Kimsenin cinsel tercihine, inanç tercihine, doğruluk karinesine karışılmayacağı gibi karakter seçimine de karışılmaz tabii! Delikanlı da olursun, başka bir şey de olursun değil mi Hacıosman ve Erdoğan? Al gülüm ver gülüm, oh ne güzel dünya, ye kebabı iç şarabı oğlum, salla gerisini!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yazdıkların şakaysa hiç komik değil, ölen yaralanan o insanlara büyük saygısızlık en başta. Ciddi ise Allah akıl fikir versin.
Yorum
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKinaye yapıyordur yoksa aksi insanlık dışı bir yorum olur.
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha Stockholm sendromuna tutulmuşuz...
Devam devam...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Muhalefetin açıklamalarına karşı resi açıklama yap, başbakan açıklama yaparsa '' Yolumuza çıkan birşey yok '' dersen eğer kendi topuğuna değil kafana sıkmış olursun. Yakışmadı başkana...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhalefetin açıklamalarına karşı resi açıklama yap, başbakan açıklama yaparsa '' Yolumuza çıkan birşey yok '' dersen eğer kendi topuğuna değil kafana sıkmış olursun. Yakışmadı başkana...insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Bela okusam bir dert küfretsem başka bir dert elimden gelen tek şey şu mübarek günlerde sadece Trabzonspor taraftarı olarak bizi bu hallere düşürenlere hakkım haram zıkkım olsun (iho, Tayyip, Kılıçtaroğlu, Bahçeli vs.....) kimse yanlış anlamasın ama artık ben aziz yıldırımada kızmıyorum böylelerinin yönettiği bir ülkede aziz gibi insanları suçlamak haksızlık olur böyle yöneticiler varken aziz gibiler her zaman olacak. Ve tabiki Trabzonsporumuzu siyasete, güce, paraya peşkeş çeken başkan ve yöneticilerde. Ne yazıkki artık bu Trabzonspor bizim Trabzonsporumuz değil. Trabzonsporun tüm değerlerinin üzerine basılıp sigara izmariti gibi ezildiDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
Yorum