Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu ana kadar aldıkları adamlar, en azından kâğıt üstünde iyi.
    YEDERLİ olmasa da iyi transferler yaptılar.

Nadir doğru şeyler yapıyorlar, görmezden gelme lüksümüz yok.
    Fakat Trabzonspor'un transfer yaparak veya kadroyu yıldızlarla doldurarak şampiyon olabilme ihtimali yok.
    Olsa ligin açık ara en iyi kadrosu olan 1996 senesinde olurdu.
    Çalınan şampiyonluk kupasını geri alabilmek, 5 kez arka arkaya şampiyon olabilmek ile eşdeğer bence.
    Durum her geçen gün zorlaşıyor ama kupa da her geçen gün daha değerli bir hale geliyor.

Yorum

• Ya beyler geçti artık o 11 tane trabzonlunun şampiyon olabileceği kadrolar.Olsa da bakın daha Mustafa Reşit Akçay bile yusufu oynatmıyor.yani yürek ister o iş biraz hele bizim gibi sabırsız bir halkla bu işler çok zor.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu ana kadar aldıkları adamlar, en azından kâğıt üstünde iyi.
        YEDERLİ olmasa da iyi transferler yaptılar.

Nadir doğru şeyler yapıyorlar, görmezden gelme lüksümüz yok.
        Hocam, bu nadir doğrular sanki sus payı gibi!...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Yönetimdeki abilerime sesleniyorum.Şimdi öyle yazılan şeyler görüyorum ki sanki anlamam gereken şu: ya AKP li olacağım ya da Trabzonsporlu.Sizce bu doğru bir şey mi?Yani başbakanı çok sevmeme rağmen açıklamasına ben de sinirlendim.Ama her fenerbahçeli gibi o da fanatik, gözü dönmüş ne yapabilirim.Yani Trabzonsporluyum diye oyumu mu değiştireceğim.Siyaset ve spor bu kadar iç içe girmemeli bence.

Yorum

• İlk olarak kemal6794 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetimdeki abilerime sesleniyorum.Şimdi öyle yazılan şeyler görüyorum ki sanki anlamam gereken şu: ya AKP li olacağım ya da Trabzonsporlu.Sizce bu doğru bir şey mi?Yani başbakanı çok sevmeme rağmen açıklamasına ben de sinirlendim.Ama her fenerbahçeli gibi o da fanatik, gözü dönmüş ne yapabilirim.Yani Trabzonsporluyum diye oyumu mu değiştireceğim.Siyaset ve spor bu kadar iç içe girmemeli bence.
            Değerli kardeşim... Bugün başbakanı destekliyor olabilirsin ama şunu asla unutma! Sen doğmadan evvel senin yaşındaki bizlerin bir çoğu oylarını Özal'a dolayısıyle Anap'a veriyordu. Ne oldu? anap yok şimdi moda Ak parti. Ama Trabzonspor o zamanda vardı şimdide var.

Siyaset ve spor'u bu kadar içiçe biz getirmedik. Başbakan ısrarla yargıda olan bir dava hakkında fikirler beyan ederek mesajlar veriyor bir yerlere. Haliyle bu doğru değil.İşine gelince yargıda olan bir dava hakkında konuşmak dıoğru olmaz diyeceksin, işine gelmeyince kurumlarla kişileri ayıralım deyip kupa şikecilerde kalsın diyeceksin. Böyle riyakarlık olmaz... Hiç karışma yargıda zaten bu konu sana ne başbakanın işi mi bu?

Çok basit bir oyun olan futbolda sen adaleti tahsis etmezsen fanatik partilide olsan dürüstlüğüne inanmadığın bir adam anasıl oy vereceksin? Bizim hakkımız yenmiş ama onun umrunda değil. Biz iki senedir neler çekiyoruz acaba başbakan biliyor mu? En çok zorumuza gidende bizi yok sayması. Trabzonspor'u yok sayıyor yahu! Mesele bu kadar basit...

