Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor yönetiminin bu kendini kırbaçlarcasına kendisine acı çektirme isteğini gören Beşiktaş yönetimi de "madem siz kendi topuğunuza sıkmaya razısınız, bir ateş de ben edeyim" dedi ve taraftarı ortadan çaaat diye bölecek ve belki de bu sezona mal olacak bir transfer gerçekleştirdi ve bu olay ilk meyvelerini daha dün bu forum sayfalarında verdi. Benim de rol aldığım kimi çirkin diyaloglar, Beşiktaş'ın bu hamlesinin erken gelen bir sonucu idi.
    İlker yazınızın tümünde konuyu çok güzel özetlemişsin.

-Yönetim istifa diye bir sıkıntımız yok. Tekke sopası ile Hayrettin emicamıza vurmaya çalışıyoruz.

-Şener mazbut insan, herkesle anlaşır tavrı var. O herkesten fazla T.S.lu. Ancak böyle çatlak yaratacak, deprem oluşturacak konularıda ayırıştırması gerekir.

Şimdi BJK nın sansasyon yaratmak suretiyle yaptığı çatlağı taraftar kapatamaz. Ancak bu çatlağı kapatacak olanlar belli. Teofilo, Jaja. Onların istikrarı taraftarı ancak susturur. Burada Şenol Hoca'mıza bu yönde motivasyon vermesi gerektiğine inanıyorum.

Fatih TEKKE konusunda yönetimi eleştirmek bu saatten sonra suç olduğuna inanmıyorum.
    En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 11:48.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• O değil de Makukula tam da ihtiyacımız olan bir forvetti aslında..

Üç beş kuruşa Manisa' ya gittiyse yazık oldu vallahi..

Makukula ile oynamak Umut ile Teo' yu aynı anda tek bir kişi olarak kullanmak gibi bir şey olurdu bizim için..

Neyse, sağlık olsun..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlker yazınızın tümünde konuyu çok güzel özetlemişsin.

-Yönetim istifa diye bir sıkıntımız yok. Tekke sopası ile Hayrettin emicamıza vurmaya çalışıyoruz.

-Şener mazbut insan, herkesle anlaşır tavrı var. O herkesten fazla T.S.lu. Ancak böyle çatlak yaratacak, deprem oluşturacak konularıda ayırıştırması gerekir.

Şimdi BJK nın sansasyon yaratmak suretiyle yaptığı çatlağı taraftar kapatamaz. Ancak bu çatlağı kapatacak olanlar belli. Teofilo, Jaja. Onların istikrarı taraftarı ancak susturur. Burada Şenol Hoca'mıza bu yönde motivasyon vermesi gerektiğine inanıyorum.

Fatih TEKKE konusunda yönetimi eleştirmek bu saatten sonra suç olduğuna inanmıyorum.
        Teşekkürler Adil Abi,

ancak benim kastettiğim şey zaten Fatih konusunda yönetimi eleştirmenin suç olduğu değil. Mümkün olduğunca eleştiri yapmaya niyeti olan birisi olarak zaten o imayı vermekle en büyük ayıbı kendime yapmış olurum öncelikle.

Benim söylemek istediğim şey, bugün hala daha bu forumlarda bile bizdeki mazisi ne olursa olsun, bizim için anlamı ne olursa olsun en nihayetinde rakibimiz Beşiktaş'ın sözleşmeli bir profesyoneli olan Fatih Tekke'yi kendisine avatar yapan zihniyetin, yarın öbür gün stadlarda Teo veya Umut gol kaçırdığında "Fatih Tekke" diye bağırma ihtimalinden korkuyorum.

Ve bunu ne yazık ki ihtimal dahilinde görüyorum
        En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 11:54.

Yorum

• Sayın Tekke gs tribünlerinden gelen "fatih bize kupor yapsanaaaaa" tezahüratlarına karşılık akıttığı
          gözyaşlarına rağmen Ali sami yen'e çıkmayı içine sindirebiliyorsa eğer
          En büyük Trabzonsporlu benim ulan, gerisi yalan...
          "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
          Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Spor Toto Süper Lig son dakika haberlerini ve güncel bilgileri buradan hemen okuyabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig ile ilgili tüm haberleri takip etmek için tıklayın!

