Mehmet Ali Yılmaz döneminde kaç defa 2. olmuşuz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep ikinci oluyorduk zaten ( MAY )
M.Ali YILMAZ
Baskanlik yaptigi yil : Derecemiz :
1982-83 2.
1983-84 1.
1984-85 3.
1985-86 7.
1986-87 4.
1987-88 6.
1989-90 3.
1990-91 3.
1991-92 4.
1997-98 3.
1998-99 4.
1999-00 6.İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Yılmaz döneminde kaç defa 2. olmuşuz?
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm bu yılların ortalamasını alırsak sıralamadaki durum 3,8 yapıyor..
Şimdi bu tabloya bakarak ilk 4 bizim için başarıdır diyen yöneticimiz doğru mu söylemiş yanlış mı söylemiş?
Gerçekten bazı arkadaşlar kendisine hizmet edilmeyi hakediyormu sormak lazım....
Bir dikili ağacı olmayan Özkan Sümerle.... Trabzon' a onlarca tesis kazandıran Mehmet Ali Yılmazı aynı kefeye koymak....
Ofspora o kadar güzel tesis yaptıki.... Diğer ilçelere de...
Hiç mi Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitmediniz...
1 Şampiyonluk
2 Türkiye kupası
1 Cumhurbaşkanlığı kupası
1 başbakanlık kupası...
Onlarca Avrupa maçı...............
Bunları nasıl görmüyorsunuz...
Kör gözler görsün artık....
Sağır kulaklar duysun artık......
Daha nasıl hizmet edecekler size anlamıyorum...
Size yaranmak için ne yapmak lazım....
Nasıl bir başkan olmak....
Anladım mevvcut yönetimi arkadan vuracak , yıldız arayanlar gökyüzüne baksın diyecek.... 3. 4. olmayı başarı sayacak adamlar mı lazım bize.....
Evet evet bize hgerçekten hakeden değil bize layık olan ufku dar adamlar lazım...
Fazlası değil....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçte fena değil..... Trabzonspor tarihinde Faruk Özak hariç hangisinin daha bir ortalaması var söylermisiniz.....
Gerçekten bazı arkadaşlar kendisine hizmet edilmeyi hakediyormu sormak lazım....
Bir dikili ağacı olmayan Özkan Sümerle.... Trabzon' a onlarca tesis kazandıran Mehmet Ali Yılmazı aynı kefeye koymak....
Ofspora o kadar güzel tesis yaptıki.... Diğer ilçelere de...
Hiç mi Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitmediniz...
1 Şampiyonluk
2 Türkiye kupası
1 Cumhurbaşkanlığı kupası
1 başbakanlık kupası...
Onlarca Avrupa maçı...............
Bunları nasıl görmüyorsunuz...
Kör gözler görsün artık....
Sağır kulaklar duysun artık......
Daha nasıl hizmet edecekler size anlamıyorum...
Size yaranmak için ne yapmak lazım....
Nasıl bir başkan olmak....
Anladım mevvcut yönetimi arkadan vuracak , yıldız arayanlar gökyüzüne baksın diyecek.... 3. 4. olmayı başarı sayacak adamlar mı lazım bize.....
Evet evet bize hgerçekten hakeden değil bize layık olan ufku dar adamlar lazım...
Fazlası değil....
Yorum
-
Mesela kongre kaybettikten 1 saat sonra yetkileri düşmüş adamlarına kendi adına çekler kestirmek gibi..
Kulübü kendine borçlu göstermek ve bunlara dayanarak temlik koydurtmak ve icraya vermek gibi..
Mahkemece alınan karar gereği 3 küsür milyon lira tazminat ödemeye ve şikayetçi olunması halinde sahtecilik suçlamasıyla hapis yatması gündeme geldiğinde araya hatırlı kişiler koyarak temlikleri kaldırması gibi..
Bunları hatırlıyorum ben.. Başka hatırlayan var mı?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
- ''Bu yıl içinde az oyuncu alacağımızı söylemiştik. Eksik mevkilere kulübün imkanları, hocanın istekleri doğrultusunda yapıldı."
Razundara Tjikuzu, Engin Baytar, Zafer Yelen, Ferhat Öztorun, Drago Gabric ve Ömer Aysan,...
Demek ki 6 yeni transfer Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'na göre az transfer oluyor!
Peki bu saydigim oyuncularin 4'ü hoca gelmeden alinmisti,...bu oyuncular nasil "hocanin istekleri dogrultusunda" transfer edilmis oluyorlar?
Hangi hocanin istekleri dogrultusunda siz transferleri yaptiniz? Trabzonspor'un hocasi kim?
Yorum
-
- ''Taraftarımızın arzusu da, Fatih Tekke'yi kadromuza katmamız yönünde. Ocak ayı ara transfer döneminde, bu futbolcuyla bir kez daha görüşeceğiz.''
"Biz Fatih Tekke'yi istiyoruz, Fatih'i kadromuza katacagiz." diyemiyorsunuz,...sadece "taraftarımızın arzusu" oldugu icin görüseceksiniz, tipki sezon basinda görüstügünüz gibi...
Yorum
-
Mehmet, bu adamlar kadar kendi kararlarını müdafadan aciz topluluk zor görünür....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Faik beyin yorumlarında nano miliyetçilik seziyorum( sanırım kendi Of'lu, MAY da).
Mehmet Ali Yılmaz'ı başarısızlıklarından çok gittikten sonra düşmanmışcasına Trabzonspor'u batırmaya uğraşmasından dolayı istemiyorum ve benim gibi düşünen çok taraftarın olduğunu düşünüyorum.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
Yorum