Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegomez yeter mi hocam
Saygılar
Ali koç 30 gün uğraştı, bizim başkan 45 dakikada paketleyip getirdi.
Umarım bi sakatlık çıkmaz etinden sütünden yararlanırız."çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegomez yeter mi hocam
Saygılar
sen ne diyosun hocam, önceki gün stresten uyuyamadım, dün gece beni rahat uyutan yönetimden Allah razı olsun.
kusura bakmayın eski tramvalar böyle sabırsız yapıyor malesef bizi.
inşallah yönetim hoca bizim gibi taraftarları yola getirecek böyle yapa yapa
Mesela bi Dj+Koassi yi gönderip bir yardımcı forvet, bir kanat bir de Rafinha yaparsa tadından yenmez(çok mu şey istiyorum )
Yorum
-
Cornelius'un Kopenhag maçlarında neden bu şekilde oynadığı belli oldu.
Şampiyon takımın forveti ki Dünya Kupası'nda da oynayacaktı bu adam, Avrupa Ligi'nde de. 6 milyon euro'ya çelişkili şekilde göndermek yönetim hatasıdır kimse kusura bakmasın.
Nwakaeme'ye 1-2'nin hesabını yap, başka yerlerde har vurup harman savur.
Uğurcan ve Abdüş'ün isteklerini harfiyen yerine getirmeleri gerekiyor. Uğurcan tavan ücret istemekte haklıdır.
Djaniny gibi bir hamle oyuncusu göndermek ahmaklık olur.
Önceki yıllarda var olan plan programdan bir şekilde saptığımız ortada.
Yorum
-
Gitmek isteyeni takımda tutmayın sayın başkan ve yöneticiler. Kim olursa olsun kimse Trabzonspor'dan büyük değil. Ayrıca benim gözümde dünyanın en büyük takımı Trabzonspor'dur. Küçükken yollarda taşlardan kale yapıp top oynarken hep futbolcu olmak ve sadece Trabzonspor'da oynamak isterdik. Şimdiki yeniler ayakları yere bastı parayı gördüler mi ayrılmak istiyorlar. Sizleri adam eden ,futbolcu eden ,Sizi siz eden Trabzonspor'dur olmasaydı hiçtiniz hiç. Hadi güle güle
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19 yaşında genç alıyorsun....
Üstelik 1 senelik kiralık alıyorsun....
Üstelik satınalma opsiyonuda yok...
İyi oynarsa sene sonu gidecek bu adam o zaman neden alıyorsun
kendi 19 yaşındaki adamlarını başka takımlara kiralık yollayıp yerlerine 19 yaşındaki adamı kiralık almakta nasıl bir mantık...
Yönetim üst üste ve kötü transfer hataları yapmaya başladı...
Sonumuz iyi görünmüyor
Yorum
-
avrupadan gelecek parayi bekleyip, firsat transferi kovalamak kumar. Üstelik son haftalarda donuk ve gol fakiri futbol oyamissin ve hücum hattinin zayif oldugunu biliyorsun.
transfer konularinda becerikli oldugunuzu biliyoruz, Maxi Gomez ve Umut Bozokla taraftari rahatlattin. Ama herzaman hersey düsündügün gibi gitmez. Fenerin durumuna düsersin...
Transfer stratejisini begenmedim bu sene. Belki yine yarisa dahil oluruz, avrupada iyi yerlere geliriz. Ama dar bütceli bir kulüb bu sekilde kumar oynayip, son ana birakmaz transferleri...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19 yaşında genç alıyorsun....
Üstelik 1 senelik kiralık alıyorsun....
Üstelik satınalma opsiyonuda yok...
İyi oynarsa sene sonu gidecek bu adam o zaman neden alıyorsun
kendi 19 yaşındaki adamlarını başka takımlara kiralık yollayıp yerlerine 19 yaşındaki adamı kiralık almakta nasıl bir mantık...
Yönetim üst üste ve kötü transfer hataları yapmaya başladı...
Sonumuz iyi görünmüyor
Yorum
-
İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacilen yönetimin çıkıp bir açıklama yapması gerekiyor.
umut la mumutla olacak iş değil. (Dj+ Kuassi gönder, Umut +2 bitirici forvet alman gerekiyor)
Güvenimizi boşa çıkarmadığınız için sonsuz teşekkürler.
uzun süre AA-ED-AA devam etmek dileğiyle
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Yönetimi tam 12 transfer yaptı bu transfer sezonunda....
Yarısından fazlası çöp bu transferlerin...
Takımın geldiği noktada en büyük sorumluluk yönetimin bence...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
yahu çöp olduklarına nasıl karar verebiliyorsunuz bu transferlerin , ilk maçlarında bu adamlar bize bir ışık vermediler mi ?
çok değil bir kaç ay önce takımlarında direk oynayan adamlar değil miydi bunlar ?
GS de FB de bizim gibi birçok transfer yaptı , bir oyun felsefesi ortaya koyamıyorlar diyebilirmisiniz ?
ya hadi hepsini geçtik , başakşehirin hasan ali , mahmut , serdar gürler, deniz türüçlü kodrosuyla neler yapabldiğini görmüyormusunuz ?
mevcuttaki stoper ikilisini mesela bizim kadroya yazarmıydık ? çöp denebilecek adamlar bunlar aslında, ama buna rağmen nasıl futbol oynuyorlar.En son nbay tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 12:11.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
Yorum