İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren DERDİYOK ve Tolga CİĞERCİ gündemimize gelmişti. Alınsa nasıl olurduk tahmin edin?
Bazı taraftarlarımız Kürt ve PKK'lı gibi söylemlerde bulunmuştu kendisine Eren'in
Karabük'lü Poko ve Traore gibi adamları biz niye bulamıyoruz?
Yıllarca İlhan CAVCAV, Kona gibi, Moşe gibi ucuz ve kaliteli adamları nasıl buldu?
Nokulma, Rodellaga, Lens, Bruma, Scarione, Visca, N'diyae gibi nokta atışı transferleri niye yapamıyoruz?
Ya da aldığımız yabancılar kaliteli de bizim şehirde mi bir şey var*İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim acilen bu faturayı birilerine kesmeli: bana göre bu durumun asıl müsebbibi kurulan scout ekibidir. tarihimizde hiç bir zaman bu kadar yeteneksiz geri zekalı 7-8 adam alınmamıştı.. iho bile en azından mbia-Cavanda-okay-medjani-belkalem getirdi.. bu nedir yaa.. onaziyi kim izlemişte aldırmış, suk a olumlu rapor veren scout üyesi kim? bero ne iş yapar? lige yeni çıkan karaük ön libero-pokoyu bulup alırken bizimkiler hangi ligleri nasıl izlemişlerdir. zilyon kez yazıldı fantezi aramayın bize ndiaye yi alın, nokoulma yı alın rodelaga yı alın, scarioneyi alın, ereni alın, alında alın ama aldığın adam süper ligde oynamış olsun..Amerika ligi Slovakya ligi cart ligi curt liginden adam alınmaz, milli olmayan adam alınmaz, kendi takımından kovulan kadro dışı bırakılan adam alınmaz...
sonuç olarak bu takım devre arası minimum 10-15 milyon Euro transfere harcamalı ve en az 6-7 kişi transfer etmelidir. ama bu işi asla bu scout ekibi yapmamalıdır..devre arası transferleride bu ekip yapacaksa çok net bu takım küme düşer.. bunu gs maçında herkes hissedecek.. gene onazi-yumlu ve suk üçlüsü oynayacaksa gs nin bizi 8-0 veya 9-0 yeneceğini düşünüyorum...
Şimdi Teofilo vardı. İlk geldi 6 ay bu adam topçu mu diye baktık.
Sonraki sezon Bursa hat-trick'i ile başladı sonra leblebi gibi goller atmaya başladı, sonrasında kaçtı gitti. Belki kaçmasa o sene çok daha rahat bir şampiyonluk olacaktı, şike bile yetmeyecekti çalmalarına.
Bruma geldi gs'e, ilk 2 yıl nasıl elden çıkartsak da zararı kurtarsak diye baktılar, bugün nasıl sözleşmesini uzatır da serbest kalma maddesini 30m yaparız diye düşünüyorlar.
F.Tekke yıllarca istenmeyen adam ilan edildi, oraya buraya kiralandı, sonrası malum.
Burak ilk geldiğinde az yuhalanmadı, sonrası malum, hala da dolduramadık eksikliğini.
Cavanda ilk geldi ağzımız açık izledik, sonrasında saldım çayıra mevlam kayıra.
Konstant ilk geldiği maçlarda döktürdü, sonrası her maç kritik hatalar, sorumsuzluklar vs.
M'bia ilk 2-3 maç ağzımızı açık bıraktı, sonrasında Zokora'ya bağladı, hatta belki Hüseyin Cimşir'e bağladı.
Bu örnekler uzar gider. Bunları neden sayıyorum, 2 ay bir futbolcuya iyi transfer kötü transfer demek için yeterli süre değildir. Evet, yeri geldiğinde alırsınız Jaja gibi adam, Mario Gomez, Eren Derdiyok, Tolga Çiğerci çıkar çatır çatır oynar. Ama her futbolcu için bunu bekleyemezsiniz, hele de mali kriterleriniz varsa.
Bu yönetime yönetlik birçok eleştiri olabilir, ama bence en insafsızı transferlere yönelik eleştiri.
Ben takımın işleri tersine çevirebileceğini, futbolcuların gelişim ve adaptasyon süreçlerinin devam ettiğini düşünüyorum. O yüzden sabıra hiç duymadığımız kadar ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 trabzon kökenli kazmalarla sözleşme yenileme
2 cavandayı yollayıp sağ bek almamak
3 1461 gibi bir değeri ne idüğü belirsiz kişileri başkan ve hoca yapmak
4 lucescu deyip 2 kere geldiği halde başarısız olan ersunu getirmek
5 yeni transfer yapıp hala okay aytaç akbaş ve türevlerinin sahada olması
benim aklıma gelenler bunlar.
