Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok büyük bir iş başarmış olur Çılgınlar'dan abin. Çok severiz biz kendi değerlerimize sahip çıkmamayı, sahip çıkmayıp küfretmeyi. Biz başkayız çünkü.

Aferin bravo kendisine.
    Fatih e küfretmeyi tasvip etmiyorum ama bugün itibariyle fatih tekke artik Trabzonsporun bir degeri degildir.

Cünkü fatih bugünkü imzasiyla Trabzonsporu degersizlestirmistir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak HDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin gitti diye zil takıp oynamıştık. Ne diye yuhalıyacağız

Konuya gelince, en büyük Trabzonsporluluğunu profesyonellik için mi bıraktı? Yazık çok yazık...
      hüseyin gitti diye sen zil takıp oynamışş olabilirsin ama ben oynamadım ve bugün geri dönmek istesin dönsün derim.. en azından ceyhundan daha yararlı şu anda..

konumuz hüseyin değil .. sadece örnek verdim..bu kulüpten giderken kulübe yapabileceği en büyük katkıları yapmış bir emektara , beşiktaşa gittiği halde halen trabzonsporluyum diyebilecek kadar cesur birisine haksızlık ediyorsunuz..iş başka arkadaşlık dostluk aşk başka .. ikisini birbirine karıştırmamak lazım..

tek hatası trabzondan başka kulüpte oynamam sözüdür..
      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
      Johan cruyff

Yorum

• - Sonuçta Tekkeyi Severdim ama Annem Gibi sevmedim , Kötü Bişey söylemeyede Gerek Yok , Biz Gücümüzü F.Tekkeye Küfür etmeye Değilde , Takımızı Desteklemeye Harcamalıyız..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çok büyük bir iş başarmış olur Çılgınlar'dan abin. Çok severiz biz kendi değerlerimize sahip çıkmamayı, sahip çıkmayıp küfretmeyi. Biz başkayız çünkü.

Aferin bravo kendisine.
          Ne yapacaktık, BJK futbolcusunu çağırıp alkışlayacak mıydık?

Bu arada hangi değerden bahsediyorsun? Taraftarı kullanıp, Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takımın formasını giymem diyip, Bjk'ye giden kişiden mi bahsediyorsun?

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayni takimin kaptaniydi Senol Günes.
            Simdiki bastacimiz.
            Boluspor,Istanbulspor,Istanbulspor ve Antalyaspor`a teknik direktörlük yapti.Para ve kariyer icin.
            Neden o takimlara gitti diye bir elestiride bulunmaya hakkimiz varmi?
            Fatih kayseri veya bursa ya gitseydi inanin elestirmezdim,hakki derdim.

Gittigi takim bizim rakibimiz olunca durum degisiyor...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih kayseri veya bursa ya gitseydi inanin elestirmezdim,hakki derdim.

Gittigi takim bizim rakibimiz olunca durum degisiyor...
              Peki rakibinin eline neden verdin silahini?
              Almaya gücün mü yoktu?
              Yoksa niyetin mi?

Yorum

• adam cikip medya onunde demedimi ben bos mukaveleye bile raziyim trabzon icin attirdinmi iki snedir adamin gururunu kiriyorsun

fatihin bjk gitmesi biraz gonul kirginligi bu taraftar bir kere sorgulamasin fatihin trabzonlulugunu nerde fatihi almayan yonetim fatihin yerini doldurm ak icin 4.2 jaja 3.5 teo 6.250 gokhan toplayalim bi bakalim durumu

bu kadar bosa para harcayan yonetime tepki kopymayan taraftar kusura bakmasin ama fatihi yuhlamasin

fatih bjk basarisiz olcak bunu soyluyorum simdiden
                En son genç61 tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 20:36.
                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim Yeni fatıh Tekkem Egemen Korkmazdır.

benim yeni fatih tekke anlayışım yoktur artık.artık hiç bir ismi özdeşleştirmeyeceğim bu kulüple.ey gidi dozer cemil...senin oynadığın topu göremedik ama bugün sana saygımız dahada arttı.

