Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şİke olayında süreci iyi yönetemedi hala da yönetemiyor.Adamlar bizi aldılar etik kurulundan girdiler, pfdk tan çıktılar.Trabzonspor suçlu oldu.

Yönetim nerede....Yazıklar olsun....Artık yeter

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• mahmut özgeneri destekledin: herif arkamızdan kuyu kazmış,ana avrat dümdüz gitmiş telefon konuşmalarında. rezil olmanla kaldın aydınları destekledin: herif 3 temmuzdan berif fenerbahçe için çalıştıve tüydü gitti. tüpçüyü destekledin: o da fener için türkk futbolunu batırmaya devam ediyor... Trabzonspor tarihinin en beceriksiz ve basiretsiz başkanısın!!!!

Yorum

• Sadri Şener " ne olduğunu anlayamıyorum " diyordun...

Şimdi anladınmı ne olduğunu......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kazma herif ! Gittin tüpçüyü destekledin ! Neymişte sürecin içindeymiş 3 tane adamını sokmuş tff'ye ! Defol git şu kulüpten !
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Erman Toroğlu " sapını ancak verirler " dediğinde bazı arkadaşlar çok kızmıştı....

Bu başkan sapını bile alamadı...

derhal istifa etmeli..... sadece tüpçüyü desteklemesi bile yeter defolup gitmesi için....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ligden çekilin. Yapamıyorsanız çekin gidin Trabzonsporumun başından!

Yorum

• Yazık ya yazık. Koca Trabzonspor camiası şikecilere destek vermiş bir başkanı,yönetimi bile kulüpten kovamıyor. Yazııık yazık ! Acziyetin de bu kadarı.

Tabi kulüp kalıpsız insanlarla dolmuşken normaldir bunlar.

Yorum

• faruk özak'ın elinden tutup getirdiği başkanla bu kadar olur ...

trabzonsporu bu duruma düşürenler kulübü her yerinden ele geçirmiş kan emici oy kölesi kimselerdir...
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• tamam sadri şener bu davada yanlışları yok mu var..
                    ama şuda var hem fenerlilerle uğraştı hem içerdekilerle..
                    o içerdekiler kim mi?
                    of'lu gurubu...
                    onların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz..
                    bunuda unutmayın.o pis ellerini bir çekemediler şu kulupten..
                    tonyalı-oflu çatışması var trabzonda bu hiç aklınıza geldimi..
                    fenerin bayan voleybol takımına bakın sponsoru kim..
                    ve sahipsiz,sponsorsuz basket takımımızı aklınıza getirin..
                    ve herşeyi dsadri şeneri üstüne yıkmayın...

Yorum

• trabzonspor yönetiminin referans noktası trabzon-trabzonspor taraftarı olsaydı şike sürecinde böylesi savruk,sürekli değişen ruh halleri,tutarsızlık,ne istediğini bilememe pozisyonlarına düşmeyecekti.trabzonspor yönetimi ipleri dışarıda bir yönetimdi ve bu süreçte ipleri tutanların lafıyla hareket ettiler ve sonuç rezalettir.bu sonuçtan sonra şimdi ipleri elinde tutanlar deşifre olmama derdine düşmüştür.ne de olsa 2013 geliyor.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• adama fazla yüklenmek bence haksızlıktır antalyadaki kulis çalışmalarında dik durdu bunuda iyi anlayın lütfen. ha unutmadan şunu söyliğim mehmet ali aydınlar döneminde sadri şener ve yıldırım demirören çok etkinlerdi ve o zaman kupa trabzona gelecekti ve demirörende bunu biliyordu hatta bu kararlar öncedende alınmıştı ama mehmet ali aydınların birilerinin zorlamalarıyla istifa etmesi herşeyi değiştirdi

sadri şenerde demiröreni bu yüzden destekledi ama aklı kurumların başına kan emicilerin gelebileceğine ve demirörenin ne kadar karektersiz biri olabileciğini öngörmedi.

Yorum

• Sadri Şener ve yönetim bu şike sürecini maalesef idare edememiştir. Üstüne bu sene berbat bir takım yarattılar, Şampiyonlar Ligi'nden gelen para savruldu. Bu sene tümüyle kayıp oldu bence artık Şener bırakmalı, yerine işi götürebilecek güçlü başkan ve yöneticiler seçilmeli. Fener'e bakıyorsun yönetimde Ali Koç,Nihat Özdemir, Galatasaray'a bakıyorsun tüm yöneticiler birbirinden güçlü, zengin. Bizim yönetim çok zayıf kalıyor, sonra da Sadri Başkan çıkıp "biz aciziz, beceremiyoruz" diye çıkıp nutuk atıyor. Nutuk atacağına bırak da düzgün insanların önünü açıver.

Yorum

• İlk olarak oguz_hami_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener ve yönetim bu şike sürecini maalesef idare edememiştir. Üstüne bu sene berbat bir takım yarattılar, Şampiyonlar Ligi'nden gelen para savruldu. Bu sene tümüyle kayıp oldu bence artık Şener bırakmalı, yerine işi götürebilecek güçlü başkan ve yöneticiler seçilmeli. Fener'e bakıyorsun yönetimde Ali Koç,Nihat Özdemir, Galatasaray'a bakıyorsun tüm yöneticiler birbirinden güçlü, zengin. Bizim yönetim çok zayıf kalıyor, sonra da Sadri Başkan çıkıp "biz aciziz, beceremiyoruz" diye çıkıp nutuk atıyor. Nutuk atacağına bırak da düzgün insanların önünü açıver.

bi sus arkadas bizde farkındayız ne yapalım şimdi yönetim istifamı etsin bence gayet de iyi yönetiyorlar boşuna nefes tüketmeyin güçsüz kaldı yok yönetimin adam ilk mesajında direk olumsuzluk bıktık ya bu provakötörlerden fırsat bildiler bidaki seçimlere katılıcak bir yöneticinin akrabası kesin hepinizi den tiksiniyorum lanet olsun size

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bi sus arkadas bizde farkındayız ne yapalım şimdi yönetim istifamı etsin bence gayet de iyi yönetiyorlar boşuna nefes tüketmeyin güçsüz kaldı yok yönetimin adam ilk mesajında direk olumsuzluk bıktık ya bu provakötörlerden fırsat bildiler bidaki seçimlere katılıcak bir yöneticinin akrabası kesin hepinizi den tiksiniyorum lanet olsun size
                              Kardeşim bu gün bu duruma düşüşümüzün sorumlusu ben miyim, Trabzonspor taraftarı mı? Yazıklar olsun, eleştiriye bile tahammül yok. Selçuk-Engin-Egemen bugün 20 milyon Avro, bedavaya kaptırıyoz yerine iş yapamayan topçular getiriliyor taraftar yine acı çekiyor. At sahibine göre kişner diye bir laf var, güçlü yönetimin olsa şimdiye 1000 kere çözülmüştü şike olayı. Daha da konuşmuyom yönetimle ilgili o kadar beğeniyorsanız tekrar seçin.

Yorum

• Şike süreci sonlandı arkadaşlar. Hiçbirşey olmadan bitirdiler. Artık beklemeye gerek yok. Yönetimin gitme vakti gelmiştir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X