Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimsenin cinsel tercihine, inanç tercihine, doğruluk karinesine karışılmayacağı gibi karakter seçimine de karışılmaz tabii! Delikanlı da olursun, başka bir şey de olursun değil mi Hacıosman ve Erdoğan? Al gülüm ver gülüm, oh ne güzel dünya, ye kebabı iç şarabı oğlum, salla gerisini!
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu yazdıkların şakaysa hiç komik değil, ölen yaralanan o insanlara büyük saygısızlık en başta. Ciddi ise Allah akıl fikir versin.
      Kinaye yapıyordur yoksa aksi insanlık dışı bir yorum olur.
      https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kinaye yapıyordur yoksa aksi insanlık dışı bir yorum olur.
        buda bir şeymi tiwitterda vatandaşlık görevlerinden biride akp olmaktır diyen Trabzonsporlular gördüm..her gün onları engellemekten yoruldum.

Yorum

• yalakalık oyle bir boyuta geldiki bizim şaka yada kinaye diyebileceğimiz sözler aslında ciddi ciddi yazılıor..biz her ne kadar insan onurunun bu kadar aşağılanmasına kabullenmesekte gerçek

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hahaha Stockholm sendromuna tutulmuşuz...

Devam devam...
            Bunun yanısıra bazılarında Asperger Sendromu da var. Allah şifa versin.

Yorum

• Doğruya ne hacet

Yorum

• bu ne iştir yahu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• samimiyet buraya kadar
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bir iki transfer daha yaptık mı her şey unutulur; "... hataydı ama...","... ben de eleştirdim ama..."diye başlayan yorumlar gırla gider.

Yorum

• Bu IHO da oturdu kucağa zaten hiç kalmamistiki
                      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Başkanın savunulacak bir tarafı kalmadı.ya herkese aynı tepkıyı vereceksın yada susacaksın.çıkıp delıkanlı gıbı açıklama yapın.yemıyorsa aralık ayında uzayın.

Yorum

• İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya şu haberi eleştiremiyorsun en çok koyan o ne deseler haklılar. Utanıyorum artık

Yorum

• Muhalefetin açıklamalarına karşı resi açıklama yap, başbakan açıklama yaparsa '' Yolumuza çıkan birşey yok '' dersen eğer kendi topuğuna değil kafana sıkmış olursun. Yakışmadı başkana...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhalefetin açıklamalarına karşı resi açıklama yap, başbakan açıklama yaparsa '' Yolumuza çıkan birşey yok '' dersen eğer kendi topuğuna değil kafana sıkmış olursun. Yakışmadı başkana...
                              O baskanin yaninda olmak bizlere yakisiyor mu acaba?
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bela okusam bir dert küfretsem başka bir dert elimden gelen tek şey şu mübarek günlerde sadece Trabzonspor taraftarı olarak bizi bu hallere düşürenlere hakkım haram zıkkım olsun (iho, Tayyip, Kılıçtaroğlu, Bahçeli vs.....) kimse yanlış anlamasın ama artık ben aziz yıldırımada kızmıyorum böylelerinin yönettiği bir ülkede aziz gibi insanları suçlamak haksızlık olur böyle yöneticiler varken aziz gibiler her zaman olacak. Ve tabiki Trabzonsporumuzu siyasete, güce, paraya peşkeş çeken başkan ve yöneticilerde. Ne yazıkki artık bu Trabzonspor bizim Trabzonsporumuz değil. Trabzonsporun tüm değerlerinin üzerine basılıp sigara izmariti gibi ezildi
                                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

Yükleniyor...
                                X