keşke dozer cemilden öğrenselerdi bu şehrin kaptanı olupta osnradan başka kaptanlar arasında sahaya çıkmanın ne denli küçük düşürücü bir durum olduğunu...
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Beyler burada Fatih'in İstanbul takımına imza atmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu durumdan, Fatih'i o vaziyette görmekten zevk alanlar, zil takıp oynayanlar gitsin başka yerde zil takıp oynasın. Böyle kötü ve üzücü bir haber üzerine germeyin insanları. Lütfen, germeyin artık. Vicdanı olan bunu yapmaz.
                    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi çok haklısın profesyonellik açısından.

ama o zaman çıkıpta ben Trabzonluyum.Herkesten çok Trabzonsporluyum demeyecek. Şu anda sinirime dokunuyor.Bana koyuyor abi o laflardan sonra bu imza.bana koyuyor.çok içime oturdu.

sana sadece şu kadarlık bir örnek vereyim..ben öğretmenim.. dışarda abi ,kanka , dostum dediğim kişilere okulda hocam diye hitap ediyorum .. çünkü o kurumun içerisinde profesyonel davranmak zorundayım.. orası bir işyeri.. fatih halen trabzonsporludur .. trabzonludur.. fakat işinin gereği profesyonel davranmak zorundadır.. 33 yaşına geldi.. artık son demleri ve yıllık 1.500.000 tl lik bir anlaşma yapıyor.. yapmam mı diyecekti..kim olsa yapar .. ben futbolcu olsam yaparım .. benim işim bu..
                      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                      Johan cruyff

Yorum

• Neyse belki daha hayırlı oldu artık F.Tekke efsanesi yok.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ne yapacakmış taraftarımız çok merak etmeye başladım. Ne olacak? 90 dakika Fatih Tekke'ye küfür mü edilecek? Aman aman geç kalmayalım. Hatta bugünden başlayalım. En büyük taraftar biziz ya...

Bursa taraftarı Egemen'e 90 dakika küfür etti. Ne oldu? Hep beraber tepki gösterdik. Ha şimdi aynısını biz yapacağız yani?

Bravo...
                          Müthiş bir iş başaracağız.
                          Ayakta alkışlanmalık.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki rakibinin eline neden verdin silahini?
                            Her silahi kadronda bulunduramazsin abi.

Biz zamaninda gökdenizi sattik diye eziklerden birine gitmek zorunda degil ki.

Zamaninda yönetim almadi ve hataliydi ama fatih de yanlisa yanlisla cevap vermemeliydi...

Yorum

Aferin bravo kendisine.
                              Senin değerin, şuan da Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek. Ya sizi anlamıyorum gerçekten, nasıl hazmediyorsunuz bunu? Ben içime sindiremiyorum. Benim zihnim budur yanlış yada doğru: "Trabzonspor'a karşı oynayan hiç bir futbolcuyu sevmem" birde bu İstanbul takımındaysa, birde bu daha önce Trabzonspor formasını giydiyse, birde bu Trabzonluysa, birde bu çıkıp ortalıkda ben Trabzonsporluyum diyorsa, birde bu ben Trabzonspordan başka hiç bir takımın formasını Türkiye de giymem diyorsa...

Hani Türkiye de başka takımın formasını giymezdi? Eyyyy gidi dozer Cemil senin gibisi gelmedi bu takıma, başka kaptanların arkasında saha çıkmam demişti, Hami'de Shalke04'e gitti, geri geldi, onu da İstanbul takımları istedi, ama vefa var adamda gitmedi, anadolu takımı olan Ankaragücüne gitti yine İstanbul takımlarına gitmedi.

Eyy Fatih hani başka takımların formasını giymiyordun Türkiye de?

Yorum

• ya fazla kafaniza takmayin hala gun gun olaylara bakarak yasiyoruz sanki bir fatih gelse supermi olcaz

uyan millet kadromuz cok kisitli ve yetersiz bunlari konusalim yonetimin transferdeki basarisizligini konusalim burda
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Çalışıyor...
                                X