Fanatik'de çıkan başkanın röportajının tamamı burada var.

Bu arada arkadaşlar ile aynı fikirde değilim.Başkan bu sene Fatih Tekke'yi almamakla,onunla ilgilenmemekle çokta yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.Gerçekçi bakarsak duruma Fatih 33 yaşında maksimum 2 yıl oynayabilirdi ki o kadar da verimle oynayamaycak.Ve yıllık aldığı miktar çok yüksek.Başkan onun yerine bu takıma 24 yaşında yıldız adayı,10-15 milyon euroya ileride elden çıkarabileceğimiz bir futbolcu olan Jaja'yı takıma kazandırdı.Tekke gelseydi takım da her şey değişecekti.Kaptan değişecekti ve kaptanlık elinden alınan futbolcuların moral,motivasyon durumu çok değişecekti.Takım içinde ki arkadaşlık ortamı bozulacaktı belki de çünkü 2 yıldan fazladır beraber oynayan futbolculardan oluşuyor takım.Fatih Tekke'nin alınması gereken tek bir zaman aralığı vardı oda Ersun Yanal ile 3. olduğumuz senenin devre arasında alınsaydı o sene şampiyonluk ipini göğüslerdik.Bu kadar da iddaa ediyorum.Kısa süreli bir hedef için o transfer yapılırdı.Ama zaten 3 tane forvetin olduğu takıma gereksiz bir transfer,gereksiz bir maddi yük olurdu bu sene.Herkes duygusal düşündüğü,futbolun gerçeklerini görmeden yorum yaptığı için hala yönetimi yerden yere vuruyorlar.Aslında yönetimin başarısıdır bu benim gözümde.Taraftara karşı aldığı cesaretli tavırla 33 yaşında bir futbolcuya para dökeceğine kesinlikle çok daha fazlasını bize kazandıracak olan Jaja transferini yapmıştır.
            En son r9emre tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 12:15.

Yorum

• PArdonda 3 tane forvet kim ? İstanbul takımlarının forvetlerine bir bakın allah aşkına.. Birde bizimkilere bakın. Fatih için söylemiyorum ama bize forvet transferi şarttı !

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PArdonda 3 tane forvet kim ? İstanbul takımlarının forvetlerine bir bakın allah aşkına.. Birde bizimkilere bakın. Fatih için söylemiyorum ama bize forvet transferi şarttı !
                Fener'de Niang-Semih,Beşiktaş ki en büyük aday Bobo-Fatih-Nihat,Galatasaray Baros-Mehmet Batdal,bizim takıma bakıyorum Teofilo-Jaja-Umut hatta Burak bile sayılabilir.Teofilo ve Jaja'yı düşününce biz hepsinden üstünüz bence forvet konusunda.

Yorum

• Dün gece ntvspor da sayın Adnan Polat'ın açıklamalarını dinledim. F. Tekke'yi 12 yaşında bizim altyapıda oynuyorken klüpten istemiş. O zamanki başkan yine Şener. Masaya yumruğunu vurmuş, satmamış. Ama şimdiki Şener'e bakıyorum, ben susayım gönlüm konuşsun dercesine hep H.H'yi konuşturuyor. Yahu bir insan nasıl kendine bunu yapar, nasıl kendini ateşe atar anlamış değilim. Başkan'ın eski günlerine dönmesi ve biran önce H.H'yi yönetimden uzaklaştırması dileğiyle...
                  Yoksa hangi/kim aday olursa olsun Şener ve yönetimini geçecektir.

