Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• IHO'ya kulüpten 740.000TL'lik çıkış yapmışlar alacakları için. Utanmaz adam. Hırsız adam.

Yorum

• Bu adam ilk başkan olduğunda Namaz dedi Allah dedi. Kumar masalarında görüldü kulübü soydu gidiyor. Dünyanın en boş adamı olup da bu kadar yüksek makama gelenler sıralamasını yapsak IHO 1. olur.

Babasından dedesinden kalan topraklara sahip olmasının dışında başka hiçbir özelliği yok. Üstelik kör cahil

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        IHO'ya kulüpten 740.000TL'lik çıkış yapmışlar alacakları için. Utanmaz adam. Hırsız adam.
        Alacaklarını ödemezsek sözleşmesini feshetmez mi bu İHO

Yorum

• Gideceksiniz.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alacaklarını ödemezsek sözleşmesini feshetmez mi bu İHO
            Ne feshetmesi FIFA'ya gider beni mağdur ettiler diye
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Constant piyasası olan bir oyuncu en kotu 1 milyon ederdi. Devre arasina da bikac ay var, takim zaten iddalı degil. Bunlar secimden once koparabildiklerini koparma derdinde Ben size diyim.

Kimse beni bu 2 milyon euronun tamaminin constanta gittiğine inandiramaz.

Siyaseti karistirmiyim diyorum da ya neyse sonra biz konuşunca kotu oluyoruz.

Halkin adami iho! Helal olsun. Halkin dilinden anlıyor. Bize Boyle insanlar Lazim. İnşallah klubu ve ülkeyi capulculara birakmicaz!

Yorum

• UEFA gelirlerine geçici olarak el konulan Trabzonspor, 2016 yılının ilk denetimine kadar kriterleri yerine getirmezse ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacak.

Finansal Kontrol Birimi tarafından yapılan takip neticesinde Trabzonspor’un bazı yabancı oyuncularına yaptığı ödemelerin şikayet konusu olmasından, yani mali sorumlulukların yerine getirilmemesinden söz edilerek, UEFA gelirlerinin geçici olarak dondurulduğu bildirildi.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Trabzonspor UEFA dan hangi gelirleri elde ediyorki donduruldu yaziyor? Bunu anlamadim. UEFA dan zaten elendik...Bu konuda aciklama yapabilirsen sevinirim..

Bu mali tablo ile seneye kesin avrupaya hak kazansakta gidemeyiz....Maalesef...
                  TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Baskan sifatiyla orada bulunan sifatsiz bir kisisin malesef. Senin geldigin gun sevindigim icin kendimden utaniyorum gercekten. Kulubu batirmak icin elinden geleni ardina koymayan, beceriksiz, basiretsiz, is bilmez birisin.

Sana baskan diyenin akil noksanligi yasadigini dusunuyorum. Forum kurallarinda Trabzonspor baskanina hakaret edilmez deniyor. Lakin bu sahisin bu gorevi laik bir sekilde yaptigina sahit olursaniz ozaman baskana hakaret edilmez olarak degistirin lutfen.

Allah korkusu yok.
                    Trabzon sehir olarak agirligini koyamiyor.
                    Kulup elden gidiyor ama kimsenin umurunda degil.
                    Ben sampiyonluk gormesem de olur bundan sonra, yeter ki kulup adam gibi yonetilsin adam gibi top oynasin ve adaletten yoksun olmasin.
                    Avrupaya katilsak her sezon bize yeter. Sampiyon olsan ne yazar bu ulkede.

Yorum

• Şike ile mücadele edeceğim diye başa gelen Hacıosmanoğlu....

Şike ile Başkan olmaya çalışıyor......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şike ile mücadele edeceğim diye başa gelen Hacıosmanoğlu....

Şike ile Başkan olmaya çalışıyor......
                        Sözün bittiği yer
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Costant'ın yaptığı açıklanaları okudunuz mu? İHO yönetiminin özeti gibi resmen.

Anlıyoruz ki iş transfer yapmakla bitmiyor. Kulüp yönetmek başka bir şey. Yıllarımıza, paramıza umutlarımıza yazık oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• uefadan da men yedik.. ihonun sayısız rezaletinin son perdesi.. daha ne olabilir ki demem bir daha..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• iho nun tek hedefi kaldi bizi ptt düsürüp orada sampiyon olmak sonra onu destekliyen yarasalar ne kadar Büyük Baskan oldugunu yazacak.
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İHO TS tarihine kötü imajla geçmiş tek başkandır.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X