Fakat hatadan ders almanız lazım
1- Doğru eleştiri
2- Yanlış eleştiri. Cavanda konusunda açıklanmayan (etik olmayan) bir konu var. Yoksa N'Doye'ye bile şans verilen yerde Cavanda'yı, hele de bek yokken, kimse gözden çıkarmazdı. Bu konu açıklansa bu seferde oyuncuyu satamazlardı. Bu şekilde bakmak lazım.
3- Çok doğru eleştiri.
4- Çok yanlış eleştiri. Ersun birinci gelişinde gayet başarılı oldu, şampiyon kadronun temelini attı. İkinci gelişinde ise İHO ile anlaşamadı.
5- Kısmen doğru, kısmen yanlış eleştiri. Yeni transfer yapıldı diye elindeki iyi oyuncuları niye oynatmayalım. Okay bu takımın en gelecek vaad eden adamı. Yumlu, Akbaş dersin anlarım ama Okay (ve hatta Aytaç) bu takımın kaliteli adamları.En son muratt tarafından düzenlendi; 07.10.2016, 18:21.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Karabük maçından beri foruma girmiyorum Trabzonspor haberi okumuyorum staddaki koltuklar hariç hiç bir değişiklik olmamış.
20 gün sonra stad açılacak hesapta ama sponsor ismi belli değil vs. uzar gider.
negatif eleştiri yapmaktan pek hoşlanmam, önce pozitifi görmeyi tercih ederim. şimdide eleştirmek istemiyorum ama artık eleştirecekte halimde kalmadı.
ya futbolcular çok kalitesiz yada takımı sabote ediyorlar. aklıma başka bişey gelmiyor
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHagi haberleri çıkmaya başladı şimdi de umuyorum yalan-uydurma sipariş bir haberdir yoksa sonumuz felaket olur!BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Trabzonspor'un üye sayısı yaklaşık 25.000 kişi...
Peki 60 tl aidatını ödeyip genel kurulda oy hakkı olan üye sayısı kaç sadece 6.285 kişi....
Klübün kendi üyelerinin % 75 'i daha 60 tl aidatını ödeyip takımına sahip çıkmıyor ama iş eleştirmeye gelince maşallah dereden tepeden eksik buluyor.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHagi haberleri çıkmaya başladı şimdi de umuyorum yalan-uydurma sipariş bir haberdir yoksa sonumuz felaket olur!
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha dün a spor da konuştu adam, şu haberleri ciddiye mi alıyorsunuz ya
Gheorghe Hagi, antrenor și conducător de club la FC Viitorul, este dorit la @Trabzonspor! Contract pe 2 ani. 1,5 milioane euro pe an.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak Türkiye olsa ciddiye almayacağım fakat Romanya'da çıkan haberler bu yönde:
Gheorghe Hagi, antrenor și conducător de club la FC Viitorul, este dorit la @Trabzonspor! Contract pe 2 ani. 1,5 milioane euro pe an.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHagi haberleri çıkmaya başladı şimdi de umuyorum yalan-uydurma sipariş bir haberdir yoksa sonumuz felaket olur!İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUydurma haber olduğuna inanıyorum, yönetim bu hamleyi yapmayacaktır.İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha dün a spor da konuştu adam, şu haberleri ciddiye mi alıyorsunuz ya
Haa eğer haber gerçekten doğruysa, o zaman yönetime yapılacak eleştiri, en büyük vaadin olan istikrar, ve sürekli talep ettiğin "sabır" bu çabuk mu bitti ?
Acaba hangi eleştiriyi hakediyorlar, umarım ilkidir. Yok eğer ikincisi ise o zaman çok kötü işte.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi burada yönetime yönelik yapılması gereken eleştiri bu Hagi meselesi ile ilgili açıklama yapılmaması. Çok net bir şekilde yok böyle birşey demiyorsanız, haber doğru demektir.
Haa eğer haber gerçekten doğruysa, o zaman yönetime yapılacak eleştiri, en büyük vaadin olan istikrar, ve sürekli talep ettiğin "sabır" bu çabuk mu bitti ?
Acaba hangi eleştiriyi hakediyorlar, umarım ilkidir. Yok eğer ikincisi ise o zaman çok kötü işte.
Yorum
Yorum