Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Önemli Bir Uyarı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

findiklar

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben diyorum ki bu işin önüne geçemeyecez zaten lig tv dende nefret ediyoruz gelin buna bir kısa yok koyalım ve şöyle yapalım.

Link isteyenler maç başlığına gelsin Ya Fındığı olan var mı acil lazım özelden bana ulaşırsa çok memlun olurum acil fındık desin bunu da diğer üyeler anlasın linkler ortalıkda gezmesin.
    findik isi hosuma gitti, gecen senenin findiklarini toplamak istiyordum ama bulamadim...
    3 büyük takim vardir, birde en büyük takim vardir /bordo-mavi/

Yorum

Fındık, ilaç, hap, zart, zurt...
      Hepimiz BMN'yi seviyorsak, ona göre davranacağız değil mi.
      Bu konuda hassasum(z)
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

Benden yana da bir problem çıkmaz.

Zaten maç saatlerinde Bmn de olmuyorum.

Yorum

maça gidebilen maça gitsin ekrandan değil tribünden destek olalım
          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

Yasaksa yasaktır. Siteye gelecek cezalar hepimiz içinde geçerlidir zaten.
            Bu sitede bunu yapacak insan veya üye bana göre yoktur. Ama yinede dikkatli olalım.
            Ne olur ne olmaz.
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

Kuralla Uymak Zorundayiz Ve Uyacagiz

Yorum

Başlık yukarı, başlık yukarı

Görmeyen kalmasın...

Yorum

Insallah böyle bir sorun ile karsilasmayiz...

Ayrica Gol Görüntülerini LigTv'nin Sitesinden izleme imkanimiz var..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

kurallar çiğnenmek içindir
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Bence esprisini dahi yapmasın Uğur.

Bu arada Foruma üye herkes bu kuralı okumuş ve kabul etmiş sayılmaktadır arkadaşlar.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonda olduğun zaman öyle tabii ki Ya da Trabzonspor bulunduğumuz vilayete gelirse..
                        TrabzonSpor hangi vilayete giderse biz oradayız Haftasonu Sivas'ta olacağımız gibi...
                        En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 20:20.
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence esprisini dahi yapmasın Uğur.

Bu arada Foruma üye herkes bu kuralı okumuş ve kabul etmiş sayılmaktadır arkadaşlar.
                          Bu konuya dikkat edelim arkadaşlar!!!
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

ben zaten mac gunlerı forumda olmam ..macı lınkten ızlesem bıle kımseye verme zahmetınde bulunacak zamanım olmaz ........
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

^^^^^^^^^^
                              İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni Sezon Öncesi Önemli Bir Uyarı

Sevgili üyelerimiz, bildiğiniz üzere Süper Lig 2009-2010 sezonu bu haftasonu başlıyor. Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran LigTV ,maç görüntülerinin internette yayınlanması halinde bu yayını yapan kişi veya kişiler hakkında suç duyurusunda bulunma yetkisine sahip.

BMN'yi zor durumda bırakmamak için , üyelerimizden forumda maç linki paylaşmamalarını ve link için foruma mesaj göndermemelerini rica ediyoruz. Bütün üyelerimizden bu konuyla ilgili olarak azami derecede hassasiyet bekliyoruz.

Bu kurala uymayan üyeler hakkında cezai işlem yapılacaktır.

Saygılarımızla

BMN Yönetim Kurulu
                              En son antagonist tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 15:18.

Yorum

Bu akşam Avrupa Ligi mücadeleleri var ve bu konu önemli, unutulmamalı...
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X