Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cafer bey öneriniz ney..Sahadışı olayların içine mi girelim yoksa, Bjk gibi görüntüleri alıp salya sümük ortalığamı düşelim..Bunları belki senin miyden kaldırır ama herkesin senin gibi düşündüğünü sanma..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Puan kayıplarının doğrudan transfer politikası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum .
      Katılıyorum.

Yönetimi bu konuda eleştrimek kolaya kaçmaktır.

Sorun yönetimsel değil,sadece şansımızın olmadığı bir dönemden geçiyoruz,

ve herşey eskisi gibi olacaktır. İnanıyorum.

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cafer bey öneriniz ney..Sahadışı olayların içine mi girelim yoksa, Bjk gibi görüntüleri alıp salya sümük ortalığamı düşelim..Bunları belki senin miyden kaldırır ama herkesin senin gibi düşündüğünü sanma..
        Arkadaşım adam haklı devre arasında yapılan transferin amacı ilk 11 e katkı yapacak futbolcuların alınmasıdır. Senin yönetimin ne yaptı Şenol hocan ne yaptı gitti 3 tane adam aldı daha ne oldukları belli değil ama Bursaspor ne yaptı Miller i aldı Miller ne yaptı son iki maçta Bursa ya 6 Puan kazandırdı.

Yorum

Cafer bey öneriniz ney..Sahadışı olayların içine mi girelim yoksa, Bjk gibi görüntüleri alıp salya sümük ortalığamı düşelim..Bunları belki senin miyden kaldırır ama herkesin senin gibi düşündüğünü sanma..
          Salya Sümüğü İstanbul takımları yapıyor,
          Sadece onların yaptıklarına cevap vereceksin.
          Şenol Güneşin maç sonu açıklamarına bak nerdeyse ağlamaklı bir şekilde dert yanıyor,
          Açık ve alenen FB diyemiyor dolaylı yoldan FB ye göndermeler yapıyor,Dolaylı yoldan medyaya göndermeler yapıyor,
          "Bizim bu olaylara işimiz olmaz,Onları yapanlar sorun,konuşanlara sorun"
          diye gizli kapaklı gönderme yapan hocaya soracaksın.
          Adam nasıl sana açık seçik helal puanlarına saldırıp bunuda başarıp seni bir şekilde aşağı çekiyorsa,
          Sende aynı sertlikle cevap vereceksin.
          Şenol Güneş "oyunlara gelmeyeceğiz" diye açıklama yapıyor,
          En büyük oyuna kendisi gelerek tüm hedefini FB maçına kiltliyor,Bir sıkımlık barutu FB maçında sıkarak,Oyuna nasıl geldiğini gözler önüne seriyor ve maç gidince Birden her şey altüst oluyor,
          Eğerki biz bu kiriz iyi aşabilseydik FB ye yenilmemize rağmen 6 puan farkı ile lige devam edebilseydik.
          Şu an karışan camia biz değil FB olurdu,
          Belli değilmiydi golcü lazım olduğu,
          O yüzden golcü diye transfer yapmadıkmı.
          Ya Nokta transferi diye aldığın adamı oynatacaksın,Yada işine yaramıyorsa almayacaksın.
          Ne yapalım yani Zorlamı oyuncu oynattıralım hocaya,
          Tüm takımlar yaptığı transferleri oynatıyor biz ise seyrediyoruz.
          FB Transfer yapmadı diyenler FB en büyük tarsnferi TOPUK YAYLSINDA yaptı,Federasyon ve hakemleri transfer etti ve şakır şakır oynatmaya başladı.
          Ya insan çıkar Hakemleri konuşmuyorsa bile Takımla ilgili bir şeyler söyler
          "Yarış yeniden başlıyor,Tüm engellere rağmen şampiyon olacağız,Tüm çrkefliklere rağmen şampiyon olacağız." vs vs açıklamlara yapar.
          Galip gelince çıkın ortalıkta kabadayı kabadayı açıklama yapın,
          malup olunca sus pus,en iyi bildikleri açıklama onuda hala yapmadılar
          "Hocaya sorun,Ben çıkıp oynasam söylerdim ama ben oynamıyorum" vs vs

Altını Çiziyorum ve yeniden söylüyorum.
          TRABZONSPOR PSİKOLOJİK BİR SAVAŞIN İÇERİSİNDE ÇEKİLMİŞTİR.
          bunuda çözmesi gereken kişiler yöneticilerdir.Futbolcunun ve teknik adamın sahayarahat çıkması için ellerinden geleni yapmaları gerekir.
          Takım göz göre göre eriyip gidiyor.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Gurpas ilk yarıda ki kadronla o puan farklarını yakalamadınmı? Şimdi ne değiştide kadromuz kötü oldu..Bursayı örnek gösteriyorsun, fener kimi almışda oralara geldi, yada bjk o kadar ilk onbire tranfsfer yaptıda da ne oldu, hakeza gs de aynı..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katılıyorum.

Yönetimi bu konuda eleştrimek kolaya kaçmaktır.

Sorun yönetimsel değil,sadece şansımızın olmadığı bir dönemden geçiyoruz,

ve herşey eskisi gibi olacaktır. İnanıyorum.
              Yalnış anlaşılmak istemem , yönetimden kaynaklanan bir problem olduğuna inanıyorum . Sadece yönetimin tek görevinin transfer olmadığını açıklamak istedim .

Öte yandan , transferleri peşinen eleştirmek çok haklı bir tutum değil , bunda sizi destekliyorum .

Yorum

• Cafer bey piskolajik savaş olduğu doğrudur ama o savaşı ne şenol güneş ne yönetim kaybetmiştir, bir ankaragücü beraberliğinden sonra biz şampiyon olamayız demeye başlayıp, geldiğimiz noktada aynı söylemlerle ortalığa düşen, daha düne kadar metiyler dizdikleri insanlara bu gün arkasını dönem taraftar kaybetmiştir..

Nasıl davranmamız gerektiği noktasında somut fikirleriniz bekliyorum..

Yorum

• süper yorum

İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cafer bey piskolajik savaş olduğu doğrudur ama o savaşı ne şenol güneş ne yönetim kaybetmiştir, bir ankaragücü beraberliğinden sonra biz şampiyon olamayız demeye başlayıp, geldiğimiz noktada aynı söylemlerle ortalığa düşen, daha düne kadar metiyler dizdikleri insanlara bu gün arkasını dönem taraftar kaybetmiştir..

bence olayın özeti budur..çok iyi özetledin renkdaş.
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

Cafer bey piskolajik savaş olduğu doğrudur ama o savaşı ne şenol güneş ne yönetim kaybetmiştir, bir ankaragücü beraberliğinden sonra biz şampiyon olamayız demeye başlayıp, geldiğimiz noktada aynı söylemlerle ortalığa düşen, daha düne kadar metiyler dizdikleri insanlara bu gün arkasını dönem taraftar kaybetmiştir..

Şenol Güneş Psikolojik savaşın kaybedilmesinde başrolü oynamıştır.
                    BJK maçına yedek kadro ile çıkmak bana göre Trabzonspor taraftarını,Futbolcusunu Çöküntüye uğratmıştır.
                    FB nin ve medyanın kazdığı kuyuya düşülmüştür malesef.
                    Biz A.GÜCÜ maçında bile FB maçını düşündük.
                    A.GÜCÜ maçı kazanılsaydı FB Antalyayı rahat yenemezdi.
                    Yapmamız gereken
                    1-Yönetim:Takıma sahip çıkaca oyuncuları birebir markaja alacak,Saha dışındaki Masa başı oyunları ile güçlü bir şekilde mücadele edip,Oyuncuların sahaya rahat çıkmasını sağlayacak,
                    Çok zor bir şey olmasa gerek
                    2-Teknik Direktör:
                    Oyuncularını yeniden alacak karşisına bu durumdan bir an evvel takımı çıkartacak,Formsuz olan oyuncuyu bir iki hafta dinlendirecek.Onlar üzerinde daha fazla baskı oluşturmayacak.
                    Aynı adamlarda aynı şekilde ısrar edip 0-0 larla maç bitirmeyecek teknik çözümler üretecek.
                    Takımda Frikikleri kullanacak bir oyuncu seçecek,Kim frikikçi ise o kullansın topun başında 2,3kişi kim ne yapacak belli değil.
                    3-Futbolcular:
                    Futbolcular yeniden adam gibi oynayacaklar,Eski günlerde olduğu gibi onlara düşen görev sahaya kim çıkarsa çıksın oynamak şurda 3 ay sıksalar dişlerini yetiyor.
                    4-Taraftar:
                    Eğer son 2 maçtaki gibi Avni akeri bize deplasman yapacaklarsa hiç maça gitmesinler daha iyi.
                    Takımı ateşleme görevi taraftarındır.Ama bizde tarafar ateşlemek için futbolular hareket yapıyor,Anonsçu bağırıyor.
                    Bu takım İstanbulda oynasın dendiğinde kıyamet kopuyor,
                    Bırakın kardeşim Grupları,3ay sabredin ya gerekirse aradan 1,2 tane ortak amigo belirlensin herkes ona uysun ona göre hareket etsin,
                    20 bin taraftar stada zor gidiyor ama maşallah en az 50 tane grup var
                    Tarafa grupları kendi aralarında bir araya gelip 1,2 ÖNDER BELİRLEMEDİĞİ MÜDDETÇE daha çok acılar çekeriz.
                    Eskide tek amigo vardı,şimdi herkes amigo 20 kişiyi bir araya getiren Hemen Tribün lideri olmuş.
                    Birliktelik sağlanamazsada çıkan sonuç ortada.
                    Elbirliği ile bu işin üstesinden gelmek istiyorsak Önce Taraftar tek Yürek Tek Yumruk olacak
                    Ondan sonra Taraftar-Futbolcu-Yönetim-Teknik ekip tek yürek olup tek yumruk olup,
                    Lig yeni başlıyor gibi hareket etmeliyiz.
                    Bu olmadığı için herkes dağılıyor işte,
                    Bu unsurları tek Yumruk haline getirecek güce ihtiyaç var.

Yorum

• Ben iyi günde elestirmeyi severim, yeglerim. Simdi bakiyorumda bircogunuz elestirmeye baslamis
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• hep iyi görünmek bi yere kadar. bazen ortama ayak uydurmak gerekiyor. bizim yönetimde çıkıp çokta salya sümük olmayacak şekilde ağırlığını koymalı ortaya. çıkıp paşalar gibi açıklamalarını sıralaması lazım... meydanın sadee azizeden tüpçüden adnan gerisinden ibaret olmadığını görsünler.....
                        181' PARS Squadron

Yorum

• Ne yapalım eleştirmeyelim
                          her şey dört dörtlük iyi diyeceksek o zaman
                          Bir tane Site kuralım,Kurallarını baştan koyalım.
                          1-Yönetim eleştirilermez
                          2-Futbolculara laf yok
                          3-Teknik ekibi konuşmak yasaktır.
                          .
                          .
                          .
                          Açılacak Başlıklar
                          1-Sadri bey Aziz ve Adnanın arkadaşı
                          2-Umut Çok koşuyor
                          3-7 7 7 7 geliyor 50 yıl sonra
                          .
                          .
                          .
                          .
                          Kardeşim takım iyi giderken de eleştirdik yine eleştiririz.
                          Takım iyi giderken Futbolcuların Morali bozulmasın diye ses çıkartılmıyorsa,Benim Moralimi bozan adamı eleştiririm.
                          2 tane adam gibi oyuncu almayıpta avucunun içine gelmiş şampiyonluğu rakibine teslim edecek olan Yönetime acımasızca eleştiri yaparım.
                          4 senedir Golcü diye tek adamı elde tutup,Onu vazgeçeilmez gibi bana yutturmaya kalkanlarla uğraşırım,
                          yeter aynı filmi izlemekten sıkılmadınızmı,
                          Umut bey gol atacakda maç kazanacağız diye beyefedinin keyfinimi bekleyeceğiz.
                          ya çıkacak adam gibi gol atacak.Yada kapının önüne konacak bu kadar basit.
                          Ne yaptık yani Umut golleri kaçırsın biz seyredelim.
                          Afferin umut Çok koşuyorsun helal olsun sana diyelim.
                          Yönetim gelecek 50 milyon euronun hesabını yaparken 10 milyon euroyu harcamaktan kaçınsın adam gibi transfer yapmasın şampiyonluklar kaçsın
                          Bunları eleştirmek suç olsun
                          Hemen taraftarlığımız takımdaşlığımız sorgulansın
                          Kaç yıldır Trabzonsporluyuz,
                          Bundan sonrada birkaç kendini bilmez sorumsuz yüzünden kaçacak şampiyonluklar yüzünden Taraf değiştirecek kadar alçak değiliz.Sonuna kadar Trabzonsporluyuz.
                          Ama herkes bulunduğu makamın hakkını verecek.
                          Herke adam gibi çıkar fikrini söyler,
                          Benim söylediklerime başkarlının söylediklerine herkes katılmak zorunda değildir.
                          Bana Göre Yönetim yanlış yapmıştır,Halada yanlışta devam etmektedir.
                          Paraya kıyıp takıma abilik yapacak bir tane adamımız olsa idi şu an şampiyonluğu ilan etmiştik.
                          Bir tane Alex gibi adamımız olsa idi şu an Şampiyon olmuştuk.
                          AZİZ BENİM ARKADAŞIM demekle yöneticilik yapılmıyor.
                          En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 11:35.

Yorum

• aynen katılıyorum cafer abi
                            181' PARS Squadron

Yorum

• 12.sıradaki GS Pazar akşamı maç yaparken bu ligin lideri pazar Gündüz maçı oynuyorsa hemde mecbur olmadığı halde,Sivas gibi hava koşulları kötü olmadığı halde Pazar Gündüz oynamayı gerektirecek hiç bir durum olmadığı halde Pazar Gün 16-da maç yapmak zoruna gitmeyenler tabiki yönetimi eleştirmeyecek.
                              Sen lider takımsın kaç haftadır lidersin
                              Federasyon takmaz
                              hakemler adam yerine koymaz,
                              Yayıncı kuruluşun umurunda değil.
                              Kupada TRT hiç takmaz
                              siz hala bunları değilde bu yanlışları eleştirenleri eleştirin.
                              GS ın maçını 19 da verip saatlerce GS ın konusulması hemde 12.sırda eksi averajda iken bunların olması benim zoruma gidiyor.
                              Bunlar çok önemli konular ama bizim için farketmez.
                              Biz P.TESİ maç yapıp diğer haftanın Maçınıda Cuma gün oynar yeniliriz hiç önemli değil.
                              Yeterki yönetime toz konmasın.
                              En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 11:36.

Yorum

• ARKADASLAR YENI BASLIK ACMAK ISTIYORUM AMA ACMA HAKKIM YOK SITE YONETICILERI YARDIMCI OLURSA YA DA ACARSA SEVINIRIM

konu su:
                                Trabzonspor un forma sponsoru Nike. Fakat anladigim kadariyla Trabzon para almiyor bu adamlardan. Ben Nike in avrupa bas merkezi olan sehirde yasiyorum Hollandada. Icerden aldigim bilgiye gore Trabzon para almiyor Nike dan. Fakat GS yillik 10 milyon euro alacakmis. Duyunca sasirdim acikcasi. Dedim bir yazi yazayim yonetimi uyarma amacli belki birileri bunu yonetime iletebilir. Gitsin adamlardan para istesinler. Gs 10 miyon aliyorsa trabzona da en az 3-4 vermeleri lazim bence.
                                Adamlar 10 milyonu alacak ne olacak gerci gidip bir misimovic alip parayi bitirecekler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X