diyen veya basarisiz degil diyenlere bir iki hatirlatma:
1) Bu Kadronun kurulmasindaki en büyük pay Ersun Yanal´in. Ersun Yanal´i daha basindan beri göndermek icin kivrananda bu Yönetim. Ben Ersun Yanal´i sevmem ama onun sayesinde yakalanmis bir Iskeleti bu Yönetimin basarisi olarak göstermeye calisanlara...ne diyeyim!!!
2) Santraforsuz solaciksiz bu kadro kalitesi kadar ligte en az 4-5 takim var! Iste burda Senol Günes gercegi cikiyor ortaya... Simdi dersiniz Senol Günes´i bu Yönetim getirdi ama bu bile bu gercegi degistirmez cünkü Senol Günes bu kadroya üstdüzey takviye yapilmasini hep söylemis ama muhatap alinmamis ve istekleri yerine getirilmemistir. Iste bu yüzden sampiyon olsak bile bu, bu Yönetime ragmen alinmis bir sampiyonluk olacaktir
3) Yönetimin az cok basarili sayilabilmesi icin kadroya gereken takviye yapmasi gerekmektedir...ve yine bekliyoruz, kimi?
Daha konusmaktan aciz Yöneticiler ordusunun bunu yapmasini...Hasan Yener masallah yine konusmus, bu seferde "Biz Karabük´te kazanip, fenevin puan kaybetmesini bekliyecegiz" diye...bunu cok mu düsünüp söylemis merak ediyorum!!!!!!
Cikarsin dersin "Bu saatten sonra sampiyon bellidir ama bu hakem hatasiyla olmamali. Keza Fenevin hakeme de artik ihtiyaci yoktur. Biz gelecek sezon icin daha güclü bir kadro kurmak icin hazirliklarimizi sürdürüyoruz cünkü ülkemizi sampionlar liginde en iyi seklide temsil etmek istiyoruz" diye
Ben siradan vatandas az cok piskolojik savasi lehime cevirecek hamlaleri bile yapabiliyorken, bu zat´i muhteremlerin bundan haberi var mi???“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Kulübümüzü ziyarete gelmiş sevgili bakanımız ve milletvekili adaylarımız.Bu ziyaretle ilgili resmi sitedeki haberi oylayalım lütfen.En azından kendileri hakkındaki düşüncelerimizi biraz olsun hissettirmiş oluruz.
Yorum
-
İlk olarak Ycandan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübümüzü ziyarete gelmiş sevgili bakanımız ve milletvekili adaylarımız.Bu ziyaretle ilgili resmi sitedeki haberi oylayalım lütfen.En azından kendileri hakkındaki düşüncelerimizi biraz olsun hissettirmiş oluruz.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7365#Icerik
Trabzonspor'a hicbir faydalari yok, amac Trabzonspor'dan faydalanabilmek.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor'a siyaseti sokanlarla Trabzonspor'dan helal şampiyonluğunu çalanlar / çalınmasına göz yumanlar aynı kişilerdir.
Ve bu ideoloji maalesef önümüzdeki ay Trabzon'da her zamankinden fazla oy alacaktır.
Trabzonspor sevgisinde samimi olduğuna inandığım küçük bir kesim hariç ne Trabzon halkı, ne de Trabzon'un ileri gelenleri Trabzonspor'u hakediyor.
Durmak yok, şerefli ikinciliklere, gönüllerin şampiyonluğuna devam.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
Yorum