Uğurcan ile sorunlar çözülmüyor. Bugün de görüşme yapmışlar. Sıkıntı Büyük kadro dışı da bırakamıyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan ile sorunlar çözülmüyor. Bugün de görüşme yapmışlar. Sıkıntı Büyük kadro dışı da bırakamıyorlar
TS'deki misyonunu tamamladığını düşünüyordur.
Zaten bu sene formu çok düştü.
Geçen sezon kurtarış yüzdesi %83 olan kaleci bu sezon %60'lara indi.
Satın gitsin.
Muhammet Taha gibi gençler daha ne kadar bekleyecek?
Altyapıdan 5 oyuncu imza atıyor, hiçbiri kadroda yok. Bu ne yaman çelişki?En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 10.04.2023, 17:30.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Muhamm3d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bugün Tekke efsanesi doğdu, mütevazi takımıyla fb ile 3-3 kaldı ama ezdi adeta,üstüne koyarsa çok ekmek yer.
Ekip kuracak, isim yapmış yardımcılar alacak, teknoloji kullanacak, şişirilen çer çöp istanbul bebelerine inat öp öz Anadolu çocuğu goçum benim
Yönetim, sıfır vizyon sıfır gelecek planlaması, olur da birgün öp öz bir Trabzon evladı yçnetime girerse okusun burayı;
1. tekkeyi uzun vade hazırlasın Trabzon a
2. yanına bir Hamsik seviye yabancı yardımcı, bir gerçek efsanelerden Giray/Tolga gibi yerli
3. mutlaka scout-yenilik-istatistik-teknoloji eğitimleri
3 sene sonrasına proje yaparsın, 10 sene emanet edersin, iyi ki gelmemiş bize ZİRA BUGÜN LİGİN GÖZDE HOCASI OLDUTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Biz de diyoruz bu takım neden sürekli dayak yiyor sahada. Meğer takımın kondisyoneri çarşıda fitness dükkanı sahibi olan bir adammış. Yani milyon Euro'luk takım kurup bu kadar amatörce yönetilen başka bir kulüp yoktur dünya üzerinde. Değil Bjelica, Guardiola gelse bu zihniyetle yol almak mümkün değil. Koca kulübü ne hâle getirdiler ya. Yani çok mu zor hocaya gelirken ekibini kur öyle gel demek!İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Oyuncu sakatlanır doktor hatası olduğu anlaşılır, takım sahada ezilir kondisyoner birilerinin yakın akrabası çıkar, altyapıda dönen akraba torpilleri zaten ayyuka çıkmış... E kendine "Trabzonspor efsanesini" danışman seçen bir başkandan daha ne beklenir ki
Geldiği günden bu yana ya şu derde de iyi derman oldu diyebileceğimiz bir şey var mı merak ediyorum? Batık Beşiktaş bile gitti kendine dünya paraya sponsor çekti, geçen yıl şampiyon olmuş ve bu dünyada yankılanmış Trabzonspor hâlâ sponsor bulabilmek için siyasilerin kapısına gidiyor. Vallahi utanıyorum artık.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu sakatlanır doktor hatası olduğu anlaşılır, takım sahada ezilir kondisyoner birilerinin yakın akrabası çıkar, altyapıda dönen akraba torpilleri zaten ayyuka çıkmış... E kendine "Trabzonspor efsanesini" danışman seçen bir başkandan daha ne beklenir ki
Geldiği günden bu yana ya şu derde de iyi derman oldu diyebileceğimiz bir şey var mı merak ediyorum? Batık Beşiktaş bile gitti kendine dünya paraya sponsor çekti, geçen yıl şampiyon olmuş ve bu dünyada yankılanmış Trabzonspor hâlâ sponsor bulabilmek için siyasilerin kapısına gidiyor. Vallahi utanıyorum artık.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Yani inanamıyorum. Yıllardır uğraşıyoruz Stat isim sponsoru için, üstüne şampiyon olduk hala bir tık ilerleme yok. Biz kendimizi boşuna yoruyoruz belli ki
Yönetime de suç bulamıyorum. Demek ki camia yeterince baskı yapmıyor, biz yeterince büyük bir kulüp değiliz demek ki. Herifler 61.5 milyon euroluk imzayı attılar. O kadarını geçtim 40 milyon euroyu şampiyon olduğumuz sırada alamıyorsak biz boşuna kasmayalım çünkü aynı ligde değiliz biz bu heriflerle.
Başkan da bu anlaşmayı bekliyordu muhtemelen, hayal kırıklığı oldu ve bıraktı. Çünkü bu kadar hesap bilmez bir harcama olmaz başka türlü"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani inanamıyorum. Yıllardır uğraşıyoruz Stat isim sponsoru için, üstüne şampiyon olduk hala bir tık ilerleme yok. Biz kendimizi boşuna yoruyoruz belli ki
Yönetime de suç bulamıyorum. Demek ki camia yeterince baskı yapmıyor, biz yeterince büyük bir kulüp değiliz demek ki. Herifler 61.5 milyon euroluk imzayı attılar. O kadarını geçtim 40 milyon euroyu şampiyon olduğumuz sırada alamıyorsak biz boşuna kasmayalım çünkü aynı ligde değiliz biz bu heriflerle.
Başkan da bu anlaşmayı bekliyordu muhtemelen, hayal kırıklığı oldu ve bıraktı. Çünkü bu kadar hesap bilmez bir harcama olmaz başka türlüBen onu hiç takmamıştım rakam çok absürt olduğu için. Senelik 3-5 verseler hemen kabul ederler zaten. Niye 20 versinler ki. Hiç kafama yatmadı olay.
Yorum
Yorum