Sözün özü Trabzonsporluysan oyunuda değiştireceksin, başbakana verdiysende vermeyeceksin. Trabzonda ak parti oyları ve diğer partilere oy çıkmazsa oyların %50'si yansa o kupa o gece Trabzon'a gelir...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• şu bir gerçek ki;

CHP=Kemal Kılıçdaroğlu
              MHP=Devlet Bahçeli
              AKP=Recep Tayyip Erdoğan

algısı var ve ama şöylede ayrıntı var ki;

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı=Recep Tayyip Erdoğan

bu nedenle Radikalin haberinde olduğu gibi sadece Trabzonspor değil diğer klüplerinde duruşu mevzu T.C Başbakanı olunca siyasi parti başkanlarına göre farklılık arzetmekte. T.C Başbakanlık Kurumuna resmi siteden cevap veren var mı? ya da verilir mi? bilmem ama bu noktada bir cevap verilecekse bunu önce Trabzonspor yapmalıdır veya resmi siteden cevap vermesede eylem ve söylemlerindeki yanlış tutumları bir şekilde Başbakanlık Kurumuna aktarmalıdır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İbrahim Hacıosmanoğlu Salı akşamı 21:30'da TGRT Haber'e konuk olacak...
                eyvah
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Deneme amaci ile tapatalk ile gonderilmistir

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Yorum

• Başbakan her alanda çok güçlü. Başkan da bunun farkında. Mücadele top yekün Trabzon şehri ile yapılmadığı müddetçe başarıya ulaşmamız zor. Ama yine de başkanımız biraz daha sesini yükseltmeli bu kadar da sessiz olmaması gerekir...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu bir gerçek ki;

CHP=Kemal Kılıçdaroğlu
                      MHP=Devlet Bahçeli
                      AKP=Recep Tayyip Erdoğan

algısı var ve ama şöylede ayrıntı var ki;

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı=Recep Tayyip Erdoğan

bu nedenle Radikalin haberinde olduğu gibi sadece Trabzonspor değil diğer klüplerinde duruşu mevzu T.C Başbakanı olunca siyasi parti başkanlarına göre farklılık arzetmekte. T.C Başbakanlık Kurumuna resmi siteden cevap veren var mı? ya da verilir mi? bilmem ama bu noktada bir cevap verilecekse bunu önce Trabzonspor yapmalıdır veya resmi siteden cevap vermesede eylem ve söylemlerindeki yanlış tutumları bir şekilde Başbakanlık Kurumuna aktarmalıdır.

Trabzonsporun RTE nin aciklamalari ile ilgili HERHANGI bir aciklamasi/tepkisi oldumu sike sürecinde ?

Sadri Senerde gidip konusup kimseyle birsey paylasmiyordu. Neler döndügünü ordan burdan ögreniyorduk.
                      En son sanatik tarafından düzenlendi; 29.07.2013, 02:27.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar
                        Ben onu hatırlattığımda bazı arkadaşlar; "Başkan'ın konuşması da icraattır lan!" diye fena halde höykürmüşlerdi.

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fakat Trabzonspor'un transfer yaparak veya kadroyu yıldızlarla doldurarak şampiyon olabilme ihtimali yok.
                        Olsa ligin açık ara en iyi kadrosu olan 1996 senesinde olurdu.
                        Çalınan şampiyonluk kupasını geri alabilmek, 5 kez arka arkaya şampiyon olabilmek ile eşdeğer bence.
                        Durum her geçen gün zorlaşıyor ama kupa da her geçen gün daha değerli bir hale geliyor.
                        Kupa için mücadele sadece tarafımızı belli etme açısından önemli. O kupa bize hiçbir zaman verilmeyecek.
                        İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam, bu nadir doğrular sanki sus payı gibi!...
                        Ne tuhaf bana da öyle geliyor.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporun RTE nin aciklamalari ile ilgili HERHANGI bir aciklamasi/tepkisi oldumu sike sürecinde ?

Sadri Senerde gidip konusup kimseyle birsey paylasmiyordu. Neler döndügünü ordan burdan ögreniyorduk.
                          şimdiye kadar olmadı işte bende aynı şeyi söylüyorum ancak soru şu;

-Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına bir klüp resmi sitesinden cevap verebilir mi?

Yorum

• ibrahim hacıosmanoğlu

kazlıçeşme de siyasete gireceğinin sinyalini verdi.

Trabzonspor'u çok iyi kullandı

tebrikler.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• başkan çok televizyona çıkıyor.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başkan büyük oynuyor....

Ya Trabzonspor tarihinin en büyük yalaması olacak ya da efsane başkanı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X