Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MEKANIMIZIN FOTOGRAFLARI

Yorum

• Bİrazdan ben Çikicam evde deİlİm net'deyİm sÜrem azaliyor fatİh İle uĞur kardeŞlerİm baŞliĞin lİnkİnİ sÜreklİ gÜncel baŞliklara koyun !!!!! Tamam kardeŞlerİm
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Arkadaşlar

TRABZONSPOR'UMUZUN AVRUPA LİGİ PLAYOFF İLK MAÇI FRANSANIN GÜÇLÜ TEMSİLCİLERİNDEN TOULOUSE İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Takımızı stadda olamasakta BMN AİLESİ olarak bildiğimiz gibi BİZE HER YER TRABZON olduğu için her yerde destekleyebiliyoruz...

TRABZONSPOR - TOULOUSE MAÇI
        PERŞEMBE AKŞAMI SAAT : 19:45
        MECİDİYEKÖYDE AMBİANS NARGİLE KAFE'DE TÜM BMN AİLESİ OLARAK İZLEYELİM
        MEKANLA İLGİLİ NOTLAR : SİGARA İÇİLEBİLİYOR , RAHAT VE KONFORLU BİR ŞEKİLDE MAÇ İZLEME KEYFİ , KÜFÜR VS. ŞEYLER DE SERBEST
        ADRES : MECİDİYEKÖY DURAĞINDAN İNİNCE PROFİLOYA İNEN YOLDA TAM AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM AÇIK ADRESİ BUGÜN MEKAN SAHİBİNİN YANINA GİDİP ALIRIM , GELECEK ARKADAŞLARLA PROFİLONUN ORASI YADA MECİDİYEKÖY DURAĞINDA BULUŞUP TOPLU BİR ŞEKİLDE MAÇA GİDELİM.

MAÇ ÜCRETİ 5 TL....

MEKANIN FOTOĞRAFINI YARIN SİTEYE EKLİYECEĞİM MERAK EDENLER İÇİN....
        AÇIK ADRES : SELAHATTİN PINAR CAD. NACİ KASIM SOK. NO 14/3 ( PTT KARŞISI )
        MECİDİYEKÖY - İSTANBUL

MAÇA GELECEK BÜTÜN ARKADAŞLAR İLE SAAT TAM 18:00'DAN İTİBAREN CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÖNÜNDE TOPLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ...
        BU ARADA SAYIMIZ ÇOK OLSUN ARKADAŞLAR HERKEZ TANIDIĞINA SÖYLESİN BU ŞÖLENİ KAÇIRMAYALIM TEK YÜREK OLALIM
        BU ARADA 61. DK KAMERASI OLAN VARSA GETİRSİN BENDE YOK GARSON 61. Bİ KUTLAMADA BİZ YAPARIZ BİZİ KAMERAYA ÇEKER

HAYDİ BÜTÜN TRABZONSPOR'LULAR !!!!!!!

İLETİŞİM : 0539 - 511 - 20 - 18 0539 - 511 - 20 - 18 ( MEHMET )

VİRA BİSMİLLAH

LİSTE

1) t-bag
        2) uğur ÇIRAKMAN +1
        3) fatihhaltun08
        4) fatih YÜCEL
        5) onur CİVELEK61
        ... TOPLAM 6 KİŞİ

HADİ ARKADAŞLAR BU SAYI ARTSIN....
        En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 11:39.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok güzel arkadaşlar devam edelim katılalım mekan'ın güzel olduğuna eminim.
          İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anadolu yakasında maçı izleyecek olanlar varsa haberleşelim

arkadaşlar bakın bunun avrupası anadolusu yok biz hepimiz bi yerde izleyeceğiz şimdi mekanı arekadaşımız ayarlamış avrupa yakası mecidiyeköy gelmek isteyenler ismini yazdırsın...

Emirhan Makul

Sultan sen katılmayacak mısın?
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• hadi bmn istanbul bir kere daha büyüklüğünü neşeni sevincini bordo mavi aşkını göster....
            8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• Trabzon'da olmasam mutlaka katılırdım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bakın bunun avrupası anadolusu yok biz hepimiz bi yerde izleyeceğiz şimdi mekanı arekadaşımız ayarlamış avrupa yakası mecidiyeköy gelmek isteyenler ismini yazdırsın...

usta maç günü avrupalara geçmeye fırsatım yok uygun olan var olamayan var
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  usta maç günü avrupalara geçmeye fırsatım yok uygun olan var olamayan var
                  tamam ama avrupa anadolu muhabbeti olmasın çünkü problem çıkabilir...
                  Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ben Ankara'dayım Fatih sorun olurmu ?
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ula sen zaten fiyasko çıktun bırak sorunu biz ankaraya geldik görüşemedik sen geldin hemen döndün nasi bi şanstur anlayamadum gitti ...

ama seninle ilk görüşmede kesin çok acayip şeyler olacakççç

Yorum

• Olum ayağı kırdık İstanbul'a geldikte. Hemen dönmem gerekti malum.

İlk görüşme nasıl olur bilemiyorum.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

tamam ama avrupa anadolu muhabbeti olmasın çünkü problem çıkabilir...

problem çıkarmak için demedim , organizasyon yapmak babında değil izleyenler varsa eşlik edebilceğim bi yer bende gideyim diye dedim yoksa korsana talim yine yoksa kimseyi avrupa yolundan çevirmek niyetimiz yok.
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

ula sen zaten fiyasko çıktun bırak sorunu biz ankaraya geldik görüşemedik sen geldin hemen döndün nasi bi şanstur anlayamadum gitti ...

ama seninle ilk görüşmede kesin çok acayip şeyler olacakççç
                            ekliyorum kardeşim seni listeye zaman daralıyor herkez söylesin güzel bir akşam geçirelim....

Yorum

• ArkadaŞlar yokmu bu kadar az olmamali sayi ya :s :s

Yorum

• koskoca bmn istanbuldan takımımızın avrupa seruvenın de yanlız mı bırakacagız
                                8888888888888888888888888888888888888

Yorum

Yükleniyor...
                                X