Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Önemli Bir Uyarı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önemli Bir Uyarı

Yeni Sezon Öncesi Önemli Bir Uyarı

Sevgili üyelerimiz, bildiğiniz üzere Süper Lig 2009-2010 sezonu bu haftasonu başlıyor. Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran LigTV ,maç görüntülerinin internette yayınlanması halinde bu yayını yapan kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunma yetkisine sahip.

BMN'yi zor durumda bırakmamak için , üyelerimizden forumda maç linki paylaşmamalarını ve link için foruma mesaj göndermemelerini rica ediyoruz. Bütün üyelerimizden bu konuyla ilgili olarak azami derecede hassasiyet bekliyoruz.

Bu kurala uymayan üyeler hakkında cezai işlem yapılacaktır.

Saygılarımızla

BMN Yönetim Kurulu

BMN açısından bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum.. Üyelerimiz buna dikkat edecektir inşAllah.

En güzeli gidip cafede kalabalık bir grupla coşkulu bir şekilde maç izlemek.. Ya da olmadı evinize Digitürk alın rahatlayın..
    En son AdemS tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 21:26.

Yorum

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda uyum sağlanacaktır
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BMN açısından bir sorun çıkacağını pek sanmıyorum.. Üyelerimiz buna dikkat edecektir inşAllah.

En güzeli gidip cafede kalabalık bir grupla coşkulu bir şekilde maç izlemek.. Ya da olmadı evinize Digitürk alın rahatlayın..
        Tribünde izlemeyi tercih ederim
        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

Cezai işlem uygulamadan önce kesinlikle bir uyarı daha yapılmayacaktır.

Bu konuda çok titiz davranacağız.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

o zaman bütün üyelerde daha önce oldugu gibi bu kurallarıda göz önünde bulundurup uyacaklardır

Yorum

benden yana problem olmaz...

Yorum

Ben diyorum ki bu işin önüne geçemeyecez zaten lig tv dende nefret ediyoruz gelin buna bir kısa yok koyalım ve şöyle yapalım.

Link isteyenler maç başlığına gelsin Ya Fındığı olan var mı acil lazım özelden bana ulaşırsa çok memlun olurum acil fındık desin bunu da diğer üyeler anlasın linkler ortalıkda gezmesin.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Ne zaman link verdikki..Bu forumun linkle işi olmaz..Anladın mı Lig Tv..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben diyorum ki bu işin önüne geçemeyecez zaten lig tv dende nefret ediyoruz gelin buna bir kısa yok koyalım ve şöyle yapalım.

Link isteyenler maç başlığına gelsin Ya Fındığı olan var mı acil lazım özelden bana ulaşırsa çok memlun olurum acil fındık desin bunu da diğer üyeler anlasın linkler ortalıkda gezmesin.
                    ççç ççç

Fındık istiyorum
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribünde izlemeyi tercih ederim
                      Trabzonda olduğun zaman öyle tabii ki Ya da Trabzonspor bulunduğumuz vilayete gelirse..

Yorum

Emirhan abi bu yaştan sonra fındıkçı mı yapacaksın bizi

Yorum

Allahtan öyle bir derdim yok Digitürk var kombine de cuma günü elimde olur ohh

Yorum

Biz uyarımızı yapıyoruz. Maç günü link isteme, link imâsında bulunma vb. davranışların cezası kurallar ne ise ona göre uygulayacağız.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz uyarımızı yapıyoruz. Maç günü link isteme, link imâsında bulunma vb. davranışların cezası kurallar ne ise ona göre uygulayacağız.
                              Tamam pardon sadece bir öneriydi
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X