Yorum

• İlk olarak hasan1299 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olayı kişiselleştirmeyin...
                    Altı üstü bir transfer olara bakamayız bu duruma...
                    Transfer olan kişi bir efsane Fatih Tekke...
                    Fatih Tekke ile taraftarı karşı karşıya getiren yönetim utansın..
                    bize bu zulumü yapan yönetim utansın...
                    bu kadar basitce gerçekleşebilecek bir transferi yapamadılar...
                    Tarbzonspor hzur evi değildir diyerek efsane ye kapıyı kapadılar...
                    takımı yabancı çöplüğüne çevirdiler..yabancıların sayısındn ötürü değil bu sözüm takıma liderlik yapanlar yabancılar oldu..
                    yabancıların yapacağı liderlik nereye kadar götürecek bizi göreceğiz...
                    gerçek bir lider olan efsane Fatih Tekke'yi alıp getiremeyen takımı sahipsiz bırakan yönetim utansın...
                    .....................................

Yorum

• Trabzonspor : Umut , Teofilo zorlarsak Jaja
                      Beşiktaş : Bobo , Holosko , Nobre , Fatih , Nihat

Galatasaray : Mehmet Batdal , Baros , Pino belki misimovic

Fenerbahçe : Guiza , Niang , Semih , Gökhan Ünal

Şu tabloya baklıldığında bile 60 golü geçemeyeceğimiz çok bariz.

Saçma sapan forvetlerimiz var ve ite kaka oynuyorlar. Yukarıdaki takımların forvetlerinden ne kadar verim aldığı tartışılır. Ama sayı ve isim bakımından fiyaskoyuz diğerlerine göre.
                      Sağ bekimiz yok.. Yedek oturması bile zor olan sol bekimizin yedeği yok. Tüm kadro ortasaha ve dafanstan oluşuyo. Böyle dengesiz kadro yapısı olmaz. Olmamalı.

Jajayı burağı forvetten sayıp alex i stoch u ardayı saymamak tabiki çok mantıklı. Adamların hepsi bizim forvetlerimizden fazla gol attı , atıcak...
                      En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 12:31.

Yorum

• devrik sultan sahada babam olsa tanımam demiş,ateş olsna cirmin kadar yakarsın tekke efendi.o değil de hala trabzonun adını anmasına kıl olmaya başladım,ula madem gittin tamam da sus artık,adımızı bile alma ağzına.

Yorum

• Şu fatihe hala efsane diyenler varya. ayar oluyorum. Anlamak mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor : Umut , Teofilo zorlarsak Jaja
                            Beşiktaş : Bobo , Holosko , Nobre , Fatih , Nihat

Galatasaray : Mehmet Batdal , Baros , Pino belki misimovic

Fenerbahçe : Guiza , Niang , Semih , Gökhan Ünal

Şu tabloya baklıldığında bile 60 golü geçemeyeceğimiz çok bariz.

Saçma sapan forvetlerimiz var ve ite kaka oynuyorlar. Yukarıdaki takımların forvetlerinden ne kadar verim aldığı tartışılır. Ama sayı ve isim bakımından fiyaskoyuz diğerlerine göre.
                            Sağ bekimiz yok.. Yedek oturması bile zor olan sol bekimizin yedeği yok. Tüm kadro ortasaha ve dafanstan oluşuyo. Böyle dengesiz kadro yapısı olmaz. Olmamalı.
                            Şöyle komik bir durum var sen Pino'yu,Holosko'yu,Misimovic'i forvet gösterebiliyorsan dur yazayım bizim takımdaki forvetleri.

Jaja-Teofilo-Umut-Burak-Yattara-Alanzinho zamanı gelince Colman-Selçuk ara sıra Ceyhun-Egemen hep forvet bunlar.Sene sonu kaçıncı oluruz bilmiyorum ama bu takım ligin en çok gol atan ilk 2 takımından biri olacak.Ayrıca her maç istikrarlı bir şekilde Teo-Gol ve Jaja oynatılırsa sadece ikisinin 40 gol barajını geçeceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://ajansspor.com/futbol/superlig...m_olur_mu.html

Fanatik'de çıkan başkanın röportajının tamamı burada var.

Bu arada arkadaşlar ile aynı fikirde değilim.Başkan bu sene Fatih Tekke'yi almamakla,onunla ilgilenmemekle çokta yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.Gerçekçi bakarsak duruma Fatih 33 yaşında maksimum 2 yıl oynayabilirdi ki o kadar da verimle oynayamaycak.Ve yıllık aldığı miktar çok yüksek.Başkan onun yerine bu takıma 24 yaşında yıldız adayı,10-15 milyon euroya ileride elden çıkarabileceğimiz bir futbolcu olan Jaja'yı takıma kazandırdı.Tekke gelseydi takım da her şey değişecekti.Kaptan değişecekti ve kaptanlık elinden alınan futbolcuların moral,motivasyon durumu çok değişecekti.Takım içinde ki arkadaşlık ortamı bozulacaktı belki de çünkü 2 yıldan fazladır beraber oynayan futbolculardan oluşuyor takım.Fatih Tekke'nin alınması gereken tek bir zaman aralığı vardı oda Ersun Yanal ile 3. olduğumuz senenin devre arasında alınsaydı o sene şampiyonluk ipini göğüslerdik.Bu kadar da iddaa ediyorum.Kısa süreli bir hedef için o transfer yapılırdı.Ama zaten 3 tane forvetin olduğu takıma gereksiz bir transfer,gereksiz bir maddi yük olurdu bu sene.Herkes duygusal düşündüğü,futbolun gerçeklerini görmeden yorum yaptığı için hala yönetimi yerden yere vuruyorlar.Aslında yönetimin başarısıdır bu benim gözümde.Taraftara karşı aldığı cesaretli tavırla 33 yaşında bir futbolcuya para dökeceğine kesinlikle çok daha fazlasını bize kazandıracak olan Jaja transferini yapmıştır.
                              2ay oynasa ben raziyim. siz fatih tekkeyi ne cabuk unuttunuz. fatih hic bir zaman kosarak; driplin yparak efor sarfetmemistir. fatih top iondirir, fatih top saklar, fatih asist yapr, ama en onemlisi korneri frikigi affetmez, kafayla doksana takar.. gokdeniz maksimum 35 yasina kadar oynar cunku driplingci; ama fatih pozisyon alip kafayi vuracak. zaten kosan bi adam degill. fatih 37-38ine kadar oynar.

bu kadar laga luga burda bosuna. fatih tekke ilk hatrigini yapsin, sen o zaman gor burdaki muhabbeti...

gol krali olduktan sonra da gor bakalim hayrettinin suratini..
                              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şöyle komik bir durum var sen Pino'yu,Holosko'yu,Misimovic'i forvet gösterebiliyorsan dur yazayım bizim takımdaki forvetleri.

Jaja-Teofilo-Umut-Burak-Yattara-Alanzinho zamanı gelince Colman-Selçuk ara sıra Ceyhun-Egemen hep forvet bunlar.Sene sonu kaçıncı oluruz bilmiyorum ama bu takım ligin en çok gol atan ilk 2 takımından biri olacak.Ayrıca her maç istikrarlı bir şekilde Teo-Gol ve Jaja oynatılırsa sadece ikisinin 40 gol barajını geçeceğini düşünüyorum.
                                Pinoyu siteler forvet gösteriyor ben değil. Açıkcası pinoyu tanımıyorum da. Diğer yazdığım isimler alex , arda , misimovic attıkları golleri göz önüne alarak yazdım. Çünkü adamlar yeri geldiğinde forvette oynuyor. Alanı , yattarayı , Colmanı , Selcuğu forvete koysak kaç gol atarlar acaba ?

Peki bizim futbolcularımız orta sahada oynadıklarında kaç gol atıyorlar ortalama ?

Alex , Arda kaç gol atıyor. Misimovic kaç atmış ?

Verim alabilmekten bahsetmiyorum ben. Mesajımda da yazdım. Kimin bu isimlerden ne kadar verim aldığı tartışılır.

En azından aslarına birşey olduğunda yerlerine oynatacak FORVET leri var.

Biz umutu kadro dışı bıraktık , teo sakatlandı diye affetim adamı tekrar sahaya sürmedikmi ?

Şampiyonluğa oynayacak takımın 2 , 2,5 forveti 3 stoperi 1 sağ beki 1 sol beki mi olur ? Ki sağ bekimizde çakma. Gol kaçırmakta üstümüze yokken nasıl olurda en çok gol atan 2. takım oluruz diyebiliyorsunuz anlamış değilim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X