Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen diyorsun 2 sene ben diyorum 4 sene.

Maraton tribünün üstü kapanmali,taraftarin bu cilesi artik sona erdirilmeli..
    Neyse iste. Sonuc olarak kapanmali...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak'ın sözleşmesini yenileyin. Burak'ın 5 Milyon €'ya gitmesi sizi de götürür benden demesi..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak'ın sözleşmesini yenileyin. Burak'ın 5 Milyon €'ya gitmesi sizi de götürür benden demesi..
        öyle bir şey olursa mümkünse ilk önce yönetim gitsin

Yorum

• Aynen oyle olur.. 5 milyon Euro Burak icin komik bir rakam, belli standardi olan bir golcu icin bile az bir rakam.. Orta olcekli takimlar icin verilebilecek bir para, zaten buyuk kulupleri saymiyorum heralde cerez parasi desek yeridir..
          Valla boyle bir durum olursa devre arasinda yolculariz
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bir futbol stadyumunun cimlerinin 3 gun icerisinde sokulup yeni cimlerinin yerlestirildigini yeni ogrenen bi baskana sahibiz nolsun, millet yillardir yaptiriyor bizimki ayakta uyuyor paletlerle getirtiyordu cimleri ornek 2010 yazi...
            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir futbol stadyumunun cimlerinin 3 gun icerisinde sokulup yeni cimlerinin yerlestirildigini yeni ogrenen bi baskana sahibiz nolsun, millet yillardir yaptiriyor bizimki ayakta uyuyor paletlerle getirtiyordu cimleri ornek 2010 yazi...
              Sanki tüm türkiye yapiyorda bi biz yapmiyorduk.
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu kulübün başkanını eleştirirken daha dikkatli cümleler kurun .Taraftarımıza bu söylem yakışmıyor.
                Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gelir-gider dengesi
                  Kulübümüzün 01.12.2010 – 30.09.2011 dönemi gelir gider tablosu açıklandı.

Buna göre bahse konu dönemde kulübümüzün geliri 128 milyon 732 bin 738 TL., gideri ise 126 milyon 654 bin798 TL. oldu. Böylelikle gelir - gider dengesi 2 milyon 77 bin 940 TL. ile gelirler lehine ön plana çıktı.

Kulübe zahmet olmaz ise genel borç da açıklanabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulübe zahmet olmaz ise genel borç da açıklanabilir mi ?
                    Yanlış bilmiyorsam 94 milyon civarı bir paraydı. Geçenlerde açıklanmıştı.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış bilmiyorsam 94 milyon civarı bir paraydı. Geçenlerde açıklanmıştı.
                      Evet, bir önceki seçimlerde açıklanan rakamdı bu.

Eğer halen daha değişmedi ise ortada ya büyük bir başarı, yada büyük bir sorun var demektir. ....

Yorum

• Yahu zaten Sadri Şener
                        Burak'ı seçim malzemesi yapacaktır..
                        Nasıl zamanında Selçuk ve Egemen'de olduğu gibi..
                        Ki borç-alacak olayına hiç girmedim..
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Mustafa Pektemek , Gençlerbirliğin den Beşiktaş'a 4.5 milyon euroya gitti.

Burak Yılmaz 5 milyon euro , vay bea
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Walla ben bundan önceki sözlerini ve yalanlarını unutmadım. Selçuk konusunda rahatız dedi başkan imzalayacak dedi. Egemen konusunda da sıkıntı çekmeyiz yakında imzalar demiştiler.

Şimdi bakıyorum benzer haberler onur ve burak için çıkıyor. Yönetim ve başkan o gün kullandıkları ifadelerin aynılarını kullanıyorlar ama taraftarın bu laflara karnı tok.

Madem sıkıntı yaşamayacaksın o zaman onura imza attırın da görelim.

Yorum

• Bir de değinmek istediğim bir konu var. Kabul etmek gerekir ki selçuk, egemen ve jaja üçü de yıldız oyuncuydu. Dİkkat ediyorum anadolu kulüpleri böyle oyuncularını bonservisi ücreti almadan, yani o oyuncudan para kazanmadan elinden çıkarmıyor demek istediğim bir şekilde o oyuncudan para kazanıyor. Bunun örnekleri ligimizde mevcut.

Biz ise bu oyunculardan bonservis ücreti kazanamadığımız gibi, oyuncuları elimizde dahi tutamıyoruz. Bonservisle sattığımız jaja gibi bir oyuncuyu ise sadece 4.5 m euroya sattık.

Kısacası bu açıdan da yönetimi eleştiriyorum. Gençlerbirliği, kayserispor ve gaziantepspor gibi takımlar ellerindeki oyuncuları ederlerinin çok çok fazlasına satarlarken Trabzonspor ve özellikle bu yönetim niçin bunu beceremiyor?

Yorum

• geçmiş yönetimlere göre en iyi yönetim....zorla kimseyi tutamazsın..adam futbolcunun karakterine guvenıp soyledı dıye eleştıremezsiniz...
                                6.7.sıralarda dolandığımız gunlerı ne çabuk unuttunuz..serafımovskılerle gs ıle berabere kaldımızda mutluluktan uçtugunuz o gunlerı..
                                bu yonetımle hep başa gureştık..hatalar ınsanlara mahsus olsun..bu yonetımde teknık dırektorde hıç değişmesın...

Yorum

Yükleniyor